2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine başladık, yılan hikayelerine; geldi-gitti, imza aşamasına kaldı, karısı vazgeçirdi, İspanya'dan istediler, apandisit ameliyatım var, Antalya'da havalar sıcak bu yüzden İstanbul'a gelmem...

Usta tutturamıyosunuz, bari biraz ahlak olsun, işinizi edebinizle yapın. Yok salla da salla. Reyes ile ilgileniyoruz, eee. Gerisini uydur. Muslera'yı herkes yazıd, eee. Getir, götür, Cana sıkıntı çıkarsın. Aslında suç bizd. Çıkıp getireceksin kampa kadar tüm transferlerini çat çat diye, ondan sonra ne yazacaklar bakalım.

Yüksek ihtimal Avrupa'daki yöneticilerimiz gün sonu Nevzat Dindar'a brifing veriyor, yoksa bir akşam da bu kadar gelişmeyi nerden öğreniceksin, sallamıyorsan :)

Yüksek ihtimal Avrupa'daki yöneticilerimiz gün sonu Nevzat Dindar'a brifing veriyor, yoksa bir akşam da bu kadar gelişmeyi nerden öğreniceksin, sallamıyorsan :)

öğleden sonra 5'e kadar transfer görüşmesi yapıyorlar oradan koştura koştura otellerine dönüp slayt hazırlırlığı yapıyorlar akşamda telekonferans ile Nevzat Dindar'a brifing veriyorlar dediğin gibi yöneticilerimiz;)

Okay ile ilgili geçen hafta yazmıştım ama tekrarlayayım. Alınırsa bence son yılların en büyük transferi olur (abartı yoktur) henüz 17 yaşında gerçekten süper bir fizik ve teknik. Oyunun her iki yönünü de oynayabilen forvet dahil 3-4 pozisyonda değerlendirilebilir. Peşinde gerçekten Avrupanın önde gelen takımları var. Altay bonservis olarak 2,5milyon € istiyor. İlk etapta çok gelebilir ama 3 sene sonra 15-20milyon€ ya satılabilir. Keşke gelse keşke alabilsek.

Reyes + Forlan = 12 Milyon Euro haberleri çıkmış.

Ya seneyi Arda'yı garanti vericez dedik, ya sarhoşken falan yakaladık, ya da A. Madrid işlediği günahlar için hayır işlerine başlamış :)

Bir de ihtimali en yüksek olan şıkkı unutmuşum ; modern sallamasyon metodları :)

Lig Tv'de Mehmet Batdal'ın röportajını izledim biraz önce. Açıkçası onun dönüceğini unutmuşum :) Yerli bir forvetimiz mevcut o zaman kadroda. Birtane daha alırlar mı bilinmez. Mehmet Batdal'dan çok büyük beklentiler vardı ama sakatlıklar başına bela oldu ve kendini ispatlayamadı. Umarım bu sezon o da şans bulur ve kendini gösterir. Konuşması kendinden çok emin umarız lafta kalmaz diyoruz.

Basketbol takımımızın gösterdiği onurlu mücadele ve maç boyu teslim olmama karakterini ayakta alkışladığımız bu günlerde en çok Baros un , Cana nın , Culio nun takımda kalması beni alakadar eden..Yenilgiyi kabul etmeyen ve kendini yırtan bu değerlerimizi harcadığımız gün bittiğimiz gündür..Hele hele Hakan Balta ve Servet bu formayı giymeye devam edip bu isimler gönderilirse camia olarak aynaya bakıp sorunu kendimizde aramalıyız..

Reyes + Forlan = 12 Milyon Euro haberleri çıkmış.

Ya seneyi Arda'yı garanti vericez dedik, ya sarhoşken falan yakaladık, ya da A. Madrid işlediği günahlar için hayır işlerine başlamış :)

Bir de ihtimali en yüksek olan şıkkı unutmuşum ; modern sallamasyon metodları :)

Muhtemelen Ardayı madrid'e verip reyes ve forlan'ı da 12 milyon euro'ya alıcaz. Olamazmı ? Olabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...