2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba milli takımı bıraktı arkadaşlar.O yüzden afrika kupa bizi etkilemiyor onun öznelinde.

Ben sol begde dün yaptığı büyük hataya rağmen Çağlar'ı beğeniyorum şahsen.En azında savunmada ayakları yere sağlam basıyor hücumda orta seviye katkısı var üst düzey bir yabancı alınamayacaksa orada yabancı kontenjanını oraya harcamaya değmez.

|| İl Messaggero gazetesi Lazio'nun Gs'nin kaleci Muslera için yaptığı Lorik Cana +2 milyon avro teklifini kabul ettiğini yazdı.

Daha önce de söyledim, Muslera bizi 10 sene rahatlıkla götürebilecek, dünyanın sayılı kalecileri arasına girebilecek bir potansiyele sahiptir. Dolaşan yediği hatalı gollerin çoğu 3 sene falan öncesinin, aradan uzun zaman, 1 DK yarı finali ve Lazio ile iyi sezonlar geçti.

Umarım haberler doğrudur. Kaleci konusunda taraftar hayal kırıklığını kaldıramaz. Muslera hem genç hem yetenekli bir kaleci kaçırmamalıyız. Lorik Cana gidecekse orta sahaya takviye yapmak şart olacak galiba.

SetWidth250-Fernando-Muslera2.jpg

Görsem kaleci demem ama kaleci işte, hem iyisinden =)

Fizik konusunda hemfikirim. Kaleci tipi yok :D Videolarını izliyorum bir kaç gündür. Refleksleri çok iyi yalnız.
Bu arada kanatlara takviye yapılacak mı ? Hakan Balta'ya o kadar çok güvenmek istiyorum ki ama malesef olmuyor. Sabri'nin yedeği yok mesela.

Lorik Cana'nın gidişine üzülürüm açıkçası.. Ama ne şekilde alınır bilmiyorum fakat Fernando Muslera takıma dahil edilirse hakikaten çok uzun seneler kaleci sorunumuz biter diye düşünüyorum. Umarım bugün bir transfer açıklarlar, sabırsızlanmaya başladım..

Sol bek'e transfer olacağını düşünmüyorum ben bu sene, sadece Türkiye'deyiz çünkü. Hakan ile Çağlar bu sene götürebilirler orayı, çok ihtiyaç olursa Ersan oynar sol bekte. :D

İşin aslı kaleci fiziği yok deniyor ancak De Gea'dan farklı bir fiziği yok arkadaşlar.
Hatta De Gea'nı daha narin bir fiziği var.

Muslera'nın 1.90 boyu var, çok iyi refleksleri var, yaşına göre çok güzel bir tecrübesi var, gelişmek için bolca potansiyeli,çokçada zamanı var.Mesele kalecinin enine genişlemesiyse o iş en kolay boyutu sporun.

Eğer haber doğru ise Cana + 2 milyon € çok değil mi?

Ayarındaki kalecilere biçilen bonservis fiyatları 20 milyon eurolarda.Fazla abartılı olmaz,Cana'yı her ne kadar kısa sürede benimsemiş olsak da sonuçta bulunmaz hint kumaşı değil.
Bu arada bu sene son yılıymış sözleşmesinde ve Lazio'nun sözleşme yenileme teklifini reddetmiş,Sevilla istiyor gibi birşey okumuştum dün TD'de.

Refleks olarak inanılmaz bir kalecidir, ilk zamanlarına göre kendini baya geliştirdi, yan toplarda önemli gelişim gösterdi bence. Şahsi kanaatim Buffon, Casillas, Cesar, Cech sonrası jenerasyonun Neur, De Gea, Adler ile birlikte en önemli ismidir. Bu düşünüldüğünde Cana + 2 Milyon Euro normaldir.

Ben Frey i tercih ederdim ama Muslera da iyidir.Cana+2 M€ ise normal.Cana yeri doldurulamayacak bir adam değil.Eminimki ondan çok daha iyisi alınır.Hem kendisininde Lazio yu istediği haberleri var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...