Jaka Lakovic

Bugün üçlük kaçırdı, her seferinde bir daha atsın diye bekledim. Şut kaçırışının bile hastasıyız. Momentumu değiştirip, ibreyi tamamen bize döndürecek yerlerde ani, savunma yerleşmeden üçlükler denedi. Bunu bir başka oyuncu yapsa eleştirilebilir, ama Lakovic yaptığında, kaçırsa da bir daha denesin istiyorum. Çünkü Lakovic böyle bir oyuncu, her zaman büyük oynar, bu yüzden de büyük oyuncudur. Bugün dış şut anlamında iyi gününde olmasa da, hem organizasyon hem de yeri geldiğinde içeri drive ederek önemli ve etkili bitirişler yaptı.

Hep dediğim gibi Jaka ''can''dır, Jaka ''reyiz''dir..
 
Öncelikle Jaka'nın Galatasaray'a gelmesinde büyük mesajlar atan SARPER ULUOLUK'a teşekkür ediyorum :)

Büyüksün Jaka büyüksün Lakovic !! Bu performansını her maç bekliyorum senden adamın hasısın be abi :)

Sanki ben getirtmişim gibi olmuş :) Transfer başlığının ilk sayfalarından beri Jaka Jaka diye yazdım doğrudur.Benle beraber destekleyenler de oldu..Yönetime sesimizi duyurabildiysek veya en azından Lako üzerine dikkatleri çekebildiysek (biliyorum çok çok düşük bir ihtimal :)) ne mutlu bizlere..

Öyle ya da böyle bu teknik ekip bize Lakovic'i hediye etti..Hayrandım..Hayranlığım artarak izlemeye devam ediyorum..Tabi sadece onu değil tüm takımı..
 
Dee Brownlar, Stricklandlar, Marshallar, Washingtonlar, Rochestieler, Jerryler duysun bu sesi ulan bir takımda Lakovic gibi oyuncuların olması ne güzel bişeymiş...:D
 
Euroleaugue'de 4. en çok sayı atan oyuncu bu sene performansını katlayıp ilk 3e girer diyorum. :)
Marcus Brown 2,715
Juan Carlos Navarro 2,640
Nikola Vujcic 2,444
Jaka Lakovic 2,390
J.R. Holden 2,388
 

Üst