6. Maç Biletleri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya sbaah bir toplantıya girdik tele konferans falan derken bir çıktım toplantıdan saat 11:00 nete girdim bilet kalmamış. Hani biter de 30 dakikada nasıl biter bilet anlamıyorum. Bileti olan varsa bana haber verirse sevinirim.
 
sabah forum'un önüne gittik, bir baktım ve saydım 28 kişi sıra bekliyor henüz saat 9.45'ti.

Dedim bu günleri de mi görecektik sevgili basketbolseverler.. :)

Hem sevindim hem telaşlandım. Ben bileti aldım benden sonra 5 kişi daha aldı ve biletler finito. Umarım hakkaten bitmiştir, sponsora oraya buraya, bazı insanlara dağıtılmamıştır bu biletler.

Bileti olmayan arkadaşların da maç günü salona gelmesi mantıklı olur. Dışarda kalacaklarını sanmam.
 
bende 1 tane bilet arıyorum..3. maç forumdan 3 kişiye 4. maç 2 kişiye bilet konusunda yardımcı olmuştum..umarım bulabilirim..son çare arkadaşlarla karaborsacılara dalıp biletlerini elinden almak dermişim :D:D
 
Erdal kombinem var tabii ki ama aradığım biletleri de hak sahiplerine vermek istiyorum. Bak Oğuzcan Akgöl bu sene maçlarda hep tribünde olan bir kardeşim. Deniz baskın Alen Hekimbaş Muhammet Kaan. Millete 3.-4. maç bilet bulmaya çabalayan Sezer Koç. İşte bunlar için istiyorum bileti. Senin yoksa senin içinde istiyorum. Sadece buradan değil her yerden istiyorum. Ki hakkedenlerle o salonu doldurmak gerektiğini düşündüğümden....
 
Şamil bak ben sana bir nevi listeyi yapmış oldum. Oğuzcan AKgöl, Alen hekimbaş, Deniz Baskın, Erdal Avcı, Muhammet Kaan, Uğur yılmaz, İlkay Recep ve Sezer Koç'un biletleri yok.
 
bende varım, 1 adet şamil abi. elinden birşey gelirse ne mutlu, olmazsa sağlık olsun..
salonun ordaki karaborsacı yatağına düşürme bizi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst