2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine kalei transferi için 3ün 5in peşine düşmüşüz sanırım. Yeter artık yahu kaleci istiyorum ben kaleci. Dünyanın hangi stadında her kornerde , her şutta bütün taraftar ürperir ? Kaleci transferi kombinemi belirler arkadaş olay bu kadar basit. Sİz ciddi yaklaşın , ben ciddi yaklaşayım. Artık her kaleci mevzusunda içimden ana avrat kime gelirse sövüyorum yeter yahu kıyın paraya alın düzgün kaleci bitsin 5 yıl aramayalım kaleci filan. Hala Drogba'nın peşinde koşsunlar. Al Stekelenburg'u bi tane de stoper getir vallahi başka transfer istemem. Ama artık kaleci istiyorum , bizim de kalemiz dolu olsun istiyorum.

Ekranın başında bazen kuzenimle birbirimize bakıyoruz bizim niye Frey gibi Buffon gibi kalecimiz yok diyoruz.. Ünal başkan bizimde kalecimiz olsun bizde rahat maç izlemek istiyoruz..

Victor fm'nin en iyi 10 kalecisinden biriydi.Gerçekte de izledim fm profilinden dolayı.Çok iyi kaleci.Oynadığı lig aklınızı karıştırmasın.Musleradan daha iyi

Muslera'nın hem yıllık ücretinin fazla olması hem olası transferinde Cana'nın gitme olasılığı düşününce hem de Victor'un Taffarel'in memleketlisi olduğu düşünüldüğünde ben de Victor'a biraz daha yakınım. Ayrıca okudumlarıma göre Muslera yan toplarda arızalı bir kaleciymiş. Umarım Taffarel'in seçtiği olur ve Galatasaray'ıma hayırlı olur.

Victor'un az maçını izledim ben. Kesin bir bilgi verebilecek kadar bilgi sahibi değilim ancak.İzlediğim maçlar için konuşursam kale bölgesine hakim yan topları oldukça iyi bir kaleci.Refleksleride bir Mondi,Tafo gibi yani oldukça iyi.

----------------Muslera-------------------
--Sabri----Bouggera----Servet----Çağlar--
----------Selçuk-------Arteta------------
----------------Marvin-----------------
-----Reyes----Elmander-----Arda--------

Reyes için nötr bakıyorum olaya,gelirse katkı vereceğinden şüphem yok ama gelmezse de çok şey kaybettirmez.Önceliğimiz Reyes olmamalı şu an için.
Nitekim biraz yukarıda Deniz arkadaşımızın bahsettiği gibi yıllardır kanayan yaramız olan kaleci bölgesinde bu kadar bekleme yapmak çok rahatsız edici ve bir o kadar da düşündürücü.
Ayrıca Muslera mı Victor mu derseniz Muslera'yı tercih ederim.Muslera,hangi maçını izlesem kendi takımımda görmek istediğim türden bir kaleci olmasının yanında,piyasası da olan bir isim.Yani bir ihtimal işler ters gitse de elimizde patlamaz.Ama ben eğer gelirse başarılı olacağını düşünüyorum.Yıllarca Kameni transferini bekledim ama Muslera'ya da hayır diyemem şu şartlarda.

Bence şu anda en gereksiz transfer olur..Sağ açıkta şu anda Kazım-Pino var..Sol açıkta Arda var ve İbrahim oraya düşünülüyor..Arda ayrılmayacaksa bence öncelikli transfer olmamalı..Cana gidecekse Kale-Defans-Orta Saha gibi üç ana yeri doldurmamız lazım önce...

Kaleci,Sagbek,solbek,stoper,orta saha ve forvet transferi gerekirken Reyesin adini duyunca insan transfer komitesinin bakis acisini dusunuyor haliyle.

Ünal Aysal Başkan bence biraz tecrübesiz kaldı transfer konusunda. Göreve gelir gelmez 2 hafta içinde transferleri bitircez, bu hafta içi çok önemli bir kaleci alacağız, önemli yıldızlar katacağız, bütçemiz yok ne kadar gerekiyorsa o kadar para ayrılacak gibi açıklamalar yaptı. Evet bu açıklamalar camiayı ayağa kaldırmak için önemliydi ama bence klübün gerçeklerini görünce hayal kırıklığına uğradı. Geçen hafta mali tablomuz felaket tarzı açıklamalar yaptı. 2 haftada biter dediği transferlerde 3. haftaya geldik bonservisi elinde olan oyuncular dışında aldığımız oyuncu yok.

Kaleci konusu tam bir belirsizlik var ama bir nebze Taffarelin orada görevli olması içimi rahatlatıyor, önemli bir kaleci alırız.

Kaleci dışındaki en önemli noktamız defans hattı Sabri ve Servet'in yerleri tamamsa almamız gereken 2 esas oyuncuya ihtiyacımız var sol beke ve ortaya. Hiç isim geçmiyor. Reyes konuşuluyor ki inşallah doğru değildir. Ona verilecek parayla defans hattımızı düzenlemek daha mantıklı. Elimizi çabuk tutup Ersan ve Serdar Kesimal kadroya katılabilirdi. Onlar olmazsa Sabrinin yedeği olarak da Orhan Şam alınabilirdi. Bunlar olmadığına göre Gökhan Zan ile sözleşme yenilenmeli ki sakatlanmadığı sürece takıma katkısı olumlu yöndeydi bence bu iki senede. Sol bekte her ne kadar Hakan Balta'nın düzeleceğini düşünsem de, son 2-3 sezondur gördük ki Hakan'a güvenerek kadro yapmamalıyız. Çağlar ise yurt içinde takaslarda kullanılmalı bence asla bizim oyuncumuz olamaz.

Orta sahamız aslında iyi durumda. Kim Kalstrom için eğer bonservis fazla verilecekse gelmemesi taraftarıyım ve tabiki Culio gönderilmemeli. Cana'nın satılacağı ya da takasta kullanılacağı söyleniyor, kalmasına da gönderilmesine de tarafsızım. Kalırsa katkı verir aslında. Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam (her ne kadar yetersiz diye düşünsem de) transferleri orta sahamızı rahatlatı. Culio gibi sol açıkda ve ortada her maç yeterli katkıyı verebilen joker bir oyuncumuz var, Yekta gibi orta sahada her yerde oynayabilecek yetenekli bir oyuncumuz var ki bence Selçuk İnan ve Emre Belözoğlundan sonraki en iyi orta sahadır. Bu sene çıkış yapacaktır. 4-4-2 oynayacağımızı düşünürsek orta ikili için Selçuk, Yekta, Ceyhun, Culio gibi önemli 4 oyuncu var. Transfer yapılırsa bu noktaya pahalı olmayan ama takıma uyan bir transferle ya da hiç olmadı Cana kalırsa bence takımımızın en sağlam bölgesi olur orta sahanın ortası. Sol açıkta Arda kalırsa Arda olacak ve bence en iyi sezonunu yaşatacak. Mutlaka takımda tutulmalı. İbrahim Akın alınacak gibi duruyor bu nokta da hem sağ kanat için hem sol kanat için yedek olabilir. Sağ kanatta sakatlık vs olmazsa Kazımdan Fatih Hocanın tüm sezon verim alacağını düşünüyorum.

Forvet olarak transfer yapamazsak Baros ve Elmander bence yeterlidir, tabiki ilk 11 için. Yedek olarak nasıl bir yol izlenir açıkçası bilemiyorum ama alınabilecek türk oyuncular Necati, Hasan Kabze ve Mevlüt Erdinç (zor) o mevkide. Ben açıkçası Necatiyi istiyorum, yarar sağlayabilecek bir oyuncu. Eğer Hasan Kabze dönmek isterse ki bence isteyecektir tekrar takıma katılabilir. İyi bir yedek olabilir. Ayrıca genç olmasından dolayı bence Mevlüt de düşünülürse bonservisi pahalı olsa bile güzel transfer olur. Eğer bu 3 oyuncu da alınmazsa Sercan Yıldırım var o katılabilir takıma eğer kendine güveni gelirse Sercan'ın yıldız kazanır Türk futbolu. Hiç biri olmazsa o zaman Kazım orası için bir alternatif olabilir ve Stancu tutulabilir. O zaman Reyes transferi anlam kazanabilir, Kazım forvet gibi olup sağ kanada Reyes şeklinde.

Sadece Türkiye'de oynayacağımız için çok kalabalık bir kadroya gerek yok bence. Daha doğrusu joker oyunculara ihtiyaç var. Kazım, İbrahim Akın, Yekta, Culio gibi birden fazla mevkide oynayabilecek oyuncular önemli. Transferde en fazla paranın defansa harcanması gerektiğini düşünüyorum 27 yaşını geçmemiş, futbola hala aç ama kaliteli iki adam alınmalı biri sol beke.

Eğer bomba bir isim düşünülüyorsa ki düşünülüyor galiba kombine satılsın diye ya da yeni sezon heyecanını tavan yaptırmak için taraftarda ben bu isim Drogba olacaksa olsun olmayacaksa esas eksik bölgelerimize takviye yapalım taraftarıyım.

6194.png

Yedekler: Aykut Erçetin, Gökhan Zan, Hakan Balta, Ceyhun Gülselam, Yekta, Necati, İbrahim Akın, sağ bek yedeği yabancı, Ayhan Akman, yabancı forvet.

Pino herşeye rağmen bu formayı taşıyamıyor bence.Çok bencil oynuyor,devamlılığı yok,takım oyunu yok bitiricilik 0 zaten.Tek artısı sert vuruyor toplara,isabetli olursa oluyor işte.Reyes olursa ki olumlu geçtiğini belirtti Ali Gürsoy,faydalı olur kesinlikle.Muslera oldu gibi herhalde bir kaç güne imzalar atılır.Cana giderse orta sahada koşan pres yapan oyuncu gerekir.Stoper oyuncu önceliğimiz olmalı gerekir diye düşünüyorum şimdilik.

Kendiniz veriyosunuz aslında cevabı kampın başlamasına 13 GÜN var.

Hadi diyelim transferler kampa yetişmedi, hemen başkan fos mu çıkmış oluyor?
Bu kadardı yani başkana tanıdığımız şans?

Ne biliyorsunuz şu anda ne gibi zorlukların yaşandığını? Belki hiç bilmedikleri, Adnan Polat'ın sakladığı çok elzem konular çıktı karşısına, onları halletmeye çalışıyor şu an.

Biliyorum herkes sabretmekten sıkılmış durumda ama bu yönetime sabretmek zorundayız.
Galatasaray'ın başındaki sıkıntılar öyle hop deyilip çözülecek sıkıntılar değil.
Şu an ki mevcut şartlar içinde Glatasaray'ın başına gelebilecek en iyi yönetim geldi başına. Bunu aklımızın bir köşesine yazmalıyız.
Galatasaray'ı içinde bulunduğu kaostan çıkarabilecek belki de yegane yönetim!

Sakın başkanın yıldız transferi olacak dediği isim Reyes olmasın :) şu mali açı insanı düşündürüyor. Taraftarı ayağa kaldıracak oyuncu sayısı 1'e inmiş olabilir.

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek , Trabzonspor ve Galatasaray'ın golcü oyuncuları Necati Ateş ile ilgilendiğini açıkladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...