Euro 2008

Türkiye nereye kadar gelir?

• Kullanılan toplam oy
    32
Allahınıza mücadelenize kurban ölürüm ulan, Allahınıza kurban, Allahınıza... adanalım sen çok harbi adamsın, yeryüzündeki en büyük td sin, seni eleştirern herkesin bende dahil kulağına küpe değil, kapak olsun kapakkkkkkkkkk !!! açılın ulannn türkler geliyorrrr.

Yukarısı bizi istedi, bu kadar. Ne Fatih Terim'in büyüklüğüdür ne de başka birşey.

Olağan şeyler ile açıklanamaz bu maç.

Bu maç Fatih Terim'e rağmen kazanılmış bir zaferdir.Fatih Terim rakip antrenör olsa bu kadar yıpratamazdı bizi.Yanlış oyuncu çıkarmalar vs vs.Ama tek bir gerçek vardı ki Allah Bizim Kazanmamızı istedi Arda'da vesile oldu =)

Burak Barut' Alıntı:
Bu maç Fatih Terim'e rağmen kazanılmış bir zaferdir.Fatih Terim rakip antrenör olsa bu kadar yıpratamazdı bizi.Yanlış oyuncu çıkarmalar vs vs.Ama tek bir gerçek vardı ki Allah Bizim Kazanmamızı istedi Arda'da vesile oldu =)
yazıklar olsun.. ne kompleks bu ya.. böyle durumlarda geri vites yiğitliğin şanındandır.. takım bütün maç tek kale oynadı. ayıp be emeğe, inanca, saygın olsun azcık. silme bu yazını. turnuva sonunda copy paste yapacam kupayı aldığımızda !!! ben ilk başladığında turnuva bu takım yarı final oynar dedim. ilk maçtan sonra böyle futbol olmaz yazıklar olsun dedim ama demek öyle değilmiş...

Arkadaş hoop ne oluyor ? Ne kompleks yapacam kompleks yapsam ne yararım olacak ? Takım tek kale oynuyordu da ilk yarı biz mi görmedik ? Fatih Terim Semih'i ve Topal'ı çıkardığı için eleştrilmeyecek miydi ? Sen yarı final diyerek sonra da birşey olmaz diyerek döneklik yapmışsın.Ben ise Fatih Terim'in yanlışlarını çok olduğunu söylüyorum.O kupayı kendine 'Copy Paste' her ne demek olduğunu bilmesemde kendine et . Ha son olarak bana Yiğitlik Dersi verme ;)

Yok böyle şey yok böyle bi maç!!!Arda Turan diyorum okadar!!!Aslanlar be ne maçtı.Böyle kötü oynayıp sonunun böyle bitmesi açıklanamayacak bişey.Cech miş...Hırvatistan maçında da inşallah.Helal olsun size...

"Arda Turan Türkiye nin Maradonası'dır..." Rıdvan Dilmen...Yok böyle bi oyuncu!!!! :p

Burak Barut' Alıntı:
Arkadaş hoop ne oluyor ? Ne kompleks yapacam kompleks yapsam ne yararım olacak ? Takım tek kale oynuyordu da ilk yarı biz mi görmedik ? Fatih Terim Semih'i ve Topal'ı çıkardığı için eleştrilmeyecek miydi ? Sen yarı final diyerek sonra da birşey olmaz diyerek döneklik yapmışsın.Ben ise Fatih Terim'in yanlışlarını çok olduğunu söylüyorum.O kupayı kendine 'Copy Paste' her ne demek olduğunu bilmesemde kendine et . Ha son olarak bana Yiğitlik Dersi verme ;)
sen git maçı tekrar izle. oyuna giren sabri nin nasıl oynadığının farkında değilsin galiba, hala semih falan diyosun, sarı kartı olan adamı cıkarmıyacak napacak ? sen takmıssın kafayı fatih hoca ya, bu arda nın ronaldo dan bir eksiği var mı ???

Kapak olacak bir şey yok. Son 15 dakikada gerçekleşen bir şey bu. Bu Fatih Terim?in başarısı mıdır şimdi? Gollerde oyuna müdahalesi mi vardır? Ha sahaya ilahî bir enerji yayıyorsa bir şey diyemem.

İlk maçta adı bile hatırlanmayan Arda sayesindedir bu başarı.

Neyse, keyfini çıkaralım.

Burak Barut' Alıntı:
burak bence kaan abi haklı , tamam oda yazıklar olsun dememeliydi ama senin bu zaferden sonra fatih terime yaklaşımın cok yanlıs , cok ta tepki toplayabilecek türde bi yaklasım . bencede böyle demesen daha iyi olurdu senin yerinde olsam bu yaklaşımın yerine milli takımımızı can gönülden kutluyorum demen daha doğru olurdu . neyse heyecandan olur böle seyler sakın birbirinize kırılmayın

bu arada bende türkoları can gönülden kutluorum , türk olmak böle bisey keske herkeze nasib olsa :) :)
ŞU CILGIN TÜRKLER

Kaan Can Garip' Alıntı:
[quote="Burak Barut":1ft66e1m]Arkadaş hoop ne oluyor ? Ne kompleks yapacam kompleks yapsam ne yararım olacak ? Takım tek kale oynuyordu da ilk yarı biz mi görmedik ? Fatih Terim Semih'i ve Topal'ı çıkardığı için eleştrilmeyecek miydi ? Sen yarı final diyerek sonra da birşey olmaz diyerek döneklik yapmışsın.Ben ise Fatih Terim'in yanlışlarını çok olduğunu söylüyorum.O kupayı kendine 'Copy Paste' her ne demek olduğunu bilmesemde kendine et . Ha son olarak bana Yiğitlik Dersi verme ;)
sen git maçı tekrar izle. oyuna giren sabri nin nasıl oynadığının farkında değilsin galiba, hala semihfalan diyosun, sarı kartı olan adamı cıkarmıyacak napacak ? sen takmıssın kafayı fatih hoca ya, ben sana ne yiğitlik dersi verecem bak işine, adamı hasta etme. artist artist konuşup. bu arda nın ronaldo dan bir eksiği var mı ???[/quote:1ft66e1m]

Arda hakkında yorum yapmadım . Sabri kötü oynadı demedim fakat yapılan tüm ortalar kaleciye gitti Fatih Terim'^de siz yapın elinden kaçırır dememiştir yani senin anlaman için daha açık yazayım uzun oyuncu olmadan yapılan oyuncular kaleciye gider.Diğer söylediklerinle ilgili yöneticilere bırakıyorum ikili polemiğe girmeyeceğim değmez ;) Sadece bırakalım bu iyi gün taraftarlığını ;)

takımda uzun oyuncu yok !! öyle bir futbolcu yok anladın ??? yok yani bizde bi koller yok, torres te yok, defansta puyol da yok, pepe de yok, eldeki malzeme bu!! bşr tek hamit ve arda var yıldız diyebileceğimiz. bu kadar yaş ortalaması düşük tecrübesiz bir takım 2-0 dan gelip 3 atıyorsa bunda onur un dediği gibi sinerji vardır. fatih hoca nın sinerjisi,uefa da olduğu gibi futbolcular kendi çocuğu gibi olmuş, aile olmuşlar artık çok uyumlular. ben en büyük payı arda ve fatih hoca ya veriyorum.

kimse kusura bakmasın ama semih isviçreye gol atsa da bu takımın santroforu O-LAaaa-MAaaaZ ! !
değişiklikler ddoğruydu kazım hamlesi hariç...ah hakan şükür ah diye çok geçirmedim içimden...bu arada fatih terim iyi de toplam 250. dakikada aklına geldi hamit'i sağ kanat oynatmak adam 20 dakikada 3 gol attıdı

Öncelikle sakin olalım arkadaşlar. Sonuçta herkes takımın başarısını istiyor.
Bana göre de Terim´e rağmen kazandık. Mehmet Topal´ın yerine Colin Kazım´ı sokmak, Nihat yerine Semih´i oyundan almak (evet Nihat iki gol attı ama özellikle ilk gol şans), Sabri´yi sağ açık olarak maça alıp Hamit´i sağ bekte tutmak da hataydı. (Gerçi sonra hatasından döndü)

Kaan Türkiye´nin kadroya dahil edebileceği pivot forveti hatta forvetleri var ama Terim istemedi. Hadi Hakan Şükür´ü almadın bari Fatih Tekke´yi al kadroya. Forvet hattındaki oyunculardan biri uzun boylu olsa çok daha önceden golü bulabilirdik.

Terim hatalarından ders çıkarıp egolarını ikinci plana atarsa büyük bir başarı elde edebiliriz finallerde.

Maçı son ana kadar bırakmadıkları için oyuncularımıza teşekkür ediyorum.

Öncelikle takımımızı kutluyorum. Önemli bir galibiyet aldık ve büyük moral kazandık. Şans da son dakikalarda bizim yanımızdaydı bunu da kabul etmemiz lazım. Şimdi Kaan arkadaş Terim'i öven açıklamalarda bulunmuş ama ben ona katılmadığımı belirtmek isterim zira kendi şahsi fikrim hocanın kadro seçimi en başından yanlıştı. Kadromuzda adam gibi bir golcü almadan turnuvaya katılmak çok büyük bir risk. Hoca ne fatih tekkeyi ne ümik karan'ı ne de bi başka golcüyü düşünmedi bile takımda. Portekiz maçına çıktık kadroyu, oynanan oyunu herkes gördü, ki o kadro terim'in turnuva da devam etmek istediği kadroydu. Arda'yı oynatmayıp Colin Kazımdan medet ummak, Tuncaya bu kadar sabır göstermek, Hamit'i sağbek oynatmak ( ki umarız bu maçta görmüştür Hamit'in asıl oynaması gereken yeri) her babayiğidin harcı değil. Ki nacizane fikrim paylaşmadan da edemeyeceğim biraz amiyane olacak ama Fatih Terim'in Uefa kupası sonrası pilinin bittiğini düşünüyorum artık, başarılar kazanıldı yerine yenisi gelmedi. Şu ana kadar da çok ta süper gitmiyordu.

maçın en iyi adamları arda ve hamit...nihat goller haricinde sahada yok ama sahanın en kötüleri semih tuncay sabri ve volkandı,2.gol yencek bi gol değildi üstüne bide kırmızı yedi aptalca spikerde hala tecrübeden bahsediyo 2 yıldır aralıksız şampiyonlar ligi oynamış adamda hala tecrübe eksik.semih'e yorum yapmıyorum arifin eski hali son 20 dakika sok gol atsın,tuncay her zamanki gibi yalan koşular ayrıca hamitin kanadına hiç yardım etmedi,ve sabri her zamanki gibi 2. golü yerken ters kademe yapamadı arkasından adamı sokturtup golü yedirmede pay sahibi oldu maç 2-1ken arka arkaya aynı bölgede 2 pas hatası beni resmen çıldırttı ısrarla hata yapıyo bide kafaını kaldır be kardeşim hoca sağ bekte oyna diyo sabri yerini kaybediyo... aslında sabri,semih,kazım,çakma mehmetçik felan bu takımın oyuncuları deil ama işte f.terim klasiği milleti kasacak.

yalnız bu maçta tuncay'a kötü diyeni Allah çarpar adam 2 maçtır rezaletti ama bu maç çok olumlu oynadı...

arkadaşlar, sanırım farkına varılmayan birşey var. bence fatih hoca, türk milli takımına yeni bir ekol getirmek istiyor ve bu zaman alacak. düşe kalka gidecez bu süreçte, artık modern futbolda şişirme toplar bitti. yerden oynayan takımların başarılı olacağı bir döneme giriyoruz ve fatih hoca büyük yüreklilik göstererek bu değişimi başlattı. hocamızın tercihi bu, pivot santrafor almadı kadroya. ha ümit karan olsa fena mı olurdu ? tabi ki olmazdı ! ama ben fatih hoca nın bu ülke nin yetiştirmiş olduğu en büyük td olduğunu düşünüyorum. bu çocuklar kupayla dönerlerse şaşırmamak gerekli. ayrıca volkan sen çok dengesiz bi insansın yapılacak iş mi !!!

Antrenörlerin kariyerleri başarılar üzerine Yunan medyası gol atmayı unuttuk diye antrenörü eleştiriyor 2004 tede avuçları patlarcasına alkışlıyorlardı, takım kazanıyor final oynar çeyrek finalde elenir bilemem kazandıkça antrenörün kariyerine bir başarı sayfası daha eklenir eleştirenler de bir sonraki maçı bekler acaba kaybeder mi diye yanlış kadro tertibatı falan bunlar göreceli sana göre hatalı diziliş bana göre takımın kazanmasını sağlayacak ha yine de ben olsam takımı en az onun kadar hatta daha iyi yönetirim diyorsan kolayı var önce federsyonun açtığı kurslarda antrenörlük lisansını alırsın yardımcı antrenörliükten baş antrenörlüğe terfi edersin türkiye liginde takımını şampiyon yaparsın hadi 4 yerine 1 kere olsun kulüpler bazında bir avrupa kupasında şampiyon da olma gruptan çık yeter ondan sonra federasyon seni göreve getirir sende takımı doğru dizilişle saha sürersin ha milli takım antrenörü tecrübeli de olmak zorunda onu da bir yerden satın alırsın parasıyla değil mi ? Sonra seni de eleştiren birileri çıkar, çünkü sen milli takım antrenörüsün ya taktik varyasyon bilmezsin hatalı 11 le maça çıkarsın maçlar sana rağmen kazanılır. Burası Türkiye

Murat Baylan' Alıntı:
Antrenörlerin kariyerleri başarılar üzerine Yunan medyası gol atmayı unuttuk diye antrenörü eleştiriyor 2004 tede avuçları patlarcasına alkışlıyorlardı, takım kazanıyor final oynar çeyrek finalde elenir bilemem kazandıkça antrenörün kariyerine bir başarı sayfası daha eklenir eleştirenler de bir sonraki maçı bekler acaba kaybeder mi diye yanlış kadro tertibatı falan bunlar göreceli sana göre hatalı diziliş bana göre takımın kazanmasını sağlayacak ha yine de ben olsam takımı en az onun kadar hatta daha iyi yönetirim diyorsan kolayı var önce federsyonun açtığı kurslarda antrenörlük lisansını alırsın yardımcı antrenörliükten baş antrenörlüğe terfi edersin türkiye liginde takımını şampiyon yaparsın hadi 4 yerine 1 kere olsun kulüpler bazında bir avrupa kupasında şampiyon da olma gruptan çık yeter ondan sonra federasyon seni göreve getirir sende takımı doğru dizilişle saha sürersin ha milli takım antrenörü tecrübeli de olmak zorunda onu da bir yerden satın alırsın parasıyla değil mi ? Sonra seni de eleştiren birileri çıkar, çünkü sen milli takım antrenörüsün ya taktik varyasyon bilmezsin hatalı 11 le maça çıkarsın maçlar sana rağmen kazanılır. Burası Türkiye
kendimi daha fazla paralamama gerek bırakmamışsın, teşekkürler... budur.