2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'yı neden Lazio bırakıyor veya tutamıyor ve yahut neden kaleci arayan first class takımlar ilgilenmiyor?Bunlar olmadığı için kötü kaleci olduğunu ima etmiyorum elbette ama kafamda ki soruları da tetiklemiyor değil. Bu kalecide Zapata,Ufuk gibi hatalı goller yediği zaman( o kadarını başaramaz sanırım) ve ismi geçen diğer kalecilere göre ismi ağır basmadığı için taraftar ne kadar arkasında durur veya durur mu? Cana+2 mio € yani hemen hemen 7 m € çok cuzi bir fiyat genç bir kaleci için tuttuğu taktirde uzun müddet kaleci sorunu yaşamayız ama bizim kalemiz bir fiyasko daha kaldıramaz...

Alison senin mantığınla o zaman dünyada transfer diye birşey olmazki biladerim. Ayrıca kaleci arayan firstclass takımları bir yazarmısın bir zahmet ? Merak ettimde :)

Aga Drogba'yı Chelsea neden bırakıyor, neden kimse ilgilenmiyor, Drogba gelirse yatmaya gelecek.

İstisnasız her transfere bir kulp bulabilirim. İster Messi, ister Ronaldo olsun. Bunu genelde rakip takım taraftarları yapar. Bari biz kendimize yapmayalım.

Benim sıralamam Sağlıklı Buffon, Sağlıklı Frey ve Muslera şeklindeydi. Frey ve Buffon niye olmadı bilmiyorum ama Muslera'ya ben oldukça sevindim.

Kaleci arayan first class takımlardan biri Manu mesela Van Der Sar artık emekli oldu neden denemesin Manu Muslera'yı yeterli görse veya Liverpool var eminim bu sezondan sonra Reina'yı kesin olarak sildiler yerine kim geçecek neden ilgilenmiyorlar? Bu arada ben bunları Muslera transferi gerçekleşirse kulp takmak amacıyla söylemedim sadece kafama takıldığını belirtmek istedim şimdi işin doğrusu bu yaşta geleceği çok parlak olacağını düşündüğümüz bir ismi bize gelene kadar kimler alabilir hepimiz biliyoruz ha eğer gerçekten o yeteneğe ve geleceğe sahip ise de biz çok büyük bir bir iş başarmış oluruz orası ayrı mesele. Ben sadece kıyasla Frey'i tercih ettiğimi ve istediğimi belirtmek istemiştim.

ManU sezon ortasında De Gea ile anlaştı zaten, Reina da kesin olarak Liverpoolda kalacak diye duydum ben. Başka var mı kaleci arayan takım ?

Ayrıca Mondragondan bu yana berbat kaleciler gördük. Ben Musleraya bile burun kıvıramıyorum artık :D

Reina'yı Arsenal maçından sonra sildiklerini düşündüm ve arayışlara girdiklerinide hatırlıyorum demek ki değişebiliyormuş fikirler bilemiyorum.Hem mesele bu değil yani illa ki bir alıcısı çıkar böyle bir ismin neden kimseyle yarıştığımız filan söylenmiyor bu transfer onu bile arar oldum artık bak top 5 ligden herhangi orta sıra takımı bile ilgilense bizim için çok problem olacaktır bu transferi bitirmek ama hiç bir girişim yok gibi varsada biz mi bilmiyoruz ? Hani bomba elimize bırakılmasın diyorum... Mondragon>Muslera bi kere adam da Mondi'ye bakınca kaleci fiziği yok abi ne bileyim ben çok sıcak bakamıyorum nedense bu isme gelirse hayırlı olsun ne diyelim.

Reina'yı Arsenal maçından sonra sildiklerini düşündüm ve arayışlara girdiklerinide hatırlıyorum demek ki değişebiliyormuş fikirler bilemiyorum.Hem mesele bu değil yani illa ki bir alıcısı çıkar böyle bir ismin neden kimseyle yarıştığımız filan söylenmiyor bu transfer onu bile arar oldum artık bak top 5 ligden herhangi orta sıra takımı bile ilgilense bizim için çok problem olacaktır bu transferi bitirmek ama hiç bir girişim yok gibi varsada biz mi bilmiyoruz ? Hani bomba elimize bırakılmasın diyorum... Mondragon>Muslera bi kere adam da Mondi'ye bakınca kaleci fiziği yok abi ne bileyim ben çok sıcak bakamıyorum nedense bu isme gelirse hayırlı olsun ne diyelim.

Sevillayla yarışıyoruz işte yetmez mi ? :D

Tabi bugune kadar biz öpücükle oyuncu aldiğımız için nasil haklisiniz bu isteğinizde anlatamam.

Alison' un mantiğına göre Ronaldo'yu alsak neden real satti neden biz aldik neden baskasi elimizden kapmadi diye dusunup onu red etmek lazim.

Muslera'nin menejeri olduğumuz icin tabi bir talip olan biziz okadar net bilebiliyoruz. Ancak bu adam İngiltre'de 4 takım olduğunu araştıran ogrenir ama gerek yok saçma eleştirilerde bulunmak daha kolay, aynen devam ;)

Yerli oyuncular konusunda ufaktan korkma başladı bende...
Ligde kaliteli diyebileceğimiz hemen hemen her oyuncuyu kaçırdık.. Evet nokta atış yaptık ve Selcuğu kadromuza kattık.. Ama onun haricinde henüz bir nokta atış olmadı.. Ha olursa hangi oyuncularla olur bekleyip göreceğiz...
Manisaspor'da ki Yiğitler ne alemde ? Transferde hiç isimleri geçmedi. İkiside kaliteli oyuncular. Takımda görmek isterim. Sadece Selçuk'la olmuyor işte.. Barış gitti Mustafa Sarp gidici Ayhan hala kadromuzda bunların yerine iyi oyuncular gelmeli.. Ama Galatasaray seviyesinde oyuncu kaldı mı ? En çok yerli transfere ihtiyacı olan takım Galatasaray'dı. Ama şuana kadar 1 tane yapıldı. Keşke 1-2 tane daha önceden yapabilseydik. Yabancı oyuncu için geç kalmadık, ama yerli oyuncular için bana göre geç kalındı.

Ben bir kere kimse istemiyor veya Lazio neden bırakıyor da biz alıyoruz demek istemedim hatta kim ilgileniyor neden bilmiyoruz diye de belirttim ayrıca kimse ilgilenmiyorsa veya külübü de bırakıyorsa almayalım diye körükörüne bir görüşte bulunmadım ama herkes güzel kırpmış güzel anlamış öyle kabul edelim biz de pekala.

Ayrıca sizin gibi düşünmediğim ve yahut farklı bir yandan bakmak istediğim için saçma eleştiri yaftasını yemem de pek hoşmuş. Velhasıl eyvallah, siz ne derseniz o ben saçma eleştirilerimi kendime saklayayım bu saatten sonra.

Kemal Tokak ve Serdar Aziz adam degil sanki. Yapmayin arkadaslar piyasada yerli oyuncu olarak bir tek Serdar ve Ersan var sizin dusuncenize gore. Kaldiki Serdar'i dun izledikten sonra hic bir sey kacirmadimiza emin oldum ben.

Muslera takımıyla anlaşamadı ve seneye sözleşmesi bitiyor. Seneye bonservissiz bırakmaktansa bu sene para kazanmayı tercih ediyor olamazlar mı?

Kaleye ve Defansa 4 takviye yapmalıyız..Elimizdeki fırsatların çoğu kaçtı..Stopere:Mahmut(gençlerbirliğinden)iyi olur bence çok iyi stoper,zaten elde az kaldı yerliler bence mahmut iyi olur...

Kemal Tokak ve Serdar Aziz adam degil sanki. Yapmayin arkadaslar piyasada yerli oyuncu olarak bir tek Serdar ve Ersan var sizin dusuncenize gore. Kaldiki Serdar'i dun izledikten sonra hic bir sey kacirmadimiza emin oldum ben.

Yok ben sadece defans için söylemedim. Diğer mevkiler içinde konuşmuştum. Genel olarak yerli oyuncular.
Kemal Tokak ve Serdar Aziz isimleri çok ön plana çıkıyor haklısın, ikiside kaliteli oyuncular. Kemal Tokak'ın yaptığı bir açıklama vardı büyük takımlarda tabiki oynamak isterim, ama arada bir Beşiktaş lafı döndü.
Bu saatten sonra defansa takviye yapmayacaklarına göre yönelebiliriz. Bursaspor Serdar Aziz'i bırakır mı orası bilinmez. Ama bu transfer olursa gerçekten büyük iş yapmış olurlar. Geleceği çok parlak...

Açık konuşayım ben Ersan'ı kaçırmamıza üzüldüm. Bence yetenekli, oyun zekası olan potansiyelli bir oyuncu. Daha iyiler ile ilgileniyor olabiliriz ama bir transfer döneminde ilgilendiğiniz adamların 10 tanesi büyük balık ise bence strateji hatası vardır. Bu sadece bizde değil, tüm dünyada geçerlidir bence. Sonuçta siz aynı dönem içerisinde Ronaldo, Messi, Xavi, Iniesta'yı listeye alamazsınız. Ronaldo ile Iniesta'yı alırsın, diğer isimler atıyorum Hulk olur, Toulalan olur. Bu açıdan bence bizim transfer politikamızda da bir bozukluk var. Buffon, Drogba, Zapata, Vucinic, Gökhan, Serdar iyi de bunların hepsini almak zor olur. Muslera, Drogba, Gökhan, Bougherra, Ersan yaparsın daha mantıklı ve senin açından iyi olur.

Bunun dışında beni karamsarlığa düşüren herhangi bir durum yok.

bütün maçları takip eden biri olarak,kayserinin onu neden apar topar satmaya çalıştığını sezonun 2.yarısını izleyen varsa anlar inanılmaz düşüşte,şota aptal değil ,serdarı para ederken elden çıkardı,komşunu tavuğu kaz görünürmüş,gökhan zanı yolla kayseriye ya bu adam bizde oynayamıyodu buna ne olmuş deriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...