2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cem Sultan ne diyordu Servet le kavga ettiğinde.'Taşıyamadığınız o kutsal formayı en iyi şekilde taşıyacağım.'Ne olmuş Cem beyin takım savgisine acaba,kayserinin formasını taşır şimdi.

1 yıldır sözleşme uzatmıyor beyimiz.Ama Servet le kavga ettğinde taraftara şirin görünmek için ne güzel sözler söylemişti.

İyiki de takımda kalmamış bu adam.1 ay içinde bu kadar değişen adamlar GS den uzak olsun.

Sözleşmesini uzatsa zaten (muhtemelen de) kiralanıp arda gibi geri gelecekti,ama şimdi o beyinsiz tüccarın elinde döneceği yerin burası olacağını hiç sanmıyorum..anıl dilaver,emre çolak gözümde kat ve kat daha büyük futbolcular şu anda...5yıllık bi anlaşmanın mantıklı olan yanı nedir?,hem de herkese "benden daha fazla galatasaraylı olamaz" dersleri verirken,daha fazla para mı? önünde çok iyi bi örnek varken (e.b.) anlayamıyorum nedir bu?

Cem Sultan = Batuhan Karadeniz

Emre Belözoğlu > Cemsultan+Batuhan Karadeniz

Böyle adamlarla vakit kaybetmenin lüzumu yok..

Cenk tosun icinde bu tarz konusuyorduk adam golleri atinca degerli oldu bence bizimde genc oyunculara ilgi gostermedigimiz cok asikar bence direk oyuncuyu suclamamaliyiz.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen: "Sivok için Beşiktaş yönetimiyle görüştük. Onlar bize kapıyı açtılar. Stancu'ya da talibiz."

Bizimle sözleşme uzatma istemeyen bir oyuncunun arkasından neden ahlar vahlar çekelim ki en fazle ne olur Fener'in bir nöbetçi bekçisi daha olur, yolu açık olsun o bize muhtaç biz ona değiliz.

Ayrıca Stancu konusu umarım gerçekleşir 3 m € versek bile razıyım ben açıkcası beklediğimiz kumaşta kalitede olduğunu kesinlikle düşünmüyorum kötü futbolcu olmasa da bizim topcumuz olamaz olmamalı...

Çok güzel bir haber.Ben talibi çıkmaz diyordum ama Orduspor istiyormuş.Tam o tür takımlarda oynayabilecek bir oyuncu.Ne verirlerse kardır diyerekten satılmalı.

bana kalırsa Drogba büyük ihtimal Chelsea'de kalacak,bırakmıyacaklar gibi cıkan haberlerde bu yönde...

bu arada gündeme düşen yeni isim savunma için İnterli Lucio....

Boş versenize arkadaşlar bir yıl içinde bu kulubün yaptığı 3 sözleşmeyi red eden adamla ne işimiz olur?
Biz en revaçta olduğu zamanlarında rakibin 2-3 katı büyüklüklü tekliflerini red ediip boş sözleşmeye imza atan adamları izledik gördük, Cem daha bir b.k olmadan böyle kaf dağında dolaşıp eline geçen ilk fırsattada bu kulubü satıyorsa zaten arkadaşın amacıda bir sonraki adreside belli demektir.Bugün bizle kontrat uzatsa yarın zaten oynayacağı bir takıma kiralanacaktı ama kendi bunu istemedi,bizim ismimizi taşımak istemedi defoldu gitti, cehenneme kadarda yoılu var. Hiç boluna üzmeyin bu konuyla ilgili kendinizi.

Bu arada Ordu , Stancu'yu istiyormuş %90 satın almak için değilde kiralık olarak istiyorlardı çokta güzel olur.Hem bildiğimiz bir ligde sürekli gözümüzün önünde olur,hem bu ligde yapabileceklerini tam görmüş oluruz,hemde velevki Stancu tutarsa ligimizi tam olarak öğrenmiş olur.

Ben anlamıyorum ya bu isimler medyayı oyalamak için ortalarda dolaşıyor ya da veteranlar ile şampiyon olup zirvede bırakmayı düşünüyoruz. Bahsi geçen isimler Avrupa'ya damgalarını vurmuş isimler ama tek ortak noktaları bu değil hepsinin yaşı en az 30 ve büyük bir kısmı 33 yaşında Bülent Tulun daha yeni açıklama yaptı sanırım yaşlı oyuncular için yüklü bonservis vermemiz söz konusu olamaz bana inandırıcı gelmiyor gündemde ki isimler, ayrıca Lucio ile uğraşana kadar önce Ersan'ı bitir yabancı stoper her zaman bulabilirsin ama Ersan kalitesinde yerli bir stoperi nerde ne zaman nasıl bulursun bilmiyorum...

hiç adı geçmiyor ama Betisteki Emana düşünülemez mi orta sahaya? Dünya kupasında Kamerun'un ayakta kalan tek oyuncusuydu diyebilirim. Bence oyun sitili olarak tam aradığımız orta saha oyuncusu.

Emana'nın adını futboldan anlamayanlar bile biliyor ne adının çıkmaması :) Adam sınıftaki ulaşılamaz kız havasında resmen bizim için yıllardır. Pires , Ze Roberto , Emana , Morientes :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...