2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Galatasaray ın sözleşmeli futbolcusuyum... Sen Galatasaray ın kaptanısın arkadaş kaptanı. Sözleşmen tutucaksa seni burda; biz seni tutmayalım.

Arda daha fazla Galatasaray taraftarıyla papaz olmak istemiyorsa bir tane basın sözcüsü tutsun onun yerine o konuşsun..Belki kalacaksın kafanda ama öyle bir ifade şekli varki hani zoraki bişekildeymiş gibi..sezon açılışına katılacam ama çok ısrar ettiler yoksa ona bile gelmem anlıyorum ben..

Ben yaptığı röportajdan ziyade Arda'nın tutumunu anlamakta güçlük çekiyorum Metin Oktay'la kıyaslayanlar oldu adam bırakın Taçsız Kral'ımızı Totti Gerrard gibi bir sembol olmak bile istemiyor bunu anlarım saygı duyarım ama yaptıklarıyla söyledikleri tutarlı olsa keşke biraz.Çirkef dediğimiz karakterini eleştirdiğimiz bir Volkan Demirel bile "sözleşmem x yılda bitiyor ama ben gönülden sonsuza kadar sözleşmeliyim" diyebiliyorsa ve Arda'da bizden biri sözünü hak ediyorsa diyebilmedir ha demiyodur her sene aynı muhabbetlerin açılıp ben sözleşmeli futbolcusuyum klübün istemem yan cebime koy triplerine girmesine gerek yok koysun tavrını ben gitmek istiyorum desin yolu açık olsun ama artık baydı, umarım gider başarılı olur avrupalı Arda olarak mutlu olur geriye dönüp baktığında pişman olmaz umarım.

Arda kendi kalmak istemiyorsa çok zorlamanın alemi yok.Bize yararlı olacak Arda'nın takımda kalmasını isterim.Kafası burada olmayan,en ufak eleştiride sene sonu gitmek istiyorum diyecek ve bu sezon olduğu gibi milli takım maçları haricinde varlık gösteremeyen Arda'nın ne futbolculuğu ne de kaptanlığı takımımıza hayır getirmez.Bu yüzden Arda Galatasaray'da oynamaktan memnun olduğu için kalmalı.Fatih Terim yada başka bir kişinin hatırıyla,zorlamasıyla kalacaksa takımda kalmasının hiçbir mantığı yok.

Hala defansa takviye yapılmaması açıkçası beni korkutuyor.
En az 4 transfer yapılması lazım kimse farkında değil. İşin kötüsü adı geçen bir oyuncuda yok. Minimum 2 stoper, bir solbek, bir sağbek almamız lazım. Hakan Balta'nın ayrıldığını var sayıyorum. Eğer Gökhan Zan'da ayrılırsa 3 stoper lazım.
Benim bildiğim bir tane forvetin her bölgesinde oynayabilen kıvrak oyuncu arıyoruz forvete, bir tane kaleci, bir tanede yaratıcı ortasaha.
Kimsenin geriden bahsettiği yok...

Hala defansa takviye yapılmaması açıkçası beni korkutuyor.
En az 4 transfer yapılması lazım kimse farkında değil. İşin kötüsü adı geçen bir oyuncuda yok. Minimum 2 stoper, bir solbek, bir sağbek almamız lazım. Hakan Balta'nın ayrıldığını var sayıyorum. Eğer Gökhan Zan'da ayrılırsa 3 stoper lazım.
Benim bildiğim bir tane forvetin her bölgesinde oynayabilen kıvrak oyuncu arıyoruz forvete, bir tane kaleci, bir tanede yaratıcı ortasaha.
Kimsenin geriden bahsettiği yok...

Hakan Balta ve Çağlar varken Fatih Terim'in solbek transferi yaptıracağını düşünmüyorum.Büyük ihtimalle Gökhan Zan'da kalacaktır.Bir stoper alınacaktır geriye büyük ihtimalle.Orta saha,kaleci ve forvet transferleri ile de transfer sezonunu kaparız büyük ihtimalle.

Kaleci,Sağ bek,sol bek,stoper,sağ açık, 2 ortasaha,forvet

Takımın eksikleri bunlar ama hala somut adımlar yok. Muhtemelen 9 temmuzdan önce bonservisli oyuncu almayacağız.

Almamız gereken bölgeler;
1-)Kaleci (Yabancı) -Muslera
2-)Sağ bek (Yabancı) -Bosingwa
3-)Sol bek (Türk-Yabancı Farketmez.ama türk zor bulunur)
4-)Stoper (Yabancı)
5-)Forvet (Yabancı) -Drogba
6-)Sol Kanat (Yabancı) -Reyes
Gidicekler;
Serkan Kurtuluş,Hakan Kadir Balta,Bogdan Stancu,Mustafa Sarp...(Aklıma gelmedi daha):)

Önceliğimiz sol bek olmalı yabancı transfer için sağ bek değil.Sabri hiç değilse içimizden biri elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor H.B gibi önündeki topa vurmaya üşenmiyor.Sol bek ihtiyaç sağ bek lüks şu an için.

Kaan haklısın ama günümüz futbolunda artık defans bekleri atağa çok çıkıyor... Sabri bunu kaldıramıyor H.B desen ölüm... Sol-Sağ beke 2 tane kaliteli yabancı transfer şart diyorum ben...

Sabri neye göre kaldıramıyor mevkiisini çok merak ediyorum.Futbol hayatı boyunca ilk defa bu kadar sakatlık geçirmiş bir adam her defasında sakatlığı biter bitmez döndü futbolunu oynadı.Neye göre kaldıramıyor bana onu söyleyin?

Sabri sakatlık yaşamadan bir hazırlık dönemi geçirip lige girdiği anda alınabilecek bir çok yabancı oyuncudan çok çok daha iyi bir oyuncudur kendi bölgesinde.O konuda söylenen hiç bir yoruma katılmamakla beraber hepsinide mesnetsiz buluyorum.

Sol beg içinde aynı şeyi söylemek çok güç.Çağlar sağlam bir adam olsa ben ondan asla vaz geçmemki bizide memnun eden bir performansw koyar sahaya ancak ssakatlıktan kurtulamıyor arkadaş.Balta'yı zaten saymıyorum.O bölgeye yerli yada yabancı ilk 11 oyuncusu zaruri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...