Lost

Murat İNAL' Alıntı:
Leyla Burak..
Hani Nilay ablan.. Özlem ablan olmasın o.

33 sayı fark yiyen, ayrıca hocası Zafer Kalaycıoğlu olan bir takım taraftarıyım ben hafızamı çok zorluyorum bu sıralar :p
Ondan oldu kusura bakılmasın : )

Bizim ailede Lost'u izlemeyen bir tek ben varım bir tek . Bende gecen ay izledim bir sezonunu ama hiç bir şey anlamadım . Kıl oldum filme , yönetmenine , yapımcısına . Hatta içimden ''Ben bu filmi çekenin ....... ....... '' dediğim zaman bile oldu .

Emin Doğanca' Alıntı:
Bizim ailede Lost'u izlemeyen bir tek ben varım bir tek . Bende gecen ay izledim bir sezonunu ama hiç bir şey anlamadım . Kıl oldum filme , yönetmenine , yapımcısına . Hatta içimden ''Ben bu filmi çekenin ....... ....... '' dediğim zaman bile oldu .

Al benden de o kadar Emin...

Bizim okulda da herkes izliyor.Bir ben izlemiyorum sanırım.Hatta bazen muhabbetleri dönüyor,ben sap gibi ortada kalıyorum ama izlemeyeceğim.Kendi kendime söz verdim. :)

Sayid Jarrah..

Lost 'un en " delikanlı " karakterlerinden biri, belki de en başta geleni.. Diziyi ilk izlediğim günlerden bu yana ' ulan bu sima bana hiç de yabancı gelmiyor, bi yerden çıkarıcam ama nerden.. ' söylemlerimi Arap Yarımadası 'na yakın oluşumun sanrıları olarak düşünürken evimdeki film arşivimde yaptığım kısa araştırma ertesinde afallamış bulunuyorum..

Adam sanmıştım be.. Sevmiştim seni..

Böyle bi şarki vardı bi zamanlar.. Kimin hatırlamıyorum..

Sanat ve sanatçı anlamam arkadaş..

Aha da bizim tuttugunu koparan karizma ? the torturer ? Sayid ;

vlcsnap53938vo0.png

Yukarıdaki kare 1996 yapımı " Kama Sutra.. A Tale Of Love " filminden alıntı..

Filmin konusu ve içeriği hakkında bilgi sahibi olmak isteyen genç kardeşlerime tavsiyem varsa aile filtresini kaldırın evvela bilgisayarınızdan.. Sayid maşallah tee o zamandan Lost olmuş..

" Ah ulan Sayid " diyorum vehatta " Puuuuuuu.. " diyorum; başka da bişe diyemiyorum.. Filmde kimin Sutra 'sına ne şekilde Kama çakıyosun bilmem ama, Lost sevdalıları için bittiğin an 'dır uleyn..

Daha da kim koyarsa koysun avatarını gayri..

8)

K. Porazan

Turgut Sahin' Alıntı:
Bizim okulda da herkes izliyor.Bir ben izlemiyorum sanırım.Hatta bazen muhabbetleri dönüyor,ben sap gibi ortada kalıyorum ama izlemeyeceğim.Kendi kendime söz verdim. :)

Aynı şekilde Turgut bende çok mücadele ettim izlememek için.Hatta Prison Break Lost'tan daha güzel geyiğini bile aylarca sürdürdüm.

Ancak Lost'u izlemeye başladıktan sonra ilk 3 bölüm bumuymuş lan abarttıkları dizi diyorsun sonra konu ilerledikçe deli gibi günde 20 bölüm izlemeye başlıyorsun.
Hatta bir ara gece 3 de yatıp sabah 7 de işe gittiğim oluyordu sırf bu yüzden.

Özellikle Sayid karakteri çok başarılıydı bana göre.Ta ki Kerem o resmi koyana kadar.. :)

Sayid'e de gıcıktım aslında. Çok fevri kararlar alıyordu bazen. Bir de Shannon'ı kaptığı için gıcık olmuştum, al sana Shannon top Sayid :ehue

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Murat İNAL":2tdacw5f]Leyla Burak..
Hani Nilay ablan.. Özlem ablan olmasın o.

33 sayı fark yiyen, ayrıca hocası Zafer Kalaycıoğlu olan bir takım taraftarıyım ben hafızamı çok zorluyorum bu sıralar :p
Ondan oldu kusura bakılmasın : )[/quote:2tdacw5f]

Ha Nilay ha Özlem ne fark eder yahuu :D
Dimi Burak

Bu arada S5E2 deki son sahnede beyazlı teyze Faraday ın annesi mi
kim o :D
çok uzun zaman oldu kim kimdi bayağı bi karıştı bende de :?

Desmond daha önce kendisinden yüzük almıştı ve o teyzemizde gelecek hakkında birşeyler söylemişti ondan sonra Desmond Pen ile araları bozulmuştu.
Annesi mi değil mi bu gece çıkar ortaya sanırım :)

Özlem Nokta' Alıntı:
Bu arada S5E2 deki son sahnede beyazlı teyze Faraday ın annesi mi
kim o :D
çok uzun zaman oldu kim kimdi bayağı bi karıştı bende de :?

O kadın dizide sadece iki kere karşımıza çıkmıştı , gizemi çözülemeyen biri lakin geleceği görme gibi üstün bir yeteneği var .. Annesi olma ihtimali var yine de . Çünkü Faraday geçen bölümde Desmond'a annemi bul demişti .. Kim bilir belki de annesi bu yaşlı kadındır .. : )

Son bölümde elinde silah duran ama o bünyeye yakıştıramadığım sarışın hatun da olabilir o teyze :)