6. Maç Biletleri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler ben karşıyım karaborsa olayına ama yapacak birşey yok galiba...

İşte bu yüzden elinde bileti olanlarla irtibat kurmak istiyorum. Biletleri satmayacağıma inanacağına inanarak ben istiyorum biletleri :)) Vereceğim kişilerde gene buranın insanları olacak. Sezonun bir çok maçında beraber olduğum insanlar.

Yasin genç bir arkadaş hata yapmıştır diye umuyorum. Burası sadece sıradan bir forum değil. Burası GSBASKET ailesinin evi. Burada bu tarz hatalar hoş olmuyor. Bugün burada ki insanlar arasındaki dayanışmayı, yardımlaşmayı görünce bu ailenin bir parçası olduğum için gurur duydum. Umarım herkes bundan ders alır.

3 tane bilete ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek varsa irtibata geçelim taksim´de çalışıyorum, istiklalde bir bankada yardımcı olursanız sevinirim.

Biletler nereye gitti derken?

Bakın basketbolda yarı finali 10 bin kişiye oynamış bir takım var önümüzde. 21 sene sonra finale çıkmış, finalde rakibi ezeli rakibimiz olan bir takım var. Bu serinin 3. ve 4. maçları da 2 gün içinde bitmişti daha ilk maçlar oynanmadan. Kaldı ki son saniye basketiyle Fb Ülker'i yendikten sonra biletlerin nereye gittiğini mi düşünüyorsunuz hala?

Karaborsa yapmak için alanlar olmuştur elbet ama bu sayı 300-400'ü geçmez. Dün 1 saat içinde biter diye uyarılmıştı buradan ve üstelik kişi başına 9 değil 4 bilet satışa çıkarıldı.

Bakın şunu söyleyeyim. Seneye Pana'yla Euroleague maçımız olsun, biletler 10 dakikada biter. Sonra o zaman da nereye gitti bu biletler demeyin :)

valla onur kardeş kimsenin kabullenmediği gerçek saat 10:30 da meydana çıktı 11´de kapandı. Bunları eleştirmek lazım diye düşünüyorum.

Yanlış birşey dediysem de özür dilerim, forum kurallarını tam bilmiyorum. Play off´un bütün maçlarına giden, sesim kısılasıya kadar bağıran biri olarak bu maçı hakettim ama olmayacak anladığım kadarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...