2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya aslında gönüllerden gecen isim Radamel Falcao ama o da en az 40 milyon avro bonservisi var:) ama şaka maka bizim sağ kanatta yeni Keita etkisi yapacak bir adam,final macında Falcao'ya ortayı yapan şahıs kendisi......

Biz Ersan'ı alalım Mehmet Akyüz'ün parasınıda biz verelim bjk alsın:D Okadar istemiyorum bu adamı.Hiç bir halta yaramayacak , beğenmeyip aynı sezon kiraladığımız Mehmet Batdal'dan çok daha kötü bir oyuncu.Bjk hep böyle misillemeler yapsın,canımı yesinler:D

Kaleci konusunda Uğur'un saydığı bütün kalecilere ama öncelikle Buffon ve sonrada Kameni'ye gözüm kapalı tamamım.

Sol beg için Malik Fathi düşünülebilirdi aslında ama macera istenmiyorsa yabancı alınabilir oraya. Atilla Turan'ın çok yetenekli olduğu hep söyleniyor ama onunda bir Alpaslan Erdem çıkma ihtimalini unutmamak lazım. Hani ilk 11 için hiç yeterli olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada İbrahim Akın ismi geçiyor.İBB'nin açıklamasına göre bize yakınmış arkadaş.Açıkçası kanat ve forvet oynayabilen ilerde top tutmayı öğrenmiş biri olarak rotasyon açısından çok faydalı olur heleki Aydın Yılmaz'dan sonra.

bi, günü da transfersiz kapadık inşallah yarrın patlatıırız bi bomba

mustafa sarp, ayhan, gökhan zan , serkan kurtuluş, aydın yılmaz ,stancu(kiralık), bu insanların hepsini yollarlar inş.

Dizar yaptığı açıklamada;

İbrahim Akın- Holosko takasına kesinlikle sıcak bakmadıklarını vurgulan Kamil Dizar, " Beşiktaş'ın Holosko, İbrahim Akın takasına kesinlikle sıcak bakmıyoruz. Holosko gerçekten çok iyi bir futbolcu. Ancak Holosko'ya sıcak bakmamızın iki tane nedeni var. Bunlardan birincisi, Holosko yabancı oyuncu. İkincisi Beşiktaş ile önemli bir kontratı var. Beşiktaş'ın Holosko ile yaptığı kontrat bizi aşar."

- İBRAHİM GALATASARAY'A DAHA YAKIN -

Galatasarayın İbrahim Akın transferinde bir adım önde olduğunu söyleyen Dizar, "Galatasaray'ın İbrahim Akın için yaptığı teklif bize daha sıcak geliyor. Galatasaray İbrahim'e Beşiktaş'tan daha yakın. Galatasaray'ın bize teklif edeceği yerli oyuncular çok iyi oyuncular. Galatasaray İbrahim Akın transferine daha samimi yaklaşıyor. Galatasaray İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un neye ihtiyacı olduğunu biliyor. " dedi.

İBB Futbol Şube Sorumlusu'nun yaptığı açıklamalar bunlar. Rotasyon için İbrahim Akın'ın iyi olacağını düşünüyorum ben, hem vereceğimiz ''çok iyi'' yerlilerde sevincimi bir kat artırıyor. O isimler Aydın, Serkan vs. diye tahmin ediyorum.

Aslına bakarsak şuan bu ligde Drogba'dan daha yüksek verim yapıp, etki yaratabilecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Belki Ibrahimovic, Eto'o falan yaratabilir, ama Falcao elsin, ne bileyim o tarz başka bir adam gelsin, o etkiyi yaratamaz gibi geliyor. Bunda en önemli etken Drogba'nın bizim lige uygunluğu.

Malik Fathi sol bek için biraz fazla defansif kaçabilir, Doğan Abi. Atilla'yı zaten yeteneklerinden ve Fatih Hoca'nın onu yükseltebileceği ümidiyle söyledim. Eğer kontenjanı ayarlayabilirsek en mantıklısı bir yabancı almak.

İbrahim Akını alacağımıza Stancu kalsın. Stancunun İbrahim Akından çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Stancu kalmalı mı? Hayır bence de ama İbrahim Akın olacaksa Stancu kalmalı. İbrahim Akın kimdir ya...Necatiyi alalım çok daha iyi

milan drogbayı istiyomuş ciddi şekilde hem

kaynak:nevzat dindar

İbrahim Akın bir çok mevkiide oynayabiliyor.Rotasyonda büyük katkı sağlar.Stancu kazmasıyla karşılaştıranlar olmuş ilginç.

Kendi fikrini söyle geç. Millete laf yetiştirmeye çalışmanın anlamı yok. Ne yapmış İbrahim akın anlatır mısın bu sene ne oynamış yada geçmişte? İbb elinden çıkarmaya bakarken iki büyük takım talip oldu diye piyasası oluştu resmen.

İbrahim Akın Altay dayken 4 büyükler peşindeydi.Beşiktaş kaptı.İbb deki ilk zamanlarındada iyi performans gösterdi.O zamanlarda Fener e transferi bitme aşamasına gelmişti ama son anda olmadı.A milli takıma yükselmişliği var.2 büyük takım istedi diye piyasası oluştu diyorsunda o iki büyük takım da boşıuna istemiyor bu adamı.Birşeyler varki istiyorlar.Birde böyle yetenekli bir oyuncuyu Stancu gibi yeteneksiz bir oyuncuyla karşılaştırman hatta daha iyi demen bana ilginç geldi o kadar.

ibrahim akınmı necatimi bence necati daha faydalı olurr

sol bek için bazaretti özellikle ofansif yönden tam istediğimiz oyuncu diye düşünüyorum. inter maçında dikkatle izledim her hücumda muhakkak rakip ceza sahası civarındaydı. çok etkili bir oyuncu yaşı 29 ama düşünülebilir.

İbrahim Akın'ın ne işi var GS'da acaba? Kalsın o İBB'de kontratak falan takılsın. İnşallah BJK asrın vurgununu yapar bizim elimizden alır onu.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...