Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

Re: Lorik Cana Galatasarayda

Daha hiç oynamadan açılamalarıyla kendini sevdirmeyi başardı Cana. Umarım uzun yıllar formamızı başarıyla taşır..

Cana bildiğiniz gibi
Galatasaray'ın ilk yabancı transferi olan Lorik Cana, dünkü maça ilk 11'de başladı. Arnavut oyuncu sert futboluyla dikkat çekerken, maçın 8. dakikasında sarı kart gördü.

bu adam çok kart görecek gibi
İnşallah futboluyla utandırır bizi.

Umarım hazır olmadığı için risk almıyordur ve o yüzden hep geri ve yana oynuyordur .Bence çok pahalıya aldık ,bu kalitedeki bi oyuncuyu daha ucuza alabilirdik.Dikine tek pası yok takıma hiç ivme kazandırmıyor,hayal kırıklığına uğradım.Fiziki yönden eliştirmek istemiyorum ,çünkü haksızlık etmiş olurum daha hazır değil.Ama şu an ki hali çok kötü fizik kalite olarak.İnşallah hazır hale gelince bu olumsuzlukları terse çevirir .Ancak; bu fiyata daha iyisini alabilirdik.

Başkan da öğrenmiş Arnavutların nasıl selamlaştığını... :)

phpwpxlg7am.jpg

Doğan, kardeşim bizler Adnan Başkanı çok seviyoruz ama bu bazı gerçekleri değiştirmiyor. Transferde zaman konusunda oldukça geciktik, Adnan Sezgin ile olan duygusal bağları da bizleri rahatsız etti. Yarın deplasmanda alınacak kötü bir sonuç sportif anlamda yeni başlayan sezona büyük bir balyoz indirir. Umarım herşey Adnan Polat'ın ve dolayısyla bizlerin istediği gibi olur...

Şu ana kadar sadece selamlaştığını görüyorum Cana'nın rakiplerle yöneticilerle ve arkadaşlarıyla.Biraz savaş be adam.

Burak Barut' Alıntı:
Şu ana kadar sadece selamlaştığını görüyorum Cana'nın rakiplerle yöneticilerle ve arkadaşlarıyla.Biraz savaş be adam.

Savaşılacak maç oldu da savaşmadı mı be kardeşim. İlk resmi maçta yedekti. Yarın oynarsa eğer nasıl savaşılacağını herkese gösterir. Rakip de Sırbistan'dan olunca duygular çok fazla ön planda olur. Herkes rahat olsun, kefilim hemşerime. :)

Yarın gol atıp Sırp tribünlerine gidip "sus" işareti yapmasını çok isterim. Deliye dönerler tek kelimeyle !

Bana çok vasat bir oyuncu gibi geldi.Bence Mustafa Sarp'tan daha meziyetli bir oyuncu değil.

Karşı yakada yeni gelen oyuncuların ilk çıktığı maçta harikalar yaratması beklenir, ama bizde -yeni nesil ne kadar aceleci olsa da- o denli bir sabırsızlık yoktur. Biz beklemesini biliriz.

Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:
Bana çok vasat bir oyuncu gibi geldi.Bence Mustafa Sarp'tan daha meziyetli bir oyuncu değil.

demek ki daha önce hiç izlememişsiniz yeni izlemiş yorumu yaptıgınıza göre..
demek ki avrupa futbolunu takip eden biri değilsiniz.
her ne kadar italya'larda ispanya'larda maç izlemiş olsanızda..

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Tonguç Sarp Gavtoğlu":2ao72a5s]Bana çok vasat bir oyuncu gibi geldi.Bence Mustafa Sarp'tan daha meziyetli bir oyuncu değil.

demek ki daha önce hiç izlememişsiniz yeni izlemiş yorumu yaptıgınıza göre..
demek ki avrupa futbolunu takip eden biri değilsiniz.
her ne kadar italya'larda ispanya'larda maç izlemiş olsanızda..[/quote:2ao72a5s]

Demek ki Rıdvan Dilmen'i izliyorsunuz,

Demek ki onu örnek alıyorsunuz,

Demek ki Elano'yuda bilmiyordunuz :p

bu adamı fenerbahçe olsa bi 5-6 hafta geçsin öyle yorum yaparım güntekin derdi.. biz alınca 50 tane bulurum der o öküz.. dinlemeyin onu boşverin.. lorik cana güzel adam alışınca çok katkı vericek eğer yanına 2 tane klas adam gelirse..

Rıdvan beni deli ediyor. En çok şu adamın iyi oynamasını istiyorum. Rıdvan'ın ağlaması kadar beni mutlu eden birşey yok çünkü.

Artık Alex-Lincoln-Kaka gibi oyuncular talep görmüyor,bunların devri geçti.

Kaka hakkında böyle bir yorum yapan adamın söyledikleri neden önemli olsunki?

Rıdvan daha Fb ile oynanan dostluk maçında 45 dakikalık oyunundan sonra demişti Cana dan 60 tane var diye.Fbden bir oyuncu olsa zamanla daha iyi olacak diyor ama Gsli bir oyuncu olunca daha ilk maçında,45 dakikalık performansıyla damgayı yapıştırıyor.
Cana yı bende beğenmiyorum şuana kadar ki performasıyla ama biraz daha zaman tanınmalı.Oynadıkça daha iyi olacağına inancım tam.