• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 2016/2017 Sezonu

Çok sayı atan demedim zaten sadece hücumu düşünen, düzeni pek olmayan takımlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baskonia ve Pana deplasmanlarından sonra iki rakibimiz EA7 Milano ve Unics Kazan. Kazan bu maçta ilk yarıda sezonun en iyi maçını oynadı. Paul Stoll transferi yaramış. Langford bildiğimiz gibi oynuyor. Colom da kendini aştı yine. Milano'da Sanders yine hayal kırıklığı. Gentile'nin yokluğunda sahne alır diye tahmin etmiştim ama öyle olmadı. Mclean ve Dragic iyiler. Bizim açımızdan da Kazan deplasmanı çantada keklik olmayacaktır. Hele Langford varken.

Colom da kendini aştı yine. Milano'da Sanders yine hayal kırıklığı. Gentile'nin yokluğunda sahne alır diye tahmin etmiştim ama öyle olmadı. Mclean ve Dragic iyiler. Bizim açımızdan da Kazan deplasmanı çantada keklik olmayacaktır. Hele Langford varken.

Öyle deme hocam camianın çocuğu Göksenin Kelepçe Köksal yer onu. :P

Öyle deme hocam camianın çocuğu Göksenin Kelepçe Köksal yer onu. :P

Langford'un en önemli özelliği çok kolay faul aldırması. Mccollum'a çok benziyor. Göksenin idmanlarda Mccollum'u çok tutmuştur kesin alışık olması lazım.Yoksa kolay faul problemine girer karşısında.

Diebler bence carroll dan da iyi. 3 4 tane boş kaçırdı arka arkaya carroll

Vesely bu hafta da poster olmayı ihmal etmedi

Hunter sayı rekorunu kırabilir

Udoh ve Vesely ile sen pota altını savunamıyorsan gerçekten düşünmek lazım . Real feci işledi orayı .

Real Madrid daha çok oyuncuların bireysel becerileri ve ikili oyunlar ile sayı bulmaya çalışıyor. Topu fazla dolaştırmıyorlar.

Carroll Madrid'i sabote etti. Bugün hem hücumda hem savunmada noksan.

"Saygi siniri" nedir? Turk hakemler gibi yalamiyorlar mi?

Herkes fenerin lehine sürekli düdük çalınmasına o kadar alışmış ki az adalet gelince millet saygı sınırı yaptı . Gayet de net kararlar bence .

Buda oldu Osman. :D

Anthony Randolph James

Hunter ın süre dolduktan sonraki basketi ve steps i ?

Yanlış yapmıyorlar demedim zaten . Ancak Sloukas'ın teknik faulü ya da az önceki Dixon'ın verilmeyen and-one ı vermese de olur kararları . Takdir haklarının sürekli sizin lehinize kullanılması kullanılmadığı zaman hakem hatası yapmıyor .

Yetis ya Erşan yetis ya Keseratar.

Ya ben ömrü hayatımda bu kadar tiyatrocu insanları bir kulüpte görmedim. Top Sloukasın çok net dizine çarpıp çıkıyor ama beyefendi hakemin üzerine yürüyor yanlış karar diye [emoji3]

Geri