2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Servet olayı olduğunda burada da yazmıştım. Ben oslam o an gönderirdim onu. yaptığı büyük terbiyesizilikti. Hatta burada helal olsun diyenler vardı. Buyrun son giderini bu kez Servet'e değil GS'a yaptı. Çünkü adam o anlaşmayı çoktan yapmış. Bu yüzden gittiği için üzülüyorum. Bizim göndermemiz lazımdı. Yapamadık ne yazık ki. Gene de kurtulduk bir çıbandan daha..

Bizzat ağızdan mı yoksa söylediği söylendi mi ? Eğer öyleyse de koskoca Galatasaray kulübü kimseye mecbur değil ama biz bu ayakları çok gördük. Volume II. Mehmet Topuz olmaz umarım.

Dipnot:
Fanatik'in haberine göre, Wolfsburg’a 5 milyon Euro civarında bir bonservis ödemeyi planlayan Cim Bom’un, milli yıldıza 3 yıl için ödemeyi göze aldığı miktar ise net 9 milyon Euro.

Duyumlar filan gördümde sallamasyon konusunda fiyat filan biçilmemişti, daha bırakın almayı böyle bir görüşme yapmış isek eğer bu yönetimle ilgili ciddi endişelerim olacak korkarım...

Çok güzel bir haber.Ben talibi çıkmaz diyordum ama Orduspor istiyormuş.Tam o tür takımlarda oynayabilecek bir oyuncu.Ne verirlerse kardır diyerekten satılmalı.

Stancu'yu o kadar küçümseme derim. Mental açıdan sıkıtılarını hallederse, kendine özgüveni gelirse iyi bir rotasyon oyuncusu olur.
Tamam yönetimimiz iyi transferler yapacak ama böyle göz karartıp eldeki değerleri de görmezden gelmemek gerek.
Ha süper ligden bir takıma kiralanır tecrübe kazanması açısından, onu kabul ederim.

Neill ve İnsuanın yerini kimlerle dolduracaklar acaba merakla bekliyorum.
Hakan Balta ve Çağlar sol bekde nekadar yeterli olur bilemiyorum
Fatih Terim 2. dönemindeki gibi gönderdiği oyuncularda hata yaptı ,bence gelecek oyunculardan daha önemli bi mevzu

Ersan Gülüm için resmi teklif
Beşiktaş'la olan kiralık sözleşmesi sona eren Ersan Gülüm için Galatasaray, Adanaspor'a resmi teklif sundu...

NTV Spor'un son dakika haberine göre Galatasaray, Ersan Gülüm'ün bonservisini elinde bulunduran Adanaspor'a resmi bir teklif sundu. Adanaspor başkanı Bayram Akgül, sarı kırmızılı kulüple pazartesi günü bir görüşme yapacaklarını açıkladı.

Ersan Gülüm, Sporx'e röportaj vermiş. Çok uzun bir röportaj bizi ilgilendiren kısmını ekliyorum.

"SELÇUK İNAN VE UFUK CEYLAN'DA BENİ ARAYIP SORDU"
- Galatasaray olabilir mi?. Adın bu kulüple çok anılıyor?

"Tam bilmiyorum ama bazı görüşmeler ve temasları olmuş galiba. Bayram başkanımla konuştuğumda öyle sezdim. Bu olaylarda medyaya yansıyınca G.Saray'daki yakın arkadaşlarım hemen telefona sarılıp beni aradılar. Manisaspor'da oynadığım dönemde Arda, Hakan Abi, Selçuk İnan ve kaleci Ufuk'la çok iyi arkadaştım. Beni arayıp “geliyorsun bize dimi” diyorlar. Ben bilmiyorum. Benim bu konuda tek dileğim ve duam var o da “Allah'ım benim hakkımda hangisi hayırlıysa o olsun” diyorum. Ben profesyonel bir futbolcuyum"

Bizimkiler bu çocuğu alcak gibi başka çözüm yok çünkü.

Spor kanalları son dakika ile geçiyorlar haberi. Dün Kewell bugün Baros, biraz ağır oldu gibi. Bu sene belki istediğimiz katkıyı alamadık ama ne bileyim, içim burkuldu bu iki isimde de.

Ntvspor'un haber inşallah yalandır. Baros ayrılabilir fakat en az 4-5 milyon euroya!

Ntvspor salaklık yapmıştır inşallah tffnin sitesine bakıp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...