• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011-2012 Transfer Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani Kerem Tunçeri bize gelecekti
Son dakika geçiyor NTV
2+1 imzalamış Efes le
sukutu hayale uğradım vallahi.

Kerem Tunçeri Efes ile 2+1 yıllık sözleşme uzatmış.Daha da ben Galatasaray'lıyım demesin Kerem.

İyi kendisi bilir.Bizde Tutkuyu yedek bırakacak çok önemli bir guard alırız o zaman.Ben zaten Keremin f4 hedefindeki takımın 1. guardı olamayacağını düşünüyorum

Efes'den oyuncu alamayız adamlar gemileri yaktılar EL'de final four için

İyi kendisi bilir.Bizde Tutkuyu yedek bırakacak çok önemli bir guard alırız o zaman.Ben zaten Keremin f4 hedefindeki takımın 1. guardı olamayacağını düşünüyorum

Kerem'den daha iyi guard kimi alabiliriz?Diamantidis,Spanoulis,Teodosiç?

Kerem Tunçeri bence de daha ben Galatasaraylıyım falan filan demesin yani. Kendi bileceği iş, saygı duyarız

Haber dogruysa Kerem bir daha Galatasaray'in adini dahi agzina almasin. abdi ipekci küfür yese hak eder. o derece.

Calderon abartı olduysa Vlado İlievski olabilir mesela.Avrupada bir sürü guard var

Calderon'u geç imkansız o.İlievski Kerem'in yarısı etmez.Kerem'i fazla küçümsüyorsun avrupanın en iyi 5-6 guardından biridir Kerem.

Calderon'u geç imkansız o.İlievski Kerem'in yarısı etmez.Kerem'i fazla küçümsüyorsun avrupanın en iyi 5-6 guardından biridir Kerem.

Alakası bile yok.Avrupa basketbol sitelerinde Keremi ilk 20 için düşünen bile yok 5-6 yı geçtim

Alakası bile yok.Avrupa basketbol sitelerinde Keremi ilk 20 için düşünen bile yok 5-6 yı geçtim

Avrupa basketbol sitelerinin linkini versene bi merak ettim Kerem'in giremediği ilk 20 deki guardlar kimlermiş.

Kerem eski Kerem değil de
Bize lazım olan biriydi
ona üzüldüm sadece.

Profesyonel adam saygı duyarım ama Galatasaraylıyım,Galatasaray'da bırakırım falan demesin.Komik oluyor artık.Parayı ve rahatı seçmiş.

Profesyonel adam saygı duyarım ama Galatasaraylıyım,Galatasaray'da bırakırım falan demesin.Komik oluyor artık.Parayı ve rahatı seçmiş.

Ben Kerem Tunçeri'nin Galatasaray'da bırakmak istiyorum dediğini duymadım,siz duydunuz mu veya duyan var mı?

Boşverin daha iyi oldu.Tutku-Kerem yerine Tutku-Kaliteli yabancı ikilisini bizim için daha iyi.Kerem gelse oraya üst düzey yabancı gelmeyecekti.Asıl mesele Kerem Gönlümü kaçırmamak.Bence Avrupada oynayan Türkler içinde Ömer Onanla beraber en üst seviyedeki oyuncu

ismailsenol IsmaiL SenoL
Efes Pilsen'de sözleşmesi biten oyuncular: Bostjan Nachbar, Lawrence Roberts, Flip Murray ve Ender Arslan. Diğer herkesin kontratı var.

nachbar ve roberts iyi gitmez mi bize ? bide orda gözüme ender çarpıyo ama ...

Boşverin daha iyi oldu.Tutku-Kerem yerine Tutku-Kaliteli yabancı ikilisini bizim için daha iyi.Kerem gelse oraya üst düzey yabancı gelmeyecekti.Asıl mesele Kerem Gönlümü kaçırmamak.Bence Avrupada oynayan Türkler içinde Ömer Onanla beraber en üst seviyedeki oyuncu
boşverin demek olmaz eğer el de bişeyler yapmak istiyorsa çok iyi 3 4 türke ihtiyacımız var ki biri de keremdi olmadı .

Onur ironi yaptığını düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur. Komik oluyo yorumların Kerem hakkında eğer ciddiysen.

Bu habere inanmıyorum ben veya inanmak istemiyorum bakalım resmi açıklama gelicek mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri