2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşmesi devam eden oyuncuları nasıl almayı düşünüyorsunuz onu da bir açıklasanız da bilsek. Alexander Bertans falan. Klüplerini neyle ikna edeceksiniz. Eurolig oynasan neyse oyuncuların çıkış hakkı falan oluyor da sezon ortası iyi oyuncusunu bedavaya kim niye versin. Adam alacak bütçe oluşturamıyoruz bir de bonservis mi vereceğiz. Alacağın oyuncu evvela boştaki bir oyuncu olmalı.

Şu saatte alınacak en mantıklı oyuncu Zoran Erceg olur.
6 milyon usd ye 7 kişilik kadro kurmanın riskleri bu oluyor. Eger transfer olmazsa eurocup ta gruptan zor cıkarız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla bana da şu an Zoran mantıklı geliyor. Eğer bütçe yaratılamazsa halimiz harap. Takımda en sakatlanmaması gereken oyuncu sakatlandı

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renaldo Balkman disiplinsiz hareketlerinden dolayı kadro dışı kalmış.Kısa dönemlik kontrat ile faydalı olacağını düşünüyorum.Disiplin sorunu var ama cidden üst düzey bir isim

Erceg,Joe Alexander gibi isimlere göre çok daha iyi oyuncu olması bi kenara çok daha ucuza mal olacaktır

Green alternatifsiz tek oyuncumuzdu çok kötü oldu :( en azından şimdi oraya mutlaka birini almalıyız. Nba alt liginden oyuncu bulunamaz mı acaba geçen seneki young benzeri bir hamle. Bu ligleri takip eden arkadaşlar birşeyler önerseler aslında. En kötü ercegle imzalarız gibi ama savunmamız nolur kestirmek güç. Marcus Williams nasıl boşa çıkmış kızılyıldızda forma şansı buluyordu aslında.. bi sorun mu olmuş?

Green alternatifsiz tek oyuncumuzdu çok kötü oldu :( en azından şimdi oraya mutlaka birini almalıyız. Nba alt liginden oyuncu bulunamaz mı acaba geçen seneki young benzeri bir hamle. Bu ligleri takip eden arkadaşlar birşeyler önerseler aslında. En kötü ercegle imzalarız gibi ama savunmamız nolur kestirmek güç. Marcus Williams nasıl boşa çıkmış kızılyıldızda forma şansı buluyordu aslında.. bi sorun mu olmuş?

Micic'i transfer edince gözden çıkarmışlar, halbuki iyi asist katkısı veriyordu gelmesiyle birlikte.

Bence Green yerine ilk alternatifimiz Austin Daye olmalı. Hem fiyat olarak uygun bir oyuncu ve bence 1-2 seneye ya NBA'ye döner ya da Avrupa'nın en iyi 4 numaralatından biri olur.

2.11 boyunda topu yere vurabilen, hem topu yere burup hem de tek pasla asist yapabilen Şutu da olan komple bir 4 numara. Ribaunt konusunda da kötü değildir.

Ayak burkulması 6 hafta sürer mi arkadaş ya?
Egeye iş düşecek göstersin kendini. Dorsey-Lasme 2'lisi ile idare edebiliriz. Orayı da İzzet'in desteklemesi gerekecek ama o da zor.
Aceleye getirip transferi oraya harcamak sonra işleri hepten bozabilir.

En son 97 sayı yiyen takıma Erceg'i almaya çalışan taraftar varken Ergin Hoca'ya kabahat bulmak çok zor. Oyun kurucu olarak da Rashid Atkins'i alalım tam olsun.

Takımın zaten bir 4-5 arası oyuncuya ihtiyacı vardı. 2 hafta önce Ivanov u Giresun a gönderen Torino DJ White ı getirdi mesela. En fazla 200k dolar civarı filan alıyordur. İlle de Erceg gibi bir oyuncu alınacaksa da Travis Peterson alınsın bari, en azından içeride duran ve reboundçu bir oyuncu.

Kısa süe önce Riga Josh Harrellson'ı aldı mesela. İki yıldır yazıyorum Güney Amerika'ya bakmak lazım diye. Oradaki dandik Elonu bile burada iyi gözüküyor.

Şu an Avrupa piyasasından ucuza gelebilecek oyuncular James Singleton, Ike Ofoegbu, Maxym Kornienko, Igor Zaytsev.

Günü kurtarmaya yönelik olarak da Tasmin Mitchell, Julian Wright, Pete Mickeal, Cartier Martin.

Kıta dışından Reyshawn Terry, Matthew Bryan Amaning, Marquinhos Vieira, Al Thornton, Federico Aguerre, Lee Roberts, Jeremiah Massey, Hakim Warrick, DaJuan Summers.

D League de iyi uzun yok pek bu sene. Putney potansiyelli ama çok sakar ve savruk bir oyuncu. Jarell Eddie ve Elliot Williams iyi oyuncular ama onlar da bu pozisyonun oyuncusu değil. Jarell Eddie müthiş bir şutör gerçi, 4 olarak kullanılsa muazzam atabilir.

Daha önce yazan oldu mu bakamadım ama böyle bir haber okudum bugun..

Galatasaray Odeabank’ta transfer yapılıp yapılmayacağı gündemdeki yerini korurken Sarı-Kırmızılılar’a FIBA tarafından 13 Ocak’a kadar süre verildiği ortaya çıktı.
Galatasaray geçmiş dönemden Bonsu, Jawai, Aradori, Nolan Smith’e 1.5 milyon dolar borcu olduğu bu borçların FIBA tarafından gönderilen yazıyla 13 Ocak’a kadar ödenmesi istendiği belirtildi.
Galatasaray’ın transfer yapabilmesi için FIBA’nın bu yasağını kaldırması ve ek bütçe oluşturması gerekiyor..

Daha önce yazan oldu mu bakamadım ama böyle bir haber okudum bugun..

Galatasaray Odeabank’ta transfer yapılıp yapılmayacağı gündemdeki yerini korurken Sarı-Kırmızılılar’a FIBA tarafından 13 Ocak’a kadar süre verildiği ortaya çıktı.
Galatasaray geçmiş dönemden Bonsu, Jawai, Aradori, Nolan Smith’e 1.5 milyon dolar borcu olduğu bu borçların FIBA tarafından gönderilen yazıyla 13 Ocak’a kadar ödenmesi istendiği belirtildi.
Galatasaray’ın transfer yapabilmesi için FIBA’nın bu yasağını kaldırması ve ek bütçe oluşturması gerekiyor..

Bence bu transferi etkilemez. Zaten transfer için bu paranın ödenip kaldırılması gerekiyordu. Yine kaldırılacak.

Transferi etkilesin veya etkilemesin Bonsu'ya nasıl borcu var bunların hala..Patric Youngla röpartaj yaptıklarında o da Galatasaraydan hala alacaklarım var demisti..

Erceg'i isteyenler var. =))
Yani çok zorda kalırsak hocayı, sistemi tanıyan oyuncu. Dorsey ve lasme gibi savunma defosunu kapatacak bekçilerde var takımda. Hücumda da çok çeşitlilik katacağı kesin ercegin. Ben ercegi seviyorum takım olarak savunma defosunu kaldırabilirsek gayet yararlı olur.
Ha tabi bu zorda kalırsak ki senaryom yoksa bence de daha aç, istekli oyuncuya gitmeliyiz. Ama yine söyleyeyim ben seviyorum ercegi :)

Yani çok zorda kalırsak hocayı, sistemi tanıyan oyuncu. Dorsey ve lasme gibi savunma defosunu kapatacak bekçilerde var takımda. Hücumda da çok çeşitlilik katacağı kesin ercegin. Ben ercegi seviyorum takım olarak savunma defosunu kaldırabilirsek gayet yararlı olur.
Ha tabi bu zorda kalırsak ki senaryom yoksa bence de daha aç, istekli oyuncuya gitmeliyiz. Ama yine söyleyeyim ben seviyorum ercegi :)
Hücumda nasıl çeşitlilik katıyor Erceg? Merakımdan soruyorum
Top süremez,kendi şutunu hazırlayamaz,sırtı dönük oyunu yoktur,ikili oyun oynayamaz,pota yakını bitiriciliği yoktur,hücum ribauntu üstünden sayı üretemez
Boş şut atmakla mı hücuma çeşitlilik katılıyor yani

Uzun oyuncunu net şut tehdidi atamanın oyununda çok kritik. Pick-pop bu sene oynamaya çalışıp ercegle oynadığımız kadar efektif oynayamadığımız oyun setimiz mesala. Köşede ercege hazırladığımız oyun setimiz de vardı. İlla kişinin kendi şutunu yaratması gerekmez çizilmiş şutu bitirmek önemli değil mi sizce?
Ayrıca bu kadar net şutu olan bir uzunla kısalarınız potaya daha net gidebilir haksız mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...