Lost

Kerem Abi eline sağlık mükemmel bir LOST değerlendirmesi olmuş.Sen Lost'u çözmüşsün :)

4. sezon'un 11.bölümü bitti.
Hem de nerede bitti Jack'in kardeşi Claire ve Jack'in babası Christan'da bitti :?

Claire oraya ne ara geldi :?

Claire ne iş : )

Bu arada en sevdiğim kişi dediğim Jack'i değiştiriyorum, yeni adamım Daniel Faraday =)

Burak Barut' Alıntı:
4.sezon 5. bölüme geldim.

Bana göre Lost'un en iyi bölümüydü.. hele Des'in Pen ile konuştuğu o sahne hakikaten muhteşemdi.. Zaten Desmond'un olduğu her bölüm güzledir ki dikkatli izlendiğinde Des'in olduğu bölümlerde mutlaka bir soruya cevap çıkıyor onun olduğu bölümlerde tad bir başka bence

Sayid ile beraber Lost'un en harbi adamı

lost_ji-yeon_sayid_desmond.jpg

Burak Barut' Alıntı:
Kerem Abi eline sağlık mükemmel bir LOST değerlendirmesi olmuş.Sen Lost'u çözmüşsün :)

4. sezon'un 11.bölümü bitti.
Hem de nerede bitti Jack'in kardeşi Claire ve Jack'in babası Christan'da bitti :?

Claire oraya ne ara geldi :?

Claire ne iş : )

Bu arada en sevdiğim kişi dediğim Jack'i değiştiriyorum, yeni adamım Daniel Faraday =)

Abi Claire Sawyer la kampa dönerken geceyi ormanda geçirmişti.Sawyer sabah uyandığında Claire yoktu o an babasınını yanına gitti işte :)

Jones harbiden Charles Widmore'muş. Şimdi bazı sorular var aklımızda.

50 küsür yıl önce adada emir altında bulunan bir adam şimdi nasıl bu kadar zengin olup adayı ele geçirmek istiyor. Kovuldu mu yoksa oradan?

Ve Richard Alpert nasıl 50 yıl önce de, Ben çocukken de, şimdi de, gelecekte de aynı yüze sahip oluyor. Bu adam kaç yaşında ve zamanda yolculuk mu yapıyor? :)

5.sezon 2. bölüme geldim : )
Sorular artıyor, herkesin beklentileri artıyor.Bakalım beklentilere nasıl karşılık verecekler ?
Claire'yı gördüm de babasının yanına nasıl gitti :p
2. bölümü şimdi 3. bölümü de gece izledikten sonra 11 günlük Lost kampım bitmiş olacak : )

Burak Barut' Alıntı:
5.sezon 2. bölüme geldim : )
Sorular artıyor, herkesin beklentileri artıyor.Bakalım beklentilere nasıl karşılık verecekler ?
Claire'yı gördüm de babasının yanına nasıl gitti :p
2. bölümü şimdi 3. bölümü de gece izledikten sonra 11 günlük Lost kampım bitmiş olacak : )

İşte gece ne olduysa oldu artık :)

O kadını tam hatırlamıyorum ama antikacı mıydı yüzükçü müydü neydi. Yüzük satıyordu sanırım kime sattığını da unuttum ama sonra satmaktan vazgeçtim falan demişti. Sahne aklımda ama karşısında kim vardı unuttum.

Evet haklısın abi : )
Desmond'a yüzük satıyordu :)
Hatta kadınla oturdular ve kadın ona birşeyler söyle :p
Benjamin gibi adamsın :p:p

Birşey daha var aklımda.

Juliet'in ablası (hastaydı sanırım o zaman keldi sonra kısa saçlı çıktı) Juliet cezalandırılırken adadaydı, odadan çıktı ve bir daha görünmedi. Ve sanki Ben'in üstünde gibiydi. Hatırladınız mı?

Kerem SEÇER' Alıntı:
Birşey daha var aklımda.

Juliet'in ablası (hastaydı sanırım o zaman keldi sonra kısa saçlı çıktı) Juliet cezalandırılırken adadaydı, odadan çıktı ve bir daha görünmedi. Ve sanki Ben'in üstünde gibiydi. Hatırladınız mı?

Hatırlar gibi oldum o bölümleri.

Bu bölümü ben de beğenmedim ama eskiden toplu izlerken şimdi tek tek izlememin de etkisi var. 40 dakika hemen bitiyor yahu.

Cidden toplu seyretmenin tadı başka. Ben izlemeyip baştan sonuna mı seyretsem diyorum 6 sezonu. İyice karıştı yahu. Yine ara vericekler zaten 1 ay sonra.

ya senin kemik kadron olur 10 ay ara ver isimler , sıfatlar unutulmaz e kardeşim 3 bölüm oyna 8 ay , 13 bölüm oynat 3 sene ara.. 2345234523423 tane kişi var ben kim kimdi acaba diyene kadar bölüm bitiyor zaten..son bölümü de izledim esprisi kaçtı gibi geldi bana biraz..
24'ten gerisi yalan.. :)

bide tavsiye ederim hd indirin eğer kotalı değilseniz pek bi farketiyor..

Dizi bu dönemlerde resmen Geleceğe Dönüş filmini andırıyor . İleriki bölümlerde nelerle karşılaşacağımızı kestirmek epey güç . Widmore konusunda benim de merakım oldu son bölümde tabi . Adam adada asker iken bir anda 50 sene sonra nasıl bu kadar para babası oluyor merak ettim . Mesela ona özel bir bölüm yayınlarlar mı acaba ileride ? Yayınlansa bence çok iyi olur .