2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba gelirse eğer

Drogba-Elmander-Stancu-Anıl-Baroş

Stancuyu yollayabiliriz ama maliyeti fazla.Baroş ise iyi bir bonservis bedeli karşılığında gidebilir bence amaTürk oyuncu desteği önemli olmakzordunda.

Mevlüt-Necati-Halil-Sercan-İskender önerilerim.

Sağbek altarnatif olarakta Eskişehirden Koray fena olmaz...

NTVSpor gerizekalıları şimdi de b.ku TFF web sitesine atıyor..

Ulan söyleyin işte gitmesini umuyorduk ama içimizde patladı diye !

bizim takımda da çıt yok hergün heycanla tıklıyorum ligtv.coma ama hiç bişey yok bülent tulun bütün transflerler kamp bşalamadan yani 3-4 temmuza kada bitcek demiş ama bi an önce transferleri bitirmezsek trransfer listesindeki iyi oyuncuları başka kulüpler kapar bizede listenin en sonuna yazılan adamlar kalacak

Eylül sonu transfer hala bitmemiş oluyordu şimdi daha haziran olmadan 2 büyük transfer açıkladık. En az 2 yabancı isim hazırda bekliyor, 2 yerli oyuncuya sözleşme öneriliyor, anlaşıldığı bir çok kanalda söylenen bir dünya yıldızı var ama hala transfer erken yetişmeli yosa listenin son sırasına kalıcaz gibi bir şeyler söyleniyor.

Rahat olun arkadaşlar,bu kadar gerilmeye gerek yok gerçekten.

Ceyhun Gülselamı kapmak lazım.Hala boşta,bir takımla anlaşmadı.Hem Fatih hoca da sever Ceyhunu.Gelmesini çok isterim,inşallah teklif falan yapmışızdır.

Beşiktaş bizimde gündemimizde olan Mehmet Akyüz'le görüşmelere başladığını borsaya bildirmiş güzel güzel :) Ersan artık bizde galiba bildiklerinden elimizden oyuncu kapıyomuş havalarına girmeye başlamışlar :)

Ben de aynen Doğan Abi gibi rakiplerin yaptığı transferlerin bizi pek enterese etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta bu piyasadan almamız gereken mutlaka almamız gereken bir isim vardı, onu da aldık. Bir yerli stopere ihtiyaç vardı, yüksek ihtimal o da Ersan olacak. Bunun dışında hocamızda, yönetimimiz de takımın eksiklerini biliyor, bildikleri çıkan ve söyledikleri isimlerden de belli. Kaleci, orta saha, forvet, muhtemelen bir de yabancı stoper. Eğer gurbetçi veya başka bir şekilde solbek ve sağbeki yedekleyebilecek, oraları halledebilecek adamlar da alırsak, iş biter.

Buffon zor bir transfer, olursa süper olur. Zira Buffon benim gördüğüm en büyük kalecidir. Buna Taffarel, Casillas, Van der Sar vs. hepsi dahildir. Son senelerde bazı sakatlıklar yaşadı, ama hala Buffon. Kalecilik açısından bir fenomendir ve gider kaleci forması aldırttırır adama. Ama dediğim gibi Buffon zor iş, ben Frey'e tamamım açıkçası. Frey bizi götürebilecek, tecrübeli, abuk goller yemeyip, yeri geldiğinde maç alabilecek bir adamdır. Bunun dışında Ruffier, Kameni, Muslera gibi isimler de güvenebileceğimiz adamlar olur. Ama Doni, Isaksson falan bizi yine tereddüt içinde bırakıp, Başkan'ın dünya kalecisi sıfatına bence uygun olmayan isimler.

Drogba ise bu transfer döneminin bence kilit adamı. Gelirse kral olur, bu taraftarın sevgilisi olur, bu ligin altını üstüne getirir. Umarım bir aksilik olmaz ve sarı-kırmızı içinde görürüz onu. Ayrıca forvete bir de yerli katmak lazım. Bu eğer maliyetleri ayarlanabilirse Mevlüt, Sercan falan olabilir. Olmazsa Necati'yi tekrardan düşünebiliriz. Yüksek ihtimal çift forvet oynayacağımızı düşünürsek forvet hattımızın, Gerets döneminde olduğu gibi kaliteli isimlerden oluşması gerekir.

4-3-1-2 tarzı bir sistem oynamamız muhtemel veya 4-4-2. Çıkan isimler arasında pek kanat oyuncusu göremiyoruz. Hatta hiç göremiyoruz desek yeridir. Bu da beni daha çok merkezden oynayan bir takım yaratma peşinde olduğumuzu düşündürüyor. Aslında etkili olabilecek, iyi bir taktik olabilir. Ama beklerimiz aktif olması gerekir diye düşünüyorum.

Yabancı kontenjanımızı hangi bölgeden kullanacağımız da önemli. Kaleci, Stoper, Drogba, Elmander ve Orta Saha. Bir yabancı hakkımız kalıyor. Eğer Cana kalırsa ilk 11'de düşünürsek, orta sahada iki yabancı kullanmış olacağız. Bu da solbekimizin yerli olacağı anlamına geliyor. Bu da açıkçası pek içime sinmiyor. Eğer Atilla Turan'ı alamazsak tabi. Atilla Turan'ı alabilirsek veya o ayarda bir yerli bulabilirsek, ki pek akla gelmiyor, orta sahada yabancı hakkımızı kullanabiliriz. Ama öyle bir yerli bulamazsak ben bir yabancı sol bek alınması taraftarıyım. Orta sahada Yekta'yı da kullanabiliriz.

Yabancı Kaleci - Sabri, Yabancı Stoper, Ersan, Atilla - Selçuk, Yabancı, Yabancı - Arda - Drogba, Elmander

veya

Yabancı kaleci - Sabri, Yabancı Stoper, Ersan, Yabancı Solbek - Selçuk, Yabancı, Yekta - Arda - Drogba, Elamder

Yabancı Kaleci için ismi geçenlerden; Buffon, Frey, Muslera, Ruffier, Kameni hepsine tamamım.
Yabancı Stoper için; Maliyeti astronomik olmayacağını düşündüğüm Bougherra olabilir. Özellikle bizim ligimizde önemli işler yapabilir. Hep top tekniği hem hamleleri önemli. Antep'ten Dani olabilir. Real Madrid'den Garay, Roma'dan Juan...
Yabancı Solbek için; Zhirkov'un solbek için yazık edilecek bir oyuncu olduğunu, aynı zamanda bir solbek için bu kadar üst paralara gerek yok diye düşünüyorum. Son durumu ne bilmiyorum ama Belhadj olabilir, Bordeaux'nun sol tarafında oynayan Tremoulinas vardı sanırım.
Yabancı Orta Saha; Eğer Yekta orta üçlümüzden biri olursa daha dengeli bir isim Kallström tarzı bir oyuncu. Eğer orta sahada iki yabancı kullanırsak, biri Kalsström gibi diğeri daha ofansif özellikleri kuvvetli skor yapabilen bir oyuncu olabilir.

Beşiktaş Mehmet Akyüz'ü ne amaçla almaya çalışıyor gayet belli.. Kendisi de giderse muhtemelen ya devre arası yada sezon sonu kiralık gider. Veya temelli gönderirler..

bu sene Porto'nun bütün kupaları silip süpürmesinde önemli katkısı olan oyunculardan ve hem ortasahanın ortasında hemde sağ açıkta oynayabilen çok önemli bir oyuncu "Freddy Guarin" ,bu sene cok parladı,düşünülebilir.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...