Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

Re: 19 # Lorik Cana

15 dakikada klasını gösteren adam...Girdikten sonra maçı tekrar tekrar izledim,dikine verdiği o klas paslar,topu kesişi,rakibe omuz koyuşu,nazar değmesin...

Biraz zayıflamış ve geliyorum diyor,bekliyoruz...

Rıdvan nasıl çevirecen hakikaten merak ediyorum,gerçi kıvırma konusunda yoktur üstüne ancak nasıl kıvıracağını merak ediyorum...

Hoca Cana'yı oynatmak ister elbet ama yabancı kontenjanına takılıyor maaelesef.

Bu arada Cana'nın kalitesinden hiçbir zaman şüphe duymadım, duymayacağım da...

Ah bir kontenjanla ilgili bir formül bulunsa ve oynamaya başlasa çok büyük sıkıntılarımıza çağre olacak ama biraz daha sabır.

Ceylan Çalışkan'ı dinledim, hocanın istemediği yönünde çıkan haberler için kesinlikle yalan Cana hocanın onayı ve isteği ile alındı, şu an oynamamasının nedeni sadece yabancı kontenjanı dedi.

Birde burada mutlu olmadığı çyönünde çıkan haberler için burada en yakınındaki insanlardan biriyim mutsuz falan değil, gittiği her yerde sürekli oynamış kaptan olmuş sadece oynayamadığı için doğal olarak biraz üzgün ama kesnlikle mutsuz değil.

Kewell bu takımdaki gelmiş geçmiş en değerli 5 oyuncudan birdir ama Arda gelince onun rotasyon oyuncusu olacağını düşünüyorum.

Cana zayıflamış, dün bir pozisyonda omuz koydu gördükki güçlenmişde, bu şekilde devam ederse kesinlikle 11 deki yerini alacaktır, zira 20 yaşındaki Serkan'ın formayı emekleri ile kaptığı bir hoca ile çalışıyor.

Doğan Sağlam' Alıntı:
Ah bir kontenjanla ilgili bir formül bulunsa ve oynamaya başlasa çok büyük sıkıntılarımıza çağre olacak ama biraz daha sabır.
Lorik cana'nın ayhan ve mustafadan ne farkı var söylermisin?Cana düz topçu onlarda.Ama cana ayağında top tutabiliyorsa onu bilemem.

Semih Çiğdem' Alıntı:
[quote="Doğan Sağlam":1ho26mgb]Ah bir kontenjanla ilgili bir formül bulunsa ve oynamaya başlasa çok büyük sıkıntılarımıza çağre olacak ama biraz daha sabır.
Lorik cana'nın ayhan ve mustafadan ne farkı var söylermisin?Cana düz topçu onlarda.Ama cana ayağında top tutabiliyorsa onu bilemem.[/quote:1ho26mgb]
dünkü maçta oyuna girdikten sonra 4 top kullandı 4ünde de Pino posizyon buldu

Ben kendisini pek fazla izlemedim rıdvan dilmenden yola çıkarak söylüyorum.

Semih Çiğdem' Alıntı:
Ben kendisini pek izlemedim rıdvan dilmenden yola çıkarak söylüyorum.

semih, bu sözünü çok saçma ve bir o kadar da acı bulduğumu söylemek zorundayım.. Galatasaraylı bir futbolcu için, bir Galatasaray forumunda yorum yapıyorsun, futbolcuyu izlememişsin , bir yorumcunun ağzıyla konuşuyorum diyorsun. Adamı izlemeyip de Rıdvan'ın söylediklerini mi tartışacağız Galatasaraylı olarak burada. İzlemediysen neden ortalığı bulandırmaya post yazıyorsun.. hiç hoşuıma gitmedi şahsen.

Hayır biz izlemediğimiz gibi, Avrupa'da Barselona dışında maç izlememiş Rıdvan referans aldığın kişi. Ben Cana'nın bir maçını bile izlediğine inanmıyorum Rıdvan'ın. Bol keseden sallıyor Rıdvan, her zaman yaptığı gibi.

Adam xavi ve İniesta'dan başka futbolcu tanımıyor ki.

İyide ben az çok cananın videolarınıda izledim dediği gibi ayhandan mustafadan varkı yok o da koşuyo o da çabalıyor.Bir tane topa kaymadığı pozisyon bulamadım.
Emre yüksel
ben orda eleştirmiyorum dikkat ettiysen soru sordum ayhandan ve sarptan farklı ne özelliği var dedim.Eleştire yapmaya meraklı değilim ben.Gel anlat bana bende deyim tamam ozman bu adam farklıymış.

Rıdvan'a ne bakıyorsunuz. Dün İnsua için "geçen sene takımında görev almamış bir oyuncu. Bu yüzden fizikman eksik" dedi:) 1. si İnsua geçen sene 39 /yazı ile otuzdokuz) maçta görev aldı Liverpool'da 2.si adamın fiziki durumu çok iyi.

Sonra da duydum "misimoviç anaca bu kadarlık adam. Sahaya baktığımda bu adam ancak Wolfsburgdan gelir dedim" dedi. O adam o Wolfsburg'u Almanya şampiyonu yaptı Dzeko gibi bir adamı yarattı bunu hiç düşünmüyor çünkü bilmiyor :))

Cana farklı bir oyuncu. Transfer markt değeri İngilterede oynarken 14 milyon olan (GS'a geldiği gibi 10 milyona düştü gerçi) bir oyuncudan bahsediyoruz:)

Akşam oynadığı kısa sürede Cana´yı beğendim. Sorumluluk almayı seven bir futbolcu. Kesinlikle çok iyi top dağıtıyor ve takımı zor anlarında rahatlatıyor..

Semih Çiğdem' Alıntı:
İyide ben az çok cananın videolarınıda izledim dediği gibi ayhandan mustafadan varkı yok o da koşuyo o da çabalıyor.Bir tane topa kaymadığı pozisyon bulamadım.
Emre yüksel
ben orda eleştirmiyorum dikkat ettiysen soru sordum ayhandan ve sarptan farklı ne özelliği var dedim.Eleştire yapmaya meraklı değilim ben.Gel anlat bana bende deyim tamam ozman bu adam farklıymış.

semih çiğdem;

ben niye eleştiriyorsun gibi bir şey yazmadım. istediğin gibi eleştir, tamam da cana yaramaz diyorsun, sana cevaben "bu akşam iyi oynadı" deniyor, sen de " ha öyle mi ben izlemedim " diyorsun..Normal mi ?

O zaman şu nasıl ;

- dün akşam casillas berbat oynadı
- ne alakası var ya, 10 tane top çıkardı..
-ha öyle mi ? ben izlemedim de bizim bünyamin abi öyle dedi..

Sana göre bu da normal olmalı..

İyi güzelde ben daha ayhanve mustafa ile arasındaki farkı anlayamadım.ne farkı varkı var biri söylesinde bizimde bilgimiz olsun videolardan pek bir farkı ortaya çıkmıyor.Canada topa kayıyor onlarda kayıyor.Nerde bu farklılık anlayamadım.

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Semih Çiğdem":1z2q0n2b]İyide ben az çok cananın videolarınıda izledim dediği gibi ayhandan mustafadan varkı yok o da koşuyo o da çabalıyor.Bir tane topa kaymadığı pozisyon bulamadım.
Emre yüksel

semih çğdem;

ben niye eleştiriyorsun gibi bir şey yazmadım. istediğin gibi eleştir, tamam da cana yaramaz diyorsun, sana cevaben "bu akşam iyi oynadı" deniyor, sen de " ha öyle mi ben izlemedim " diyorsun..Normal mi ?

O zaman şu nasıl ;

- dün akşam casillas berbat oynadı
- ne alakası var ya, 10 tane top çıkardı..
-ha öyle mi ? ben izlemedim de bizim bünyamin abi öyle dedi..

Sana göre bu da normal olmalı..[/quote:1z2q0n2b]
Tekrar söylüyorum yaramaz demiyorum.Ne farklı var bunu söylüyorum ama bir türlü cevap alamıyorum. ;)

neyse uzamasın.. bizim konumuz zaten onlardan iyi olup olmadığı değildi.. izlemediğin adam için başkasının referansı ile burada yorum yapmandı.. sana şimdi burada izlemediğin adamı mı anlatacak insanlar.. izledikten sonra kendin karar verirsin, hangisinin daha iyi olduğuna.. hepsi topa kayıyor aslında, doğru.. bir farkları yok denebilir..

Cana,Ayhan ve Sarp tan futbolu daha biliyor,altyapı eğitimi daha iyi,daha zeki,daha sert ve daha lider aradaki farklar bunlar.Top tekniklerinde fazla bir fark yoktur.