2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ntv'nin sazanlığı olabilir yalnız bu. Salaklar tff'nin şeyini yanlış yorumladılar bence

NTVspor bu haberi TFF sitesine göre yaptıysa ancak gülerim :)

31 mayıs 2011'de bitecek sözleşmesi 24 Ağustos 2010da fesh edilip 27 ağustos 2010 da 3 senelik bir sözleşme yapılmış, sözleşme bitim tarihi 31 mayıs 2013.

yurtdışı transfer denilen şey GS a gelişi, en sağdaki tarihlere bakınız, yeni bir hareket yok. Son hareketi sözleşme uzatımı fesih değil.

Hem zaten Baros un su içinde 3-4 milyon bonservisi vardır. neyin karşılıklı feshiymiş bu.

Sadece TRTSpor ve NtvSpor verdi bu haberi, şu anda hem Gs Tv'ye hem Lig Tv'ye hem de Spormax'e bakıyorum hiç bir haber, alt yazı ya da son dakika gibi bir şey yok. Ntv Spor Irmak Kazuk'a bağlandı sadece, doğru falan dedi. Sonra da eğer Baros gibi ya da ondan daha iyi bir forvet alındığı takdir de Baros'u gönderecekmişiz. Irmak Kazuk böyle söyledi.

Baros un eski sözleşmesi yürürlükten kalktı yenilenen sözleşmesi yürürlüğe girdi.Olay bu.Fesih falan yok.

Adamın sözleşmesi 31 mayıs 2013 te bitiyor.5-6 milyonluk adamın niye sözleşmesi feshedilsin hem.Bu ntvspor tam kuş beyinli ya.:D

ntvspor artık gönlünden geçen haberleri yapmaya başladı yanlış anons oldu bi nevi ntvspor izinden yürüdüklerinin kaderini paylaştı şaşırmadım :) Baros serbest bırakılır mı mantıkla alakası yok.. haberi duyan Türkiye'deki 2-3 kulüp hemen Baros'un menajerini aramıştır aman diyeyim başka forma altında izlemeyi yüreğim kaldırmayabilir..

Yine yanlış anons..yine yanlış anons..
Rahmetli sadri alışığın sözleri geliyor aklıma buda mı gol değil..

Nontvspor ezikler ordusu. Arkadaşlar bu arada Trabzon ile girdiğimiz amansız mücadeleye devam etmeliyiz bence Selçuk-Barış çalımlarıyla başlayan düelloyu Ceyhun'la neden devam ettirmiyoruz acaba ve yahut neden hiç gündemde bile değil ? .. Belki adamlar sinirlenip misilleme için Mustafa Sarp'ı da alırlar...

Buzamana kadar Galatasarayım bu forma altında görmek istediğim oyuncuları bana izletti.Son bir kaç istek kald:)

Açıkçası Diana yı istiyordum ve bu sene izliyecem.

Selçuk İnanı istiyordum izliyecem.Ama futbol takımı için Gökan İnler ve Drogbayıda bu forma altında görmek istiyorum.İnşallah izlerim:)

Erkek takımı içinde Keremler ve ERSAN İLYASOVA hayalimdir.Acaba gerçek olurmu dersiniz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...