2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezer gördüğüm en karaktersiz oyunculardan biridir. Umarım uzak olur bizden.

2.5 milyon euro'yu da Serkan'ı almaları için verdiğimizi düşünüyorum eğer haber doğruysa. :p

umutofkeli Umut Öfkeli
Yani denilene göre Drogbanın transferi 1 Haziran veya 1 Hazirandan sonra açıklanması lazım. Temmuzda da yeni formalar Drogba ile tanıtılacak
23 hours ago Favorite Retweet Reply

Drogba bize ağır gelecek bir külfet altında gelecekse ben bu transferin olmasından yana değilim tamam isim olarak tartışılmaz ama bu oyuncu siyahi ve o fizikte bir oyuncu olmasa idi eminim ki yaşı herkes açısından sorun olurdu : ) Drogba'yı beğenmemek haddimize değil de transfer yapıyoruz sonuçta getirisi götürüsü olan işler daha parlak işlere imza atsak sanki daha iyi olabilir.

Biri diyo Ronaldinho, biri diyo Drogba, biri diyo Lucho. Beklentileri bu kadar yüksek tutmak gerçekten tehlikeli, ondan sonra bu isimler gelmeyip yerlerine daha alt seviye ama yine de takımı ayağa kaldırabilecek isimler gelirse taraftar mutlu olmaz. Kendi adıma ricamdır duyumculardan, kesin olmadan yazmayın. Hem insanları heyecanlandırmayın, hem de transferin olmama durumunda diğer gelecek oyunculara burun kıvıracak ortamı yaratmayın. Kendi adıma ricamdır, yine de herkes istediğini söylemekte özgür tabii. Naçizane.

Aman başkan transfer açıklamasın
gitti birinin transfer ücreti!!

114 bin TL Elmander cezası

31 Mayıs 2011 Salı * 10:14

Johan Elmander transferini KAP'a bildirmeden canlı yayında açıklanması kulübe 114 bin TL'ye patladı.

Takımda ki temizlik hamleleri güzel ama cem sultan'la halen daha sözleşme uzatlmamış,,artık bu haberde lehimize olumlu sonuçlansa;geleceğin hamlelerini görmek istiyoruz şimdiden...cem sultan çok çok önemli bi adım.

Cem sultan da gittii ohh valla biz hala drogba haberleriyle kendimizi avutalim bakin geliyor sayin yonetim 6 milyon euro ya tatil yapmaya drogba ama elimizde yeteneklerde kaciyor bilginize

Cem Sultan kendisi için en iyisini yaptı bence. Kayseride forma şansı bulur ama iki yönden değerlendirdiğimde şöyle sorular oluyor kafamda; bizim kulüp niye tutmaz Cem'i acaba Servet'in rolü var mıdır? altyapımızdan çıkan bir genç olan Cem neden sözleşme uzatma olayını bir yıldır uzatır?

Süleyman Hurma gibi Fenerbahçe kölesi bir adamın elinde mutlu ol Cem Sultan!

Cem Sultan kendisi için en iyisini yaptı bence. Kayseride forma şansı bulur ama iki yönden değerlendirdiğimde şöyle sorular oluyor kafamda; bizim kulüp niye tutmaz Cem'i acaba Servet'in rolü var mıdır? altyapımızdan çıkan bir genç olan Cem neden sözleşme uzatma olayını bir yıldır uzatır?

Süleyman Hurma gibi Fenerbahçe kölesi bir adamın elinde mutlu ol Cem Sultan!
Cem Sultan'ın da tam olarak bunu düşündüğünü sanıyorum, yapabileceği bir parlama ile nefesi ilk alacağı yerin Fenerbahçe olduğunu biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...