2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana şu anda en çok koyacak olan malesef Ersan olur inşallah bu vakitten sonra Ersanda gülen taraf biz oluruz hatta ben Gökhan Zan ilede maç başına yeniden anlaşılmasını istiyorum rotasyon olur .

İbrahim Akın Altay dayken 4 büyükler peşindeydi.Beşiktaş kaptı.İbb deki ilk zamanlarındada iyi performans gösterdi.O zamanlarda Fener e transferi bitme aşamasına gelmişti ama son anda olmadı.

Altaydaki İbrahim Akın yok şuan gündemimizde, İbb'nin rotasyon oyuncusu İbrahim Akın gündemimizde. Bu mantıkla Konyadaki Aydın Yılmazdan da medet ummalıyız

İbrahimle Altay altyapısında senelerce beraber oynamış ve onu canlı yüzlerce kez seyretmiş biri olarak şunu diyebilirim ki aslında İbrahim Türkiyedeki en yetenekli birkaç futbolcudan biri. Ancak İbrahimin problemi özel yaşantısı ve at yarışlarına düşkünlüğü. altaydayken onu bjk biz ve gençlerbirliği istiyordu (gençlerbirliğinin uefada çeyrek finale yükseldiği yıl) ibrahimle konustuğumda genlerbirliğine gitmesini onun kariyeri için çok önemli bir adım olacağını söylediğim de Veli Efendiye uzak cevabını aldım. sonraki süreçte bjk den ayrıldıktan sonra ibb yi tercih etmesinin de tek nedeni budur. Kendini futbola verse gerçekten mükemmel bir kazanç olur ama...

Alalım o zaman duyarız 1-2 ay sonra Stancuya denilenlerin aynısını! Komşunun tavuğu kaz görülür diyeceğim İBB bize komşu bile olamaz.

Altay'da oynarken izlerdim antrenmanlarda yeteneklidir iyidir Beşiktaş forması giymiş olsa bile severim kendisini. Ayrıca Fatih Terim istiyorsa ki transfer etmek istiyorsak istiyordur kesinlikle Arif Erdem'den de bilgi almıştır. Bize zaten artık ilk 11 hücum oyuncusu gerekmiyo o yüzden İbrahim Akın bizim rotasyonumuz için iyidir yararlı olur bakarsınız Burak Yılmaz etkiside yaratabilir..

Bence İbrahim iyi bir rotasyon olur böyle aydını serkanı falan verceksek nakit para yerine çok daha iyi olur..

Bide ben bu Stancu olayına takıldım.. Bu adam o kadar kötü değil ya 5 milyon euro yapmayabilir ama yeteneksiz denecek kadar kötü değil.. Geçen seneki takıma Robinhoyu koyun katkı vermezdi.. Stancu GSde iyi bir yedek oyuncusu olacak akdar yetenklidir bence

Yahu öyle bir konusuyorsunuzki sanki bizim yerli kadromuzda Aydin, Serkan, M.Sarp, Ayhan , Baris , bal yapmayan arı E.Çolak degilde yıldizlar karmasi var.

İbrahim Akın pek ala kanat ve forvetlerde oynayabilmesi ile cok iyi bir rotasyon oyuncusudur. Elbet ilerde teknik olmak, hızlı olmak gerekecek, yabanci kontenjaninin sıkıntı olacağı zamanlar olacak İbrahim boyle anlarda bizim cok isimize yarar.

' İBB'nin rotasyon oyuncusu' tanimida bir okadar sacma ve gerceklerle örtüşmeyen bir nitelebdirme.

ALINTI:

"D onumuz bile yırtıldı sana gel demekten
R esmen vazgeçtik mustafa pektemekten
O ğlum nerdesin kesildik sütten ekmekten
G el kurtar bizi karakobra duası etmekten
B ir saat içinde inmezsen lanet olası jetten
A t arabasıyla alacağız seni stanford bridgeten "

Koptum vallahi :)

ftw1905' Alıntı:
Kim Källström transferine FT onay vermemiş, yerine bir başkası düşünülüyormuş...Drogba'da olumsuz birşey yok Çelsi bıraksın bizde.

Ersan'ın pazartesi bizimle sözleşme imzalaması bekleniyor...

Kallström yerine daha atletik, koşan bir isim mi düşünüyor acaba Fatih Hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...