2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ben sadece defans için söylemedim. Diğer mevkiler içinde konuşmuştum. Genel olarak yerli oyuncular.
Kemal Tokak ve Serdar Aziz isimleri çok ön plana çıkıyor haklısın, ikiside kaliteli oyuncular. Kemal Tokak'ın yaptığı bir açıklama vardı büyük takımlarda tabiki oynamak isterim, ama arada bir Beşiktaş lafı döndü.
Bu saatten sonra defansa takviye yapmayacaklarına göre yönelebiliriz. Bursaspor Serdar Aziz'i bırakır mı orası bilinmez. Ama bu transfer olursa gerçekten büyük iş yapmış olurlar. Geleceği çok parlak...

Bende onu diyorum iste arkadaslar orta alanda, kanatta, forvette hangi yerliyi kime kaptirdik ki biz geç kalmiş oluyoruz yada umutsuzluk emaresi gösteriyoruz. Burak Kaplan'i almadik diyemi bunlar yoksa Mehmet Akyüz icin mi? Yoksa fb veya bjk benim bilmediğim bir yerli transferimi yapti???

Bende onu diyorum iste arkadaslar orta alanda, kanatta, forvette hangi yerliyi kime kaptirdik ki biz geç kalmiş oluyoruz yada umutsuzluk emaresi gösteriyoruz. Burak Kaplan'i almadik diyemi bunlar yoksa Mehmet Akyüz icin mi? Yoksa fb veya bjk benim bilmediğim bir yerli transferimi yapti???

Galiba transfer haberi gelmediği için ve rakipler transfer yaptığı için ufak çapta bir bunalım yaşadık :) Her sezon olur bu zaten. Ama iyi transfer yapmak içinde sabretmek lazım. En azından bu mesajınla benim içimi rahatlattın. Olumlu olmaya ihtiyacımız var. Kendi adıma teşekkür ederim.

Umarım bundan sonra ki transfer politikamız Selçuk gibi nokta transferlerden oluşur. Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Mustafa Pektemek dışında bütün oyuncular kalite altı zaten. Milli maçta Serdar Kesimal'i izledikten sonra birşey kaybetmediğimizi görmüş olduk. Tabi bu da kendi fikrim.

Iyıkı Selcuk u almısız valla herkes transfer ı bıtırdı masallah bız de her zaman kı gıbı yıne hıc bısı yok. Laf degıl ıcraat beklıyorduk ama yıne 31 Agustos saat 17:00 yı bekleyıp transfer sezonu gece 12 ye kadar uzarmı dusuncesıyle takılırız forumda gıbı gelıyor bana nedense.....

İyi kötü Gökhan Zan kadroda tutulmalı bence ayrıca alt yapıdan bir çok genç oyuncumuz var onları üst takıma çıkarmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum Serdara üzüleceğimize :)

Ben stopere 2 tane yabanci alinmasini istiyorum.Servet ve Zan yedek olsun.
Yabanci
Sabri Yabanci Yabanci Caglar
Kazim Selcuk Yabanci Arda
Elmander Yabanci

şu durumda bonservisi elinde olan ceyhun gülselamı alarak bi alternatif yaratmak fena olmaz açıkcası..şahsen izlemediğim samsunsporlu kemal tokak için futbol bilgisine çok gğvendiğim samsunlu bir arkadaşımdan çok olumlu referans aldım umarım onun da transferi gerçekleşir kemal 1989 doğumlu ceyhun 1987

Ben Ersan için sevindim açıkçası. Oynamak istediği yere gitti. Arkasında durdu bunun, bugüne kadar hep diyorduk kulüp yolluyor zorla falan diye giden bazı oyuncular için. Demekki isteyince oluyormuş...Yani basında yazanlara falan bakıp yorumlarsak olay bu şekilde. Eğer de böyleyse Beşiktaş gurur duysun böyle bi oyuncuyu aldığı için..

Bize gelince, bu takımın bana göre sadece yabancı bir stopere ihtiyacı var. Altyapıda çakı gibi Ahmet Kesim var. Gökhan Zan'ın da sözleşmesi uzatılsa yeter de artar bu rotasyon bu sezon için. Sadece azıcık altyapıya güven yeterli

Birde bence herkesten iyi olabilecek stoperimiz var..Semih Kaya..Duyduğuma göre 2. ligte iyi sezon geçirmiş.Bu adamda çok iyi kumaş var..Bence Fatih hoca değerlendirmeli...

Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı söylenen açıklamalar var; İnler ve Zapata ile ilgileniyoruz, bazı isimleri bitirdik ama komitenin onayından geçmesi lazım, bazılarını da daha iyileri için bekletiyoruz.

Eğer doğruysa, iyi, hoş, tamam ama isim vermek ne kadar doğru. İsimlerini verdiğin adamların bonservis toplamı çingene pazarlığı yapsan 25'ten aşağı olmaz, isim vermek ne kadar doğrudur.

Ersan'ın olmaması dünyanın sonu değil,alt yapıda ahmet kesim ve sinan osmanoğlu,kiralık olarak başka bir takımda oynayan semih kaya var.yönetim defansı toparlayacak iyi bir yabancı stoper alsın,türkiye içinden'de ozan ipek,ceyhun gülselam,iyi yerli bir forvet(cenk tosun,turgay bahadır,necati ateş olabilir)orta sahaya kim kalström,kale için eğer konuşulanlar doğruysa lazio'daki muslera ve sinan bolat gayet iyi bir transfer politikası olabilir.

Ersan ın olmamasına üzüldüm.Kaliteli bir stoperdi.En başından beri Beşiktaşı istiyordu,istediğide oldu.
Ersan olmadığına göre Servet-Zan ın olduğunu sayarsak bir yabancı birde yerli stoper almalıyız.Yerli için Serdar aziz olsa iyi olur ama Yazıcı zor bırakır o adamı.Emre Güngör-İbrahim Öztürk ten biri düşünülebilir.

Bu arada Muslera ile ilgili bu videoyu yeni gördüm.Bu maçtan sonra kalecilikten soğumuştur adam :)

http://www.youtube.com/watch?v=8UMrvpvv1RM&feature=related

Bursaspor'dan oyuncu almayalım,Bursaspor'daki bazı oyuncular dışarıdan iyi gibi gözükebilir ama bana göre kesinlikle bize geldiklerinde tam fiyasko olacaklar hangisi olursa olsun.Volkan Şen veya Sercan ikisinden hangisi gelirse gelsin önce ünlü bir kadınla sevgili olacak Demet Akalın tarzı kadınlar sonra o gece kulübü,bu gece kulübü bu adamları sahadan çok gece hayatında göreceğiz.

Bu 2 ismin dışında gelecek oyuncularda yeni Mustafa Sarp olma adaylarıdır.Alt yapıdan adam çıkartalım veya yurtdışından gurbetçi bulalım ama Türkiye'den oyuncu transfer etmeyelim Selçuk İnan yapılacak en iyi transferdi,birde Trabzon'da Ceyhun var onuda alırsak süper olur.Ama Türkiye'de yerlilere boşuna para vermeye gerek yok zaten gelenlerin %70'i 1 yıl içinde ya gönderiliyor,ya kiralık veriliyor daha önceki yıllarda gördük bunu,geldiğinde hepimiz çok iyi oyuncu diyoruz,çok umutlu oluyoruz ama zamanla adamın bizde yapamadığını görüyoruz bunun örneklerini çok gördük.

yurt dışındaki yerli piyasasından alınacak okadar ucuz adam yok.şimdi beşiktaş nasıl buldu falan diyecek arkadaşlar çıkabilir,ama bizim fal açmak gibi bir lüksümüz kalmadı.fener'in 18 şampiyonluk kazandığı ülkede bizim geride kalmamız söz konusu bile değildir(kendi adıma konuşuyorum).yurt dışından alacağımız bana göre:serdar taşçı(studgard),malik fathi(spartak moskova solbek alman vatandaşı),sinan bolat,eren derdiyok,gökhan inler bu isimler dışında bizim avrupadan şu an için alacağımız oyunculara sabredecek sezonumuz değil bu yıl.türkiye'den sercan ve volkan şen kesinlikle istemediğim tarz olarakta bize yakışacağına inanmadığım isimler.ozan ipek,turgay bahadır,cenk tosun,yiğit gökoğlan,ceyhun gülselam,hasan ali kaldırım şu an için aklıma gelenler.

Galiba transfer haberi gelmediği için ve rakipler transfer yaptığı için ufak çapta bir bunalım yaşadık :) Her sezon olur bu zaten. Ama iyi transfer yapmak içinde sabretmek lazım. En azından bu mesajınla benim içimi rahatlattın. Olumlu olmaya ihtiyacımız var. Kendi adıma teşekkür ederim.

Umarım bundan sonra ki transfer politikamız Selçuk gibi nokta transferlerden oluşur. Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Mustafa Pektemek dışında bütün oyuncular kalite altı zaten. Milli maçta Serdar Kesimal'i izledikten sonra birşey kaybetmediğimizi görmüş olduk. Tabi bu da kendi fikrim.

Biraz soğuk kanlı, biraz sabırlı, biraz müsterih olmakta fayda var işin kısacası.Dediğin gibi Pektemek dışında kaybedilmiş bir şey yok ki oda bjk'nın o ilginç dengesizlikte ki, saçma şekilde şişirilen kadrosuna gittiği için bizim için ne kayıp ne bjk için kazanç. O parayı bana verin yollayın Almanya'ya en az 3 yerli forvet bulurum en az Mustafa veya Cenk Tosun kalitesinde.

Birde rakipler yedek hattını kuvvetlendirirken en çok bizim transfere ihtiyacımız var , biz daha ilk 11'i kuramadık diyen arkadaşlar farkındasınınz dimi biz Ersan'la ilgilenirkende, onun alternatifini konuşurkende çok ciddi şekilde yedek oyuncu olarak baktığımızın? Öyle ense karartıcak hiç bir durum yok, Ersan kalitesinde en az 4 oyuncu sayarım size yerli piyasadan.Çok sıkışırsak verir parayı 2 saatte kadromuza katarız.

Bizim yerli olarak illaki düşünmemiz gereken 3 transfer var. Sağ beg, orta saha, forvet bu üç mevkiyi birer tane yerli oyuncu ile yedeklemeliyiz.Geriside yabancıların işi.

yurt dışındaki yerli piyasasından alınacak okadar ucuz adam yok.şimdi beşiktaş nasıl buldu falan diyecek arkadaşlar çıkabilir,ama bizim fal açmak gibi bir lüksümüz kalmadı.fener'in 18 şampiyonluk kazandığı ülkede bizim geride kalmamız söz konusu bile değildir(kendi adıma konuşuyorum).yurt dışından alacağımız bana göre:serdar taşçı(studgard),malik fathi(spartak moskova solbek alman vatandaşı),sinan bolat,eren derdiyok,gökhan inler bu isimler dışında bizim avrupadan şu an için alacağımız oyunculara sabredecek sezonumuz değil bu yıl.türkiye'den sercan ve volkan şen kesinlikle istemediğim tarz olarakta bize yakışacağına inanmadığım isimler.ozan ipek,turgay bahadır,cenk tosun,yiğit gökoğlan,ceyhun gülselam,hasan ali kaldırım şu an için aklıma gelenler.

bjk'nın bulduğu oyuncuların kaçının kaç maçını izlenizi merak ettim. Ancak bunu geçelim izledini söyleyen olumlu konuşanlarada inanabilirsinizki bunda yanlış bir şey yok fakat asıl yurt dışındaki yerli piyasada ucuz adam yok demek çok baştan savma bir söz olmuş, biraz ezber birazda oluşan olumsuz haanın etkisiyle söylenmiş gibi.

Sırf Almanya'da Mustafa Pektemek,Ersan,Cenk Tosun gibi büssürü genç var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...