2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Muslera'yı beğenmeyen daha doğrusu tam olarak her yönüyle dolu bir kaleci olmadığını düşünen ben miyim? Dünya kupasında Uruguay iyi bir yer edinsede kaleci arıza idi bence, bilemiyorum... Oluru vs. ne idir bilmem de ilk tercih Frey olsa daha iyi sanki...

Vucinic'in piyasasi değeri hakkinda bilgi sahibimi bu haberi yapanlarda inanlarda. Yapmayin arkadaslar lütfen.

Muslera olursa ne ala. Beğendigim bir kaleci zaten favori kalecimde Kameni tarzlari cok benzer hatta Muslera ikinci pozisyonlarda daha atik olabiliyor ve daha genc. olursa ne ala.

Ama Vucinic olayina takilmayin lutfen.

Drogba'nın gelme olasılığı çok ama çok daha fazla.Ama dünyadaki en beğendiği forvet bu adam.Öğlenden beri videolarını izlerken birden ismi fırladı.Şaşırmamak mümkün mü? :) Sadece Ünal Aysal sebebi ile inanmak istiyorum o kadar.Yoksa imza atarken bile gider elimi yüzümü yıkar tvye tekrar bakarım.

Gökmen Özdemir'e de Vucinic haberlerine de inanmayın derim.
Şu an kimse Vucinic'in Türkiye'ye gelmesi için mantıklı tek bir neden söyleyemez bana.
Sakın para demeyin, Roma bugün Vucinic'i satıyorum dese Milan, İnter, Real, Liverpool falan sıraya girer Roma'nın kapısında. Vucinic'e de gayet doyurucu bir kontrat da yaparlar...
Ayrıca Roma Vucinic'i 20 milyon Euro'dan aşağı bırakmaz. Adam daha 27 yaşında.

Bu kadar uçmayalım arkadaşlar, ayaklarımız biraz yere bassın. Sonra bu transferler olmazsa çok büyük hayal kırıklığı yaşarız.
Tabi kim istemez olmasını, olsun Vucinic hepimiz coşarız burada, ama mantıklı bir isim değil...
Ayrıca seneye Avrupa kupalarında da yokuz..
Gökmen Özdemir konusu hariç katılıyorum. Gökmen Özdemir geçen dönemlerde hiç bir söylediğini tutturamamış bir gazeteci olabilir ama Ali Dürüst ile çok yakındır kendisi. O yüzden ben bu sezon farklı bakıyorum kendisine. Ama Vucinic gerçekten imkansıza yakın. Drogba'dan bile daha zor. Belki Fatih hoca için gelir, eheh.

Ünal Aysal ancak para cikartir verir ancak bu parayi biz kulup olarak baskana odeyecegiz arkadaslar ŞL'ne gitmedimiz bir sezonda bu derece bir yatirimi tek oyuncuya yapmak akıllıca olmaz.

Birde bu adam buraya neden gelsin diye düşünmekte fayda var.

Bence Drogba olmazsa en buyuk alternatifi Cisse olur.

Gökmen Özdemir konusu hariç katılıyorum. Gökmen Özdemir geçen dönemlerde hiç bir söylediğini tutturamamış bir gazeteci olabilir ama Ali Dürüst ile çok yakındır kendisi. O yüzden ben bu sezon farklı bakıyorum kendisine. Ama Vucinic gerçekten imkansıza yakın. Drogba'dan bile daha zor. Belki Fatih hoca için gelir, eheh.

Daha geçenlerde Galatasaray Ersan'dan vazgeçti diye twittini gördüm Gökmen Özdemir'in.

Tabi karar sizin ama ben Gökmen Özdemir'e güvenmiyorum..

stancuyu beğenmekle beraber ona verilen 5 milyon euroya şu adamı alsaydık keşke...
Brown Aide Ideye,1988 doğumlu fransa lig 1 takipçileri zaten adını bilir sochaux dan
15 gol 6 asist,hakikaten bir yıldız adayı

bragadan paulaou müthiş bir stoper,grup maçlarından sonra sevilla benfica liverpolu eleyip portoya rakip olan braga uefa kupasında toplam 6 gol yedi.
alınırsa büyük katkı sağlayabilir

osman altunterim twitterda yazmış ki ibrahim akın karşılığı galatasaray bir miktar para ve culio+serkan kurtuluşu verecekmiş culio ya takmış terim tüm takaslarda ismi geçiyor adam en azından birsene daha bizde oynamayı hakediyor gösterdiği mücadeleden ötürü

Culio bizim orta sahamiz icin ideal bir oyuncu.Bu oyuncuyu yollamayi dusunen kisinin futbol bilgisinden kusku duyarim.Birde Ibrahim Akin takasi icin hic degmez.Ibrahim Akin icin Aydin ve Serkan Kurtulus verilebilir daha fazla etmez Ibrahim Akin.

Muslera benim adıma tatmin edici bir isimdir. Kendini önemli ölçüde geliştirdi, tecrübelendi. Genç, tecrübeli, milli takım kalecisi. Uyum sağlarsa uzun yıllar kaleci sıkıntısı falan olmaz, ilerde dünyanın en iyi kalecilerinden biri olabilir.

Kemal Tokak: "Samsunspor çok büyük bir camia; ama her futbolcunun gönlünde büyük takımlarda oynamak vardır. Ben da aynı arzudayım."

Gündemimizde var mıdır ki ? :)

osman altunterim twitterda yazmış ki ibrahim akın karşılığı galatasaray bir miktar para ve culio+serkan kurtuluşu verecekmiş culio ya takmış terim tüm takaslarda ismi geçiyor adam en azından birsene daha bizde oynamayı hakediyor gösterdiği mücadeleden ötürü
Ne biliyorsunuz acaba Terim'in taktığını, bu haberlerin sallama olma ihtimali yok mu ?

Velev ki gitsin Culio, emin olun daha iyisi geleceği içindir.

Aynı özelliklerini tekrarlamaya asla gerek yok ama ; Culio gibisini bu özellikler de ve maliyette bulmak çok zor, ihtiyaç dahilinde de değil. ++2 kısmı bu gibi oyuncular için. Dümdüz diyen arkadaşlar için alacağımız oyuncular Messi olmayacak. Şu 5 aylık dönemin gözümde en değerli oyuncusudur Culio.

Ben Ünal Aysalın başkanken verdiği paraları borç olarak yazdıracak bir kişi olarak görmüyorum belki Aziz Yıldırım gibi verdiği parayı istemeyen bir başkan olur yoksa borç yönünden düzlüğe çıkmak imkansız gibi bir şey :) neyse konuya gelecek olursk bende haberleri fazla abartılı buluyorum malesef Romadan o iki ismi almak zor hele avrupaya gidememiş bir takımda .

Benim kaleci adaylarım sırasıyla Buffon,Frey,Kameni ve Buslera'dır.İsakksonn bence o kadar yeterli bir kaleci değil..Saydığım4 isimden hangisi gelirse eyvallah derim..

Ersan'ı ne olursa olsun kaptırmamalıyız başka bir takıma..Yoksa stoperde yine sıkıntı yaşarız yerli açısından..
Keşke Fener'den Serdar Kesimal ve Orhan Şam'ı kapabilseydik işte o zaman çok daha rahat olurdum.Açıkçası fenerin bu iki transferine üzüldüm.Orhan sabri ile değişmeli oynardı,Serdar da her ihtimale karşı kadroda olmalıydı hatta fenere kaptırmamak için dahi transfer edilmeliydi,ikisine de yazık oldu :-(

Forvet için Drogba'yı beklemekteyim hala..Vucinic çok abartılı oldu ama gelirse 3 tane formasını almazsam namerdim :) Ama gönlümde yatan forvet Eto'o tabiki keşke o gelse :),

İbrahim Akın'ın bende iyi bir rotasyon oyuncusu olduğunu düşünüyorum açıkçası..Ama Culio ne olursa olsun takımda kalmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...