2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mutu mu yok artık daha neler ???

Valla kadrolara baktım Mutu dışında dünya çapında tanınırlığı olan bir oyuncu yoktu iki takımdada.Pjanic,İbisevic ve Dzeko var ek olarak.Ama %99 Mutu içindir heralde.

Stancu için olduğu aklıma geldi ama süre almayan bir futbolcu için gidilmemiştir diye düşündüm.Transfer rotasının İtalya olduğunu bildiğimiz için Mutu'dur heralde ama inşaallah değildir :)

Sürekli ismi geçen Torje'de olabilir.

Muslera'nın maliyeti Frey'den veya Kameni'den fazladır bence ve hiç içime sinmiyor açıkcası Muslera tek avantajı yaşı ama olursa eyvallah da umarım ilk seçeneceğimiz olur kaleci konusunda ve inanıyorum ki Buffon'u bi kenara bırakırsak ilk tercihimiz Muslera değildir...

Baya bir araştırdım şu an.İtalyan basınında da bir çok haber mevcut.Ve haberlerin hemen hemen hepsinde Cana ile takasa girildiği yazılmış.

İlk yıl tutarsa ayrılmadığı taktirde en az 10 yıl kale sağlama alınır.Ama başkanın ağzından programda dünyaca ünlü kaleci lafı çıktı ya kolay kolay kimseyi kesmez bu adam.Başkan nontvspordaki programda biraz heyecanla söyledi o cümleleri heralde.Elmander transferinden de ceza aldığımız söylendi.Keşke o cümleler kurulmasaydı da bu kaleci konusunda bütün taraftar hemfikir olsaydı.Hatalı gol yediği ilk maçta yuhalanmıcaksa buyursun gelsin ben tamamım bu adama.

ps:Takas işi doğruysa Cana için ağlarım orası da ayrı.

Muslera denilen kaleci bugün Avrupa'nın kalburüstü her takımında rahatlıkla oynar.
Yıllardır yaşadığımız kaleci sorununu da kökten çözmüş olur.

Yalnız kale için adı geçenlerin hepsi iyi kaleciler.(Doni hariç)Muslera yı dünya kupasında ve Lazio daki birkaç maçta izlemiştim.Ben beğendim üstelik yaşıda genç.Tabii Frey i hepsine tercih ederim orası ayrı.O gelirse kalemiz 5 sene rahat eder.Kaleciliklerine bakarsak ne Ruffier ne Kameni nede Muslera onun yanına yaklaşamaz..Dünyanın en iyi 10 kalecisinden biridir bana göre.

Kesinlike herkes Frey konusunda hem fikirdir sanırım. Arkadaşlar video geyiği ise hep aynı her oyuncunun en iyi müdahaleleri kurtarışları golleri kesilip izletildiğinde iyi gözükebilir baya zorlarsak Franco için bile bu tarz bi video hazırlayabiliriz o yüzden video aldatıcı olmamalı dünya kupasında ne kötü idi ne iyi hani o maçı kurtarsın denen kalecilerden değil bence daha o deneyimi de kazanamamış bir isim bana göre ve kaleci bu seneki gidişatımızın en büyük başrol oyuncularından biri olacak o yüzden ben yetenekten ziyade mutlaka tecrübede arıyorum kalecide...

Osman Altunterim

1) Biraz ip ucu.. Yarın bir transfer açıklanabilir.. Çok büyük beklentim var.. Allah mahçup etmesin..

2) Arkadaşlar bir tek şey var bildiğim.. Yarın için bugün Florya'da özel hazırlık yapıldığı.. Lütfen ısrar etmeyin daha fazla açamam bunu..

Fark ettiniz mi bilmem ama yada ben yanlış hatırlıyor olabilirm..

Transfer açıklanacağı zaman giriş te Stadımızın resim i oluyor.. Bu Selçuk transferinde de olmuştu sanki :)

Fark ettiniz mi bilmem ama yada ben yanlış hatırlıyor olabilirm..

Transfer açıklanacağı zaman giriş te Stadımızın resim i oluyor.. Bu Selçuk transferinde de olmuştu sanki :)

Evet evet aynen öyle idi sanırım resmi sitemizinde bir totemi var... :D

Bu arada dün akşam bahsi geçmişti Mutu için filan gidildiği kabuslarına kapılmıştık; Galatasaray Torje’ye gitti
Galatasaray Teknik Direktörü, Romanya-Bosna Hersek maçında Torje’yi izledi ve transfer listesine aldı.

Sol bekte sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum geçen gün de yazdım Balzaretti. Dün İtalya-Estonya maçında ilk 11 de forma giydi ve yne çok etkili oynadı. Bizim bu tarz beklere ihtiyacımız var.

Kadromuzda birden fazla Afrikalı oyuncu olmaması gerektiğini düşünüyorum,zira bu sene bizim lig devam ederken en kritik zamanda Avrupa Uluslar Kupası olacak ve oyuncular milli takımlara gidecek.Bu da bel bağladığımız en iyi oyuncuların en önemli 3-4 maçta takımda olamayacağı anlamına geliyor.Bildiğimiz gibi süre bakımından da Afrikalı oyuncuların gidiş gelişleri de sorun oluyor.Bu sene fb de bu durumdan kötü etkilenecek gibi.Bu nedenle Afrikalı olursa bir tane olsun;o da Drogba olsun:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...