Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

Re: 19 # Lorik Cana

Yok abi ben bu maç için dememiştim. Eski sayfalara doğru giderken gördüm. Neill Insua Cana Elano Misimovic Baros oynasın, duruma göre Cana çıkar -mecburen- Barış girer, bi yerli çıkar Kewell girer falan ama Cana oynasın be abi.. Sarp'tan daha az mücadele ederse kafama sıkarım : ))

Beklediğimiz Cana'yı sonunda gördük. :) Bugün süperdi, inşallah ilerleyen haftalarda daha daha iyi olacak.Çok yerinde müdahaleleri vardı.Harikasın aslanım!

İlk geldiğinde bu maçı düşünerek "Dişe diş Cana kan!" diyorduk :)

Bugün Neill'le birlikte o savaşçı ruhlarını gösterdiler.

Seneye yine bu iki askerle çıkalım sahaya, yine onları perişan ederiz. Şans yanımızdaysa 3 puanı da alır döneriz.

Ozan Deniz' Alıntı:
Adam ruhuyla oynuyor.Hagi nin vazgeçilmezi olur.Sarp,Cana dan iyi oyuncu diyen aptallarda morarır.

Bence cana iyidir ama Aptal kelimesi yakısmamıs...herkesin kendine göre düsüncesi olabilir ozan bence sen o ileti düzelt arkadas tavsiyesi

Yok ya doğru demiş Rıdvan iki yüzlü aptalın tekidir.

Nasıl ki Ridvan, Cana ve Sarp adını bir kıyas cümlesinde kullanarak Cana'ya hakaret ediyorsa Ozan'ında buna hakkı vardır bence :p

Volkan Özger' Alıntı:
[quote="Ozan Deniz":31qd9xu2]Adam ruhuyla oynuyor.Hagi nin vazgeçilmezi olur.Sarp,Cana dan iyi oyuncu diyen aptallarda morarır.

Bence cana iyidir ama Aptal kelimesi yakısmamıs...herkesin kendine göre düsüncesi olabilir ozan bence sen o ileti düzelt arkadas tavsiyesi[/quote:31qd9xu2]

Volkan,aptal derken zaten Rıdvanı kastettim.Tamamen Rıdvana karşıydı lafım.Yazın oynanan derbiden sonra Rıdvan aptalı bu yorumu yapmıştı programında.Yoksa forumdaki kişilere niye aptal diyim :)

Neill ile birlikte dik durdunuz ya size helal olsun. Appiah'ın ilk seneki hali gibi şu an. İlk derbiye kadar Appiah da sahada yoktu ama bizim maçta açılmıştı. Bu da onun gibi oldu resmen. Bundan sonra Elano - Cana - Ayhan çıkalım gereksizler yedek otursun...

ASLANsın CANAvar :)

İnanılmaz bir hırsı ve mücadelesi vardı dünkü maçta,inanılmaz bir lider Neill ile Beraber...

Ozan Deniz' Alıntı:
[quote="Volkan Özger":3hz64385]

Bence cana iyidir ama Aptal kelimesi yakısmamıs...herkesin kendine göre düsüncesi olabilir ozan bence sen o ileti düzelt arkadas tavsiyesi

Volkan,aptal derken zaten Rıdvanı kastettim.Tamamen Rıdvana karşıydı lafım.Yazın oynanan derbiden sonra Rıdvan aptalı bu yorumu yapmıştı programında.Yoksa forumdaki kişilere niye aptal diyim :)[/quote:3hz64385]

ozaman hem mal hem aptallara inat.... :)

40.jpg

Sahalarda görmek istemediğimiz hareketler :)