2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetim yonetim degil ki...Kimin klubu yonettigi belli degil.Karman corman olmus durumda klubun ici.. Basketbola para ayirip 2 oyuncu transferi icin kaynak yaratirlar mi? Hic umudum yok. Ama bir gun bir Turk antrenor Final-4 kupasini alacaksa o da Ergin hocamizin ellerinde kalkacak..Artik bu capsiz yonetim ile bizde mi,yoksa burda CSKA'da mi. Barcelona'da mi zaman gosterecek.. Sonuc olarak 2 transfere ihtiyacimiz var. Bobby Brown + Oguz Savas. 1 milyon dolar toplamda ikisine ayirsak bence gelirler.

Erceg gibi gamsız bir oyuncu uzak olsun mümkünse.. Takımda savunma anlaminda savaşmayan tek oyuncu yok .
Bugun Micov mecburen 4 oynamasina ragmen kasmadan 15 sayi atti ..
Green'in yoklugunu micov ile kotaracagiz gibi duruyor ..

Uzun oyuncunu net şut tehdidi atamanın oyununda çok kritik. Pick-pop bu sene oynamaya çalışıp ercegle oynadığımız kadar efektif oynayamadığımız oyun setimiz mesala. Köşede ercege hazırladığımız oyun setimiz de vardı. İlla kişinin kendi şutunu yaratması gerekmez çizilmiş şutu bitirmek önemli değil mi sizce?
Ayrıca bu kadar net şutu olan bir uzunla kısalarınız potaya daha net gidebilir haksız mıyım?
Tabii spacing açısından şutu olan ismin yararı olacaktır ama dediğim gibi iyi denildiği ücumda bile sadece bir konuda tehdit yaratabilen,iyi denildiği hücumda bile alternatifi olmayan bir isim Erceg

Erceg Olimpiakos'taki gunlerine geri donmustur oynamaya..Erceg'te serbest atis kaciran,dis atis kacirip 8-10 sayilarda kalan bir goruntu ciziyordu yillar once.. Sut ritmi vb gibi ozellikleri yok olmustur.Erceg en son dusunulecek oyuncu bizde. Ne uzunlar var siyahi NBA'de yedek 10. 12. adam ama Avrupa'ya gelseler ortaligi kasip kavuracak.

Sözleşmesi devam eden oyuncuları nasıl almayı düşünüyorsunuz onu da bir açıklasanız da bilsek. Alexander Bertans falan. Klüplerini neyle ikna edeceksiniz. Eurolig oynasan neyse oyuncuların çıkış hakkı falan oluyor da sezon ortası iyi oyuncusunu bedavaya kim niye versin. Adam alacak bütçe oluşturamıyoruz bir de bonservis mi vereceğiz. Alacağın oyuncu evvela boştaki bir oyuncu olmalı.

Sassari'de takımın yıldızı diyebileceğimiz Haynes 150 bin dolara oynuyor. Yarım sezon için Joe Alexander'a maksimum 150 bin dolar öderiz, 150 de Sassari'ye versek güle oynaya kabul ederler. İtalyan takımları mali olarak sıkıntıda oldukları için piyango gibi gelir onlara diye düşünüyorum.

Joe'nun en büyük özelliği mücadeleden kaçmaması, ribaundçu özellikleri ve atletizmi. O yüzden 5'te de kullanılabiliyor. Penetresi var, şutu ise vasat. Orta mesafesi fena değil.

Tam Green'in sakatlandığı gün Balkman'ın disiplinsizlik nedeniyle kadro dışı kalması tesadüf olamaz,evrenin bir işareti :)

Balkman kariyerinde hep mental problemleri nedeniyle olması gerekenin altında kaldı ama pohpohlanıp verim almayı bilen koçun elinde yeteneklerinin maksimumunu kullanıyor.Porto Riko milli takımında Arroyo,Barea gibi isimleri gölgede bırakıp çok maça damga vurduğunu hatırlıyorum.Gerçekten yetenek skalası olarak sıradışı bir oyuncu bence.Erceg-Alexander falan geçtim safi yetenek olarak Doellman ile falan bile dalga geçer

Ergin hocam alsın,maksimum verimi alsın kısa süreliğine(uzun vadeli ana plan yapıp yola çıkacak bir kafa yapısı yok maalesef).İkinci tur grubunda maksimum verim alınacak bir Balkman grup liderliği anlamına gelebilir.Çok maç domine etti Porto Riko ile dediğim gibi.Grubun devre arasında da kısa konusunda yolumuza bakarız artık

@Semih Nişancı Kanka Alexander'da da bu kadar ne gördün Eurolegue başından beri çok ciddili merak ediyorum ha :)
Euroleague tarihinin sayılı en kötü takımlarından birinde bile göze batamıyor adam.Bence bayağı ortalama oyuncu.Çoğu Anadolu takımın yabancı pf'si daha iyi oyuncu Alexander'dan.Darüşşafaka maçlarında Semih'ten falan yediği komik bloklar geliyor aklıma direk

Yani çok zorda kalırsak hocayı, sistemi tanıyan oyuncu. Dorsey ve lasme gibi savunma defosunu kapatacak bekçilerde var takımda. Hücumda da çok çeşitlilik katacağı kesin ercegin. Ben ercegi seviyorum takım olarak savunma defosunu kaldırabilirsek gayet yararlı olur.

Hiç katılmıyorum. Savunma defosunu kapatacak bekçiler dediğiniz Lasme ve Dorsey sezon başından beri takımda zaten. Üstelik kadromuzda dış atış hariç diğer bütün özelliklerde Erceg'ten kat kat iyi olan Green olmasına rağmen çoğu maç savunmada dökülüyoruz, saç baş yoluyoruz. Hâl böyleyken bir de Erceg gelirse karşılaşma başına kaç sayı yeriz düşünemiyorum..

Beşiktaş Erik Murphy'nin kontratından çıkıyormuş. Nasıl olur bizim için ? Yağızer hocanın transferinde sağladığımız kolaylığı belki Beşiktaş'ta gösterir.

Bence uygun bir rakama anlaşılırsa Murphy gayet iyi olur bizim için, kumar olmaz en azından ne vereceği, ne yapacağı, ne oynadığı belli bir oyuncu ama örneğin yarım sezonluk 250 bin civarına buy outsuz almak şartıyla :)

Beşiktaş Erik Murphy'nin kontratından çıkıyormuş. Nasıl olur bizim için ? Yağızer hocanın transferinde sağladığımız kolaylığı belki Beşiktaş'ta gösterir.

Erik Murphy'nin geçen sezon gelişimini takip etmiştim, sağlam yüzdeli atıyordu ABD'de ama Beşiktaş'ta baya hayal kırıklığı oldu. Ya da Beşiktaş aldığında benim beklentilerim yüksekti :)

@Onur Gürel

Abi bence gayet iyi bi PF. Sassari çorba gibi takımdı ondan 10'da 0 çektiler. Bu arada İtalya'daki Daçka maçında gayet iyiydi.

Hayır inanmıyorum da borçları falan ödeyip transfer yapamaya kalkarsak Renaldo Balkmanı falan kaçırmayalım hemen alalım abi. Dorsey ile Balkman iki deli oyuncu neler yapar tahmin edemiyorum. Ama en önemli nokta bu oyuncuları yönetmek her şey olumlu gelirse koçta halleder herhalde.

Bence uygun bir rakama anlaşılırsa Murphy gayet iyi olur bizim için, kumar olmaz en azından ne vereceği, ne yapacağı, ne oynadığı belli bir oyuncu ama örneğin yarım sezonluk 250 bin civarına buy outsuz almak şartıyla :)
Bence bize pota altında atletik,pota altı savunmasını biraz daha toparlayacak bir oyuncu lazım.İlla Erik murphy gibi şutör birini düşünmem ben olsam.Caleb Green zaten dönecek gününde olduğunda da 4 numaradan iyi şut katkısı veriyor,Bence Murhpy gibi Erceg gibi bir oyuncu yerine ben olsam daha savunmayı toparlayacak pis işleri yapacak bir oyuncu tercih ederim.

Bence bize pota altında atletik,pota altı savunmasını biraz daha toparlayacak bir oyuncu lazım.İlla Erik murphy gibi şutör birini düşünmem ben olsam.Caleb Green zaten dönecek gününde olduğunda da 4 numaradan iyi şut katkısı veriyor,Bence Murhpy gibi Erceg gibi bir oyuncu yerine ben olsam daha savunmayı toparlayacak pis işleri yapacak bir oyuncu tercih ederim.

Ben savunmadan ziyade sert, içeriyi iyi oynayabilen, ribaund katkısı yüksek 4 numaraları seviyorum aslında ama kafamdaki 4 numaralara bütçemiz yetmez bizim :) Hocanın oyun tarzına göre Murphy o paraya iyi tercih olur anlamında söyledim yoksa şahsen benim ilk tercihlerim arasında olmaz. Ben çocukluktan beri Duncan hayranı biri olarak o tip 4 numaraları seviyorum :)

Ben savunmadan ziyade sert, içeriyi iyi oynayabilen, ribaund katkısı yüksek 4 numaraları seviyorum aslında ama kafamdaki 4 numaralara bütçemiz yetmez bizim :) Hocanın oyun tarzına göre Murphy o paraya iyi tercih olur anlamında söyledim yoksa şahsen benim ilk tercihlerim arasında olmaz. Ben çocukluktan beri Duncan hayranı biri olarak o tip 4 numaraları seviyorum :)
O konuda haklısın ve hoca da muhtemelen yine şutör bir oyuncu tercih edecektir ama bence şutör olması birinci öncelik olmamalı bir uzun olcaksak.Biraz savunmayı toparlayabilecek iyi ribaundçu atletik bir oyuncu bence daha iyi seçim olur.

Moralinizi bozmak istemem ama kimseyi alacağımız falan yok malesef...3-4 sayfa önce borcumuz olan oyuncuları listeledim..Duyduğuma göre yeni dosyalarda yoldaymış..Yeni transfer bir yana , Ergin Hoca'nın gönderilmesi ile sonuçlanabilir bu süreç, koç transfer isteğinden dolayı bu durumu medya önünde dile getirirse ...

Tony Mitchell serbest kalmış.4 numara olarak düşünülemez mi?1.98 boyu 4 numara için kısa görünse de Kyle Hines'da aynı boyda.Micov'la beraber eşleşme problemi yaratırız.

Moralinizi bozmak istemem ama kimseyi alacağımız falan yok malesef...3-4 sayfa önce borcumuz olan oyuncuları listeledim..Duyduğuma göre yeni dosyalarda yoldaymış..Yeni transfer bir yana , Ergin Hoca'nın gönderilmesi ile sonuçlanabilir bu süreç, koç transfer isteğinden dolayı bu durumu medya önünde dile getirirse ...

Aman abi gözünü seveyim ne diyorsun sen :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...