Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

Re: Lorik Cana Galatasarayda

Açıkcası karşılamaya karşı çıkan birisi değilim,her ülkenin kendine göre bir kültürü var dolayısıyla değişik bir taraftar profili var,karşılanmamış olmasıda sorun değil tabiki... :)Ancak son defa Cana'ya bu yapılabilirdi yinede... :)

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Açıkcası karşılamaya karşı çıkan birisi değilim,her ülkenin kendine göre bir kültürü var dolayısıyla değişik bir taraftar profili var,karşılanmamış olmasıda sorun değil tabiki... :)Ancak son defa Cana'ya bu yapılabilirdi yinede... :)
Oradaki rezil görüntüleri ne bizim gerçek profilimizi nede külürümüzü yansıttığını düşünüyorum.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":dzti8rni]Miserze CANA !!!!

İyi oyuncudur,çabuk adepte olur,herkes sertliği dezavantajı desede topa serttir.

Kosava doğumlu olmasına rağmen,Arnavut milli takımını seçmiştir.Ailesi arnavutluk'tan gçö etmiştir.

Bize yararı olacaktır,yalnız yanına en az onun kadar mücadeleci bir adam lazım,

NOT:Uzaktanda olsa akrabamdır.

Cana'da ki agresifliğin nereden geldiği anlaşıldı abi :roll:[/quote:dzti8rni]
tam bunu dicektim :)

Uğurcum şive farkı olabilir.Sen sana diye telaffuz edebilirsin,sıkıntı yok ancak orjinali cana eğer hırıstiyan olsaydı tsana olurdu. Bu çocuk gega toska değil ki.

Ermal toska lehçesiyle çevirmiş.

Mithat Duran' Alıntı:
Uğurcum şive farkı olabilir.Sen sana diye telaffuz edebilirsin,sıkıntı yok ancak orjinali cana eğer hırıstiyan olsaydı tsana olurdu. Bu çocuk gega toska değil ki.

Oh bre koca shqiptar Mithat abi girmişsin Gega-Toska muhabbetlerine. :)

Dedeme sorayım yarın, en doğru bilgiyi kendisi verir bana. :)

Benim bildiğim bu oyuncunun adı Çana diye okunuyor. Bir nevi Mithat abinin dediği gibi. Ama yanlış da olabilir tabi.

Canavarımızın röportajını okudum..
Sanırım biz ATATÜRK'e nasıl bağlıysak Cana'da Ali Sami Yen'in ailesine benzer şekilde bağlı ve savaşa gider gibi oynayacak Galatasaray'da..
Ben çok ama çok sevdim seni en iyi oyununu oynayacağındanda şüphem yok..
Büyük Galatasaray taraftarının sevdiği çok önemli bir oyuncumuz olacaksın.

Mithat Duran' Alıntı:

Abi zaten benim okunuş hakkında bir bilgim yok. Geldikten sonra kelime oyunları ile''kan'', ''canavar'' tarzı yakıştırmalar yapılınca, Ermal de okunuşunu yazmış, onu aktardım.

Gega-Toska muhabbeti ile ilgili bir bilgim yoktu. Bu sayede biraz bakmış oldum.

lorik-cana-samir-nasri.jpg

Harika bir fotoğraf