Jaka Lakovic

Lakovic'in belki de en iyi maçını Fenerbahçe'ye karşı oynaması... Çok konuşuldu eski Jaka değil falan diye ama görenler bilir, serbest atış kaçıran Cevher'i arkadan gelip moral ve destek vermesi.. Adamsın adam...
 
Gerçekten inanılmaz oynadı,resital yaptı.En önemli maçın,en önemli anında kalitesini gösterdi.Beni şahsen çok üzmüştü bu sene ama bu maçla beraber kendini fazlasıyla afettirdi.Yaptığı skor için konuşmuyorum sadece,muhteşem bir savunma sergiledi.

Hele maçın bitimine birkaç dakika varken benim tribünde önümde olan bir pozisyonda birebirde Engin Atsür'e yaptığı bir savunma varki muhteşem.Umarım hep böyle devam eder.
 
Ömer'e yaptığı adilikten dolayı teşekkürler.. Uyuyan devi uyandırdı pis herif..
]

"Ömer'e, yaptığı adilikten dolayı teşekkürler.. Uyuyan devi uyandırdı pis herif." Demek istedin sanırım :)

Jaka büyük maçlarda oynadığı kadar, takıma verdiği katkı ile büyüyor. Katkıyı da saha içi değil bazen benchte veriyor, bazen benchten kalkıp maç esnası saha kenarına gelip takıma taktik vererek veriyor. Ne olursa olsun oyunu elinde tutuyor. İsmini bağırdığımzıda alkışlarken bakışları ise beni benden alıyor. Mİnnet dolu bir bakışı var. Taraftarı çok seviyor. Onlar için böyle oynuyor. Eminim Jaka Barcelona'da Pana'da olsa böyle oynamazdı. Saygıyı hakkeden büyük bir oyuncu.
 
Hücum olarak atar kaçırır önemli değil. Fakat Lakovic'in bu sene yaptığı defansı oynadığı hiçbir takımda görmedim. Hele bugün Ömer Onan'a defans nasıl yapılır dersleri verdi. Ömer Onan doğru düzgün top kullanamadı.
 
Maçın 2.yarısında hiç çıkmadan oynadı galiba. Buna rağmen savunmada hiç gevşemedi. Çoğu kişiye göre Avrupa'nın en iyi savunmacılarından Ömer Onan'ı her seferinde savurdu attı bir tarafa. Yaptığı çirkeflikten sonra birde hiçbir şey yapmamış gibi davranması da kendine yakıştı doğrusu.

Unutmayın Lakovic topu sağına vuruyorsa basket, soluna vuruyorsa asist. :)
 
Öyle bir yerde form tuttu ki eziyor geçiyor herkesi.Zaten o topu sağına vurduğunde sayı hanesine +3 ekliyoruz biz girmeden..Çok çok önemli bir isim..
 
Jaka'nın ''Winner'' özelliği olduğunu zaten biliyorduk ama bu kadar konsantre bir şekilde savunma yapması inanılmaz.Sanırım sene başında bunu kimse beklemiyordu.
 
Gerçekten savunmasını inanılmaz etkili olmaya başladı.Dedoviç te burada eski takımına oranla daha iyi savunma yapıyor.Buda Oktay hocanın farkıdır.İnşallah ilk senelerinde kupayı kaldırırlar.
 
türkiye ligindeki her maçta sonuna kadar winner olma özelligini sergileyebiliyor.eline emegine saglık.. ama euroleague'de yaşının verdigi dezavantajla haliyle saldırgan savunmalar karşısında zayıf kalabiliyor..merakla bekliyorum önümüzdeki sezon acaba bizimle mi devam edecek...
ha buarada kariyerinin toplamında göstermedigi savunma eforunu tek sezonda gösteriyor ya takdirlik o da...
 

Üst