2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmander i aldığımıza göre ve yeni yabancı arıyoruz forvet..Bence 4-4-2 oynayacak orta saha transferi bence şimdi önemli değil..Selçuk-Cana ikilisi iyi ikili olur..Yedekte Yekta-Culio-Ayhan olur..İnşallah diğer yerler daha önceliklidir...

İbrahim Akın bence de kadroda bulunması gereken iyi bir oyuncu. Hele ki kurtarıcı diye Aydın'nın oyuna girdiği bir dönemden sonra Messi gibi gelir :)

Aslinda Aydin'dan İbo'nun sol bacagi bile olmaz diyecektim. Sonra Konya maci hatirina yazmadim. =)

Aydin icin ne demem lazim bilmiyorum. Hic gelistiremedi kendini. Arda'nin yakin arkadasi altyapi'dan.
Arda sayesinde kaldigini dusunuyorum bazen. Zaten dusunmeden gozden cikarilanlari dusunuyorum
sonra Aydin'in satilmadigina bakiyorum baska birsey gelmiyor aklima. Sac uzatmakla olmuyor bu isler.

Ben sağ eli hadi en fazla kolu derdim, sen yine onore ettin bence Aydın'ı:D

Kaleye Buffon yerine Ruffieri isterim şahsen hem genç hem bayağı yetenekli bence , savunmada Ersan kesinlikle alınmalı yanına bir yabancı defans daha bulabilirsek iyidir ama kimse bahsetmesede kesinlikle sağ bek lazım eğer sabri sakatlanırsa napılacak merak ediyorum Serkan kurtuluşuda gönderdiğimizi düşünüyorum . Orta sahanın ortasında Selçuk 'umuz var yanında Kim harika olurdu ama FT istemediyse diyecem bir şey yok ama artık Ayhanı görmek istemiyorum orada . Sağ kanatta bence Kazım yeterli ama inşallah Arda gitmez diyorum sol kanadıda ona emanet edersek süper olur . Forvet tabiki Elmander ve D11 . Barosun kesinlikle bir miktar paraya gitmesi lazım yıllık 3milyon euro garanti para alıp 15 maça çıkması bana dokunuyor .

Aslinda Aydin'dan İbo'nun sol bacagi bile olmaz diyecektim. Sonra Konya maci hatirina yazmadim. =)

Aydin icin ne demem lazim bilmiyorum. Hic gelistiremedi kendini. Arda'nin yakin arkadasi altyapi'dan.
Arda sayesinde kaldigini dusunuyorum bazen. Zaten dusunmeden gozden cikarilanlari dusunuyorum
sonra Aydin'in satilmadigina bakiyorum baska birsey gelmiyor aklima. Sac uzatmakla olmuyor bu isler.

Benim için artık o Konya maçının hatrı falan kalmadı,
Adam her oyuna girdiğinde sinir krizi geçiriyorum,maç izlememe sebebi benim için, o uzattığı saçlarında tutup kafasını bir yerlere vurasım geliyor.
Gazanfer kadar şansım olsa Aydın'da burayı okurda bir maçtan önce beni çağırır yanına ozaman zaten hepimizi bu çileden kurtarmış olurum, bu fiziği bu günler için yaptım:D
Dediğim gibi İbrahim Akın Aydın'a 1000 kere tercih edeceğim bir oyuncu ha gönlümden kanatlarda oynaması için Olcan geçiyordu aslında ama adı sanı çıkmadığı için ümidi kestim biraz o yüzden İbrahim son derece iyi olur bizim için.

Olcan'i bende isterdim ama Antep satmaz diye dusunuyorum. Bekleyip gormek lazim. Bana bi 10 gun sonra bombalari tek tek patlatacaklar gibi geliyor.

Drogba'dan sonra Obinna konuşmaları Aydın-İbrahim geyiklerinin bir üst versiyonu gibi ve oldukca can sıkıcı first class bir isimle ilgileniyorsak alternatifi de o sınıftan olmalı kesinlikle yönetimin bu sene şampiyon olmak istiyorsa bir leblebici alması lazım adı bellii...

Roma kulübü geçen yaz döneminde Manchester United tarafından Vucinic için yapılan 23 milyon paund'luk teklifi reddetmişti..biz nasıl alcaz bu vucinici merak ediyorum açıkcası geçen sene Manchester'a vermediler :) ayrıca drogba meselesi artık gurur meselesi oldu yani bundan sonra kim gelirse gelsin şahsen bi burukluk olcak...

Öğlenden beri Vucinic videoları izliyordum mesajı görünce kendimden geçtim.Şu an açıklansa sokağa çıkıp bağıracağıma dair yemin ettim.
Drogba,Vucinic ve Milito dünyada en çok beğendiğim 3 forvet.Aklımı kaçırmak üzereyim resmen.Vucinic laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

Gökmen Özdemir'e de Vucinic haberlerine de inanmayın derim.
Şu an kimse Vucinic'in Türkiye'ye gelmesi için mantıklı tek bir neden söyleyemez bana.
Sakın para demeyin, Roma bugün Vucinic'i satıyorum dese Milan, İnter, Real, Liverpool falan sıraya girer Roma'nın kapısında. Vucinic'e de gayet doyurucu bir kontrat da yaparlar...
Ayrıca Roma Vucinic'i 20 milyon Euro'dan aşağı bırakmaz. Adam daha 27 yaşında.

Bu kadar uçmayalım arkadaşlar, ayaklarımız biraz yere bassın. Sonra bu transferler olmazsa çok büyük hayal kırıklığı yaşarız.
Tabi kim istemez olmasını, olsun Vucinic hepimiz coşarız burada, ama mantıklı bir isim değil...
Ayrıca seneye Avrupa kupalarında da yokuz..

Olcan'i bende isterdim ama Antep satmaz diye dusunuyorum. Bekleyip gormek lazim. Bana bi 10 gun sonra bombalari tek tek patlatacaklar gibi geliyor.

Ben Drogba transferi ile yeni formaların bir alakası olduğunu zannetmiyorum.
Bülent Tulun transferlerimiz hazırlık kampına kadar bitecek dedi. Yeni formalar ise Temmuz'un 15'inde falan tanıtılacakmış.
Bence Drogba transferini eğer gerçekleştirebilirsek yeni formalardan önce açıklarız.
Chelsea'nın yeni teknik direktörü belli olsun, ona göre Drogba'nın akıbeti de belli olacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...