Lost

Jack ve Ben'in geçmiş hayatlarını göstermesi en çok hoşuma giden yerler oluyor dizide.

Ayrıca bu kadar ulu bir dizi de Jack'in takma sakal kullanmasını anlayamadım : )
YAkışmıştı bunu da söylemeden geçemiyeceğim:)

Benjamin ile Desmond'unkiler de güzeldi bu arada . Birinde Dharma'yı yakından tanıma şansını bulduk , diğerinde de yüzük satan gizemli teyzeyi ilk kez görmüş olduk :)

Burak Barut' Alıntı:
Lost'u ve türevi dizilerden sonra inanın hiç Türk kanalı izleyesi gelmiyormuş insanın Can'a hak vermeye mi başlıyorum ne :)

Adanalı ve KVP daha süper heheh...
şaka maka coşmuş burası,sevindim yani...

Murat abi, ben 4.sezon sonunda 1-2-3-4'ü tekrardan almıştım ve sana da şiddetle tavsiye ederim... bu gidişle 5.sezondan sonra da aynısını yapacağım,6 bitince de hepten... başta zor biter gibi gelecek ama inan br çırpı da halledersin gene =)

Can, Lost'un da efsane 55 bölümü var mı :)

Kate avatarını ben yapmayı düşündüm de karizmayı çizer diye yapmadım :p

Mr. Eko ve Jack arasında kaldım : )

Jack'i doktor olduğu için tercih ettim :p

Murat Abinin avatarına bayıldım=)

Jack Shephard=Burak Barut
Benjamin Linus=Kerem Seçer
James Ford=Ali Erdem Gültepe
John Locke=Murat İnal
Richard Alperd=Tamer Tuna.

Boşta kalanlar:p
Sun Know-Kate Austen-Aaron Austen-Carlie-Mr Eko vs:)

Burak Barut' Alıntı:
Jack Shephard=Burak Barut
Benjamin Linus=Kerem Seçer
James Ford=Ali Erdem Gültepe
John Locke=Murat İnal
Richard Alperd=Tamer Tuna.

Boşta kalanlar:p
Sun Know-Kate Austen-Aaron Austen-Carlie-Mr Eko vs:)

Hugo :)
Alpert'e de hastayım ama adamın karizması var bu yüzden de kıskanıyorum :)
Ayrıca Sayid var, Juliet var, Walt'un köpeği var ahaha, Charles Widmore, Pen, Desmond. Vs.'yi biraz toparlayalım, herkes adamını seçsin ehehe.

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Uğur Kate'i görünce belki fikrin değişir. 8) Şaka bi yana izlemeni tavsiye ederim.
Kate'i bilmez miyim? Ünü bana kadar geldi. Bir ara vakit bulup izlemem gerekli. Hazır yarı tatildeyken...

250px-Katefromlost.jpg

lebron-james.jpg

Beni düşündürmeye yetti. Ama bilemiyorum LeBron'u nasıl bırakırım? :)

herkes birşeyler seçmiş yahu... Jack sepmatisi çoğu kişide olduğu gibi bende de bir basamak üsttedir,değişmez de... ancak kimileri gibi Jack'i sevip Sawyer'a kaka çocuk diyenlerden değilim,onu da çok severim... Kate çoğu zaman gereksiz mallıklar yapmışsa da Kate'dir yani... Benjamin'de birçok hollywood ünlüsünden çok daha kaliteli olan bir kumaş var... Des falan süperdir... Locke'ın filmografisi sağlamdır falandır ama 1 numaram başından beri aynıdır.. Ana'dır Lucia'dır.. Ana-Lucia'dır... karizmanın kralıdır... dünyanın en güzel 42-F diyen hatunudur... Girlfight'tır...

en beğendiğim sezon 3.sezondur... ilk bölümlerindeki gizemli ve mistik ortam harikadır,sonlara doğru Jack'in ipleri eline alıp alayına gider yapması çok gazdır... illa bir bölüm söyle denecek olsa 306-I Do derim sanırım... " Kate dammit... run..! " bummm...

kimileri çıkıp da 4'le beraber saçmaladı falan dese de başından beri belliydi işin doğaüstü nedenlere dayandırılacağı... izleyici her ne kadar adadan kurtulma ve the others olayına dikkatini verse de bunların çok ufak detaylar olduğunu her bölümde yansıtıyordu teknik ekip... o yüzden ben şu anki karmaşık durumları yadırgayamıyorum pek... o yüzdendir ki 2. kez baştan sona izlemem yetmedi... bu sezon sonu 3. kez yapacağım bunu... 6dan sonra da 4. ve kesinlikle oha vs denecek bir durum değil bu... ben izlediğim diziyi anlayamayıp,şu şunu öptü,şu şunu dövdü şeklinde izleyemem ki,en ufak detayına kadar hakim olmam lazım yani... lost bu sonuçta boru değil... öyle 8 aylık araya falan da takmıyorum ayrıca. beklenir yani nolacak... sonuçta karşımızda bir adanalı,bir kvp,bir arka sokaklar yok. ama lost çok ele ayağa düştü 1 senedir,ve rahatsızım bu durumdan. anlayan anlamayan herkes izleyip uluorta mal mal konuşuyor yahu tramvayda olsun metroda olsun... yapılan yorumlar da o kadar sığ ki,"ıgh" dedirtiyorlar...

bir de yandıım bir nokta var ki bu diziyi en başlarından itibaren izleme olasılığım varken ta 3.sezon bitince başladım tembellikten... çevremde onca övgü vs dolaşıyorken ön yargılar tembellikle birleşince geç kaldık... neyse buna da şükür yani... ama ileride bir hedefim var ki tüm sezon dvdlerini orijinal haliyle arşivime katmak... para vs epey girecek gibi dursa da değer yani...

böyle 5 dk lık bir genel yorumla ayrılayım şimdilik aranızdan...

Özlem Nokta' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":291ncu9r]Avatarlar çoğaldı :)

Kate'i kim koyacak merak ediyorum :)

Ben tabiki :D[/quote:291ncu9r]

Nilay ablamız da aramızda : )
Ocean 6'sını tamamsaydık yahu :p

Özlem Ablayla aynı grupta olmaktan şeref duyuyorum :)

Nerede Sayid-Sun-Hurley-Aaron :)