2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklentiler o kadar büyük ki Reyes'i bile beğenmez olduk :)

Reyes'i istememe sebebim, beğenmediğimden değil gereksiz olduğundan ona verilecek 6-7 milyon euro ile defans hattımız sağlama alınabilir. Bir de bu bakımdan düşünün daha önceki seneler hoşumuza giden transferler sonucu ne oldu? Hakan Baltanın saçma hatalarından, Aykut'un Ufuk'un yediği hatalı gollerle, savunmada yaşanan uyumsuzluklarla, Servet'in yedirttirdiği gollerle ligde şampiyonluk yarışına bile giremedik, Avrupadan elendik.

Beklentiler o kadar büyük ki Reyes'i bile beğenmez olduk :)

Reyes kaliteli bir oyuncu tabiki :) beğenilmez mi ? Ama çıtayı Drogba ile açtığımız için biraz aşağıda kalır gibi. ki bana kalırsa takım oyuncusu gelsin. ama bizi bir adım öne taşıyacak bir oyuncu. O beklediğimiz yıldız transferi tam olarak forvet bölgesine idi. E birtane daha alınacak diyorlar. Bakalım..

Bir de şu var 20 dk sonra en önemli transferimizi yapıp, yapamadığımızı göreceğiz.

Kalma kararı alan ve bunu kafasında bitirmiş, takıma yararlı olmaya çalışacak bir Arda en iyi transferdir.

Reyes'i istememe sebebim, beğenmediğimden değil gereksiz olduğundan ona verilecek 6-7 milyon euro ile defans hattımız sağlama alınabilir. Bir de bu bakımdan düşünün daha önceki seneler hoşumuza giden transferler sonucu ne oldu? Hakan Baltanın saçma hatalarından, Aykut'un Ufuk'un yediği hatalı gollerle, savunmada yaşanan uyumsuzluklarla, Servet'in yedirttirdiği gollerle ligde şampiyonluk yarışına bile giremedik, Avrupadan elendik.

Kesinlikle senin gibi düşünüyorum. O kadar gerekli bölge varken başka yerlere takviye yapmak ilginç gelen. 6-7 milyon eurolardan bahsediliyor. Pekala defans bölgesi o parayla güçlenebilir. Hemde 1 oyuncu değil 2 tane alabiliriz. Eğer acil takviye yapılması gereken yerler şuan tamam olsaydı, Reyes ismine tepki gelmezdi. Ama şuan ? işareti olan çok yer var.

Savunma zaten önceliğimiz olmalı gerekir diye düşündüğümü belirttim.Ama Fatih hocanın sol bek isteyeceğini zannetmiyorum,Hakan ve Çağlar gibi iki prensi var orda adeta.Bende istiyorum sol bek transferi,sol bek dedikçe Hakan'ın Lviv deplasmanında yedirdiği gol geliyor aklıma.Granqvist deniliyordu bir ara hem genç uzun boylu iş yapar bizde.Bu yıl avrupada olmayışımızın transferleri etkilediğini düşünüyorum ayrıcada.

Andreas Granqvist'in yeni takımı

Hollanda basını tarafından Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Andreas Granqvist'in yeni takımı belli oldu. İşte gelişmeler ve İsveçli stoperin yeni takımı...

Transfer listesindeki isimler için dişli rakiplerle boğuşan Galatasaray'a bir kötü haber yine İtalya'dan geldi.

Servet dışında stoperi bulunmayan ve Gökhan Zan ile de henüz sözleşme imzalayan Galatasaray, Elmander'in ardından kadrosuna katmayı düşündüğü İsveçli stoper Andreas Granqvist dün Genova'da sağlık kontrolünden geçti ve Genoa kulübüyle anlaşma sağladı.

İtalya Serie A takımlarından Genoa'nın Andreas Granqvist için Groningen'e bonservis bedeli olarak 4.5 milyon avro ödeyeceği öğrenilirken; İsveçli yıldızın da bu transferden yıllık 2.1 milyon avro kazanacağı ifade edildi.

İtalyan basını Galatasaray'ın da ilgilendiği Granqvist'in tercihini İtalya'dan yana kullanmasının transferde kilit rol oynadığını belirtirken; Hollanda basını ise Groningen'in Granqvist için belirlediği 7 milyon avroluk bonservis bedelinde indirime gitttiği ve transferin bu şekilde gerçekleştiği konuşulmaya başlandı.

Webaslan

Granqvist'ten iyisi lazımdı bence zaten. Servetle iyi ikili olamazlardı, ayağı yere iyi basan savaşçı biri lazım oraya Emre Güngör'ün 3 sene önceki halindeki gibi biri.

Ardayı seviyoruz ama çocuk gibi bizle oynaması hiç hoş değil.Tek bir laf demek zor mu bu kadar ya diyecek ben bu sene galatasaraydayım ve hiçbir yere gitmiyorum yada gidiyorum diyecek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...