2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Culio yeni sezonda en fazla rotasyon oyuncusu olur. Fatih Hoca da rotasyon için yabancı hakkını başka bölgede kullanmak istemiş, Culio'yu da bir yerli takasının içine dahil etmek istemiş olabilir. Bence mantıktan pek de uzak değil.

Culio yeni sezonda en fazla rotasyon oyuncusu olur. Fatih Hoca da rotasyon için yabancı hakkını başka bölgede kullanmak istemiş, Culio'yu da bir yerli takasının içine dahil etmek istemiş olabilir. Bence mantıktan pek de uzak değil.

Culio tam bir rotasyon oyuncusudur her yönüyle çok iyi bir yedek olacaktır. Selçuk ve alınacak yeni transferin olabilecek en iyi yedeği olur. Savaşan, top koruyabilen ve teknği de gayet iyi olan biri ayrıca sol kanatta da verimli oynuyor. Fatih Terim'in istemediğine inanmıyorum ben.

Onu düşünmesi normal kişisel tercihidir saygı duymak lazım ancak ileride Baros-Elmander-Stancu??-Kazım gibi adamların varken birde İbrahim'i buraya katmak isteyebilirsin ancak senin en sorunlu bölgenden önemli bir ismi kaybetmiş olursun.Selçuk-Yekta var orta sahada o kadar.Cana'da gidecekse Culio kesinlikle takımda kalmalı.Velhasıl kelam İ.Akın kadroya katılmak isteniyorsa alınmalı ama karşılığında Culio kaybedilmemeli.Başka bir yolunu bulsunlar.

Ben zaten Culio gitmeli diye birşey demedim, Culio giderse bunun bir mantığı vardır, ben de bunu anlarım dedim. İlerde yüksek ihtimal Stancu ve Baros'tan biri hatta ikisi olmayacak. Bu yönden de bakılmalı olaya. Kadroda şuan itibari ile bu iki oyuncu var ama kalıcakları bir soru işareti.

Bu arada Romaric ile anlaştığımız söyleniyor. Mantıklı ve düşünülebilecek bir isim. Bununla birlikte Cisse ismi de yine gündemde. Anlaştığımız eğer Drogba veya İtalya seferinden sonuç çıkmazsa geleceği konuşuluyor. İkisi de doğru hamleler olur bence. Taraftar iki oyuncuyu da sever ama yine de Drogba =)

Hiçbir yerde öyle bir haber görmedim ama Romaric 2-3 senedir takımda görmek istediğim bir isim.Oyunun iki yönünü oynayabiliyor.Sol açıktada bir çok kez oynamışlığı var.İnanılmaz kuvvetli.Çok sert ve etkili şutları var.Sevilla da forma şansı ara ara buluyor,bulduğundada hakkını veriyor..Ayrıca gelirse psikopatlığıyla taraftarın sevgilisi olur.Sürekli kavga arıyor. :)

Romarici 3-4 yıl önce Le Mans da iken almaya çalışıyorduk ama adam Sevilla yı tercih etmişti.Benimde beğendiğim bir oyuncu ama Fatih Hoca Kallströmü istemediğine göre Romarici de istemez.Daha iyisini almaya çalışıyordur Ünal reis.

forvetde drogba olmazsa vucinic olmazsa milito olmazsa cisse diolar ben hangisi gelirse gelsin hayır ddemem cisse bu sene 24 gol atmış panada ligde işyapar gibi duruyo

Romarici 3-4 yıl önce Le Mans da iken almaya çalışıyorduk ama adam Sevilla yı tercih etmişti.Benimde beğendiğim bir oyuncu ama Fatih Hoca Kallströmü istemediğine göre Romarici de istemez.Daha iyisini almaya çalışıyordur Ünal reis.

Romaric zaten Kim'in yapabildiği her şeyi yapabilitesinin yanında hızı , fiziği ve karakteristik yapısı nedeniyle Kim'den daha iyi oyuncu bence.Ben şahsen KİM'den daha fazla sevinirim bu transfere.

Romaric iyi oyuncu ama herkesin beklentisi çok yükseldi o yüzden taraftarı kesmez Romariç :)

Taraftar b.kunu çıkarmamalı bence olayın.Maşallah kimse kesmiyor.Kim'den daha iyi dendi diye Xavi-İniesta ikilisinden biri ile pazarlık halindeyiz mi sanılıyor acaba? Böyle zamanlarda iyiki transferler bu 'taraftara' göre yapılmıyor.

Romaric zaten Kim'in yapabildiği her şeyi yapabilitesinin yanında hızı , fiziği ve karakteristik yapısı nedeniyle Kim'den daha iyi oyuncu bence.Ben şahsen KİM'den daha fazla sevinirim bu transfere.

Hız ve fizik anlamında haklısın ama Romaric tam bir piskopat her an takımı eksik bırakabilir.Kim,Romarice göre daha disiplinli oyuncu.Sonuç olarak hangisi transfer edilirse edilsin itirazım olmaz.

Yanlış yargılara kapılmaya başladık yine, Cana geldiğinde de aynı cümleler vardı. Romaric içinde benzer cümleler kullanılıyor.

Romaric bu sezon toplam 45 maç yapmış. 6 gol atmış, 8 asist yapmış. 8 tane de sarı kart görmüş. Kırmızı kartı yok. Oyuncu karakteri tamam, sert, agresif, asi ama işi hemen ayak kırar, çok kırmızı görüre getirmemek lazım.

Ben de Romaric'in Kim'den daha iyi bir tercih olacağını düşünen biriyim. Kim'e göre daha agresif, hareketli, aktif, karşı çıkan bir oyuncu. Bu da bizim ligde iş yapabileceğinin bir göstergesidir.

Romaric iyi oyuncudur. Benim şahsi gönlüm KIM'den yana. Kim'in sol kanadı doldurma potansiyelide var ileriye endexli oynama ihtimali de. Üstelik sert isabetli şutları var. İstikrar anlamında ikiside aynı bence. KIM'i her türlü tercih ederim ama Romaric'e hayatta burun kıvırmam.

Aynen benimde anlatmak istediğim olay bu. Tosuncuk,Lugano her maç agresif hareketler sergiler,hakemin üstüne yürür, oyuncuları tartaklar ama bakarsanız takımlarını eksik bıraktıkları maç sayısı oldukça azdır.

Bizde ise bu durumu, bu baskıyı yaratabilecek pek kimse yok. Ayhan bu işi biraz yapabilir, Cana daha ısınamadı ortama normalde o bunları yapabiliyor ama Romaric bu işi çok güzel yapan bir oyuncu. Genel yargının aksine ne fazla disiplinsiz nede fazla riskli bir oyuncu. Şahsen afrikalı hücum oyuncuları içinde en beğendiklerimden birisidir kendisi. Dediğim gibi Kim'i çok beğenirim ama ligimizin şartlarını düşünüyorumda Romaric çok daha katkılı olur bizim için.

Zaten hücum bölgesine ya bu tarz bir oyuncu alacağız yada gidip Lamele yada Brazilya'dan Lucas tarzı bir oyuncu alacağız. Bu hocanın kafasındaki şablona göre belli olacak bir şey.Şimdiye kadar gündeme gelenlere bakarsak hoca ilk tarzda oyuncu istiyor.Bu isimler içindede bize un uygun olan, en katkı verebilecek adamların başında Romaric gelir bence.

Bence kritik noktalardan biri Cana gidecek mi kalacak mı?

Cana'nın gittiğini düşünürsek, Romaric - Selçuk - ?. Burda ''?'' daha ofansif bir oyuncu mu olacak, yoksa yine çift yönlü bir oyuncu mu olacak? Yada Cana kalırsa Romaric ve Selçuk ile biraz defansif kaçmaz mı?

Bence Selçuk - Romaric - Ofansif özellikli bir orta saha daha iyi olur. Bu isim skora da etki edebilen, defansa da katkı yapabilecek bir oyuncu olmalı. Ajax'lı De Jong mesela bu tarz bir oyuncu. Orta saha özellikleri olan, skora etki eden bir isim.

Djibril Cisse 'de futbolcu mu yahu? 86 maçta 55 gol kaydetmiş,ayrıca yaşı 30 çok yaşlı,bir ayağı çukurda Stancu varken bizde gerek yok,Stancu'dan beklentimiz cok büyük:)

Aynen.Bencede Romaric > Kallström.
Tam Volkan Demirel in isteyeceği tarz bir adam.:)Ama Romaric takımdaki tek afrikalı olarak kendini yalnız hissedebilir.Bunun için şöyle Fildişi nden bir forvet alsak fena olmaz. :)

Kallström teknik olarak Romaric'ten üstün olabilir ama kıyasladığın zaman çok daha kırılgan bir oyuncu ve bu bizim ligimize hiç uygun değil o yüzden benim tercihim agresif bir orta sahadan yana kısacası Romaric iyi gider bize... Ve bence Selçuğunda gelişiyle bu yılki en büyük transferimiz ARDA TURAN olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...