Tribünlerin durumu ve sıkıntılar..

Berkan Çatal' Alıntı:
Kim ne derse desin Mehmet Demirkol kadar mantıklı bir adam yok bu medyada. Adama katıldığım oluyor katılmadığım oluyor ama tamamen kendi mantığıyla konuşuyor. Şuan medyada hangi Galatasaraylı konuşuyor böyle hepsi sümüklü yalaka oldu adeta.

M.Demirkol ne dedi derseniz. Bu kadar sık biz yaptık Başbakan yaptı denirse tepki gösterilebilir diyor. Kime neden ceza verecekler yuhalama etik değil ama suç değil diyor. Kısacası adam mantıklı işte rengi falan beni bağlamaz. Çoğu Fenerbahçeli bizi daha iyi savunuyor.
Zaten bizim sıkıntımız bu bizden doğru dürüst savunan gazeteci yok..Herkes kendini düşünüyor kuübü düşünen yok..Helal olsun Mehmet Demirkola yemişim takımını...

Can Çetin' Alıntı:
http://www.milliyet.com.tr/ofke-uyandiran-iki-tepki/siyaset/haberdetay/17.01.2011/1340115/default.htm

Bundan sonra her Galatasaray'ın iç saha maçında yönetim-siyaset-TOKI ne varsa PROTESTO için ant içtik Ultraslan sitesinde..

Bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Takım isterse 4-0 yensin,0-4 yenilsin umrumda olmaz. Gerçek düşmanlarımızı görüyoruz... Darısı tüm Beşiktaş ve Fenerbahçelilerin başına..
Valla başınızdaki kişinin açıklamaları pek öyle göstermiyor...

Ayrıca belirteyim. E.Bayraktar'a da iyi girdiriyor. Mitinge mi geldin öyle oldu böyle oldu şöyle yaptık demenin anlamı nedir diyor.

Can Çetin' Alıntı:
Başımızdaki derken?

Arkadaş doğru söylüyor. Oğuz Altay kardeşimiz hiç de öyel söylemiyor, hatta tam tersini söylüyor. Zaten o bahsetiğin sitede hep sözler veriliri, sonra da yönetim ne isteniyorsa öyle bağırılır. senin gibi iyi niyetli arkadaşlarımız da hep umutlanır böyle. ultrAslan bağımsız falan değildir arkadaşım. Hatta tam tersine göbekten bağımlıdır. Çünkü bilet alır, oyuncu karşılamalarında para alır. Bunu biraz araştırırsan sen de bulabilirsin.
Sevgiler..

İki gündür çevremdeki fb lisi bjk lisi trabzonlusu herkesten ' Helal olsun' tebriği alıyorum ve Galatasaraylı olduğumdan dolayı bir kere daha gururlanıyorum. Galatasaraylılık haksızlığa BAŞKALDIRIDIR, ezene İSYANDIR...
Bunu bugün daha iyi anlıyor herkes...

Mazhar Ozsoy' Alıntı:
[quote="Can Çetin":31g6swfx]Başımızdaki derken?
haftada bir Ultraslan resmi sitesinden basın açıklamaları yapan kişi.[/quote:31g6swfx]

Adnan Polat'ın tehditi mi baskısı mı....artık adını sen koy .sonucu ortaya çıkan bir sözde 3-5 satırlı yazı ;) Adnan valla bedava bileti el altından kesti mi,Ultraslan'ın üst kesmi aç kaldı gitti..

Emrah Topal' Alıntı:
İki gündür çevremdeki fb lisi bjk lisi trabzonlusu herkesten ' Helal olsun' tebriği alıyorum ve Galatasaraylı olduğumdan dolayı bir kere daha gururlanıyorum. Galatasaraylılık haksızlığa BAŞKALDIRIDIR, ezene İSYANDIR...
Bunu bugün daha iyi anlıyor herkes...

Çalsınlar, biz kendi stadımıza gideriz. Herkesi sindirip, biatçı yapmak istiyorlar. Ne yani, alkışlanırken iyi de protesto edilince kötü mü oluyor. Ajax kulubu başkanın beyanı okuyup biraz ibret alsınlar.

KARŞI'dan sonra SultanS'da kendini fesih etmiş. Ultraslan bitmiştir. Bağımsızlar bırakıyor, bağımlılar kalıyor. Çok enteresan. Önümüzdeki günler çok şeye gebe. Geçen günlerde yeni bir grup oluşumundan bahsediliyordu. Bakalım neler olacak.

Karşı, Sultans ve Hell. Gerçekten bağımsız olanlar, amacı sadece Galatasaray' a faydalı olmak olanlar bir bir bırakıyor. Umuyorum ki bu bir bırakma değildir, bu bir yeniden doğuş olacak. Tribünlerde yeni bir ses yükselecek. O kadar ihtiyacımız var ki şu anda buna.

Son söz umarım büyükbaşların sonu kale arkasında küçük bir yerde yavaş yavaş yok olmak olacak. Ha bir Galatasaraylılık gururu olan bunu zamana bırakmaz ve madem ki bize bu kadar tepki var, biz de görevi daha iyi yapacak arkadaşlara devrediyoruz der onuruyla bırakır. Yoksa gerçek Galatasaraylıların onları silmesi yakındır.

Karşı, Sultans ve Hell. Gerçekten bağımsız olanlar, amacı sadece Galatasaray' a faydalı olmak olanlar bir bir bırakıyor. Umuyorum ki bu bir bırakma değildir, bu bir yeniden doğuş olacak. Tribünlerde yeni bir ses yükselecek. O kadar ihtiyacımız var ki şu anda buna.

Son söz umarım büyükbaşların sonu kale arkasında küçük bir yerde yavaş yavaş yok olmak olacak. Ha bir Galatasaraylılık gururu olan bunu zamana bırakmaz ve madem ki bize bu kadar tepki var, biz de görevi daha iyi yapacak arkadaşlara devrediyoruz der onuruyla bırakır. Yoksa gerçek Galatasaraylıların onları silmesi yakındır.

Ben zamanında çok söyledim yeni taraftar grupları kuralım diye.Bunlar uA'ya rakip yada alternatif olmak durumundada değil sadeceona arada tavsiyede bulunma gücü olan gruplar olsa yeter dedim.

Bunu her dediğimde buradaki uA mensubu arkadaşlardanda yazıyı okuyup hemen kayıt olan misafir üyelerdende karşı argumanlar,tepkiler aldım.

uA bugün bu çözülme anını yaşıyorsa bunun yegane sebi yıllardır tek ihtimal olmasıdır.Benim yaptığım her zaman doğrudur diye düşünmeye başlamış olmasıdır.Zamanında uA'nın yükünü hafifletim bazı tepkilerde bekliyelim onlar ne yapacak dedirtecek bir iki grubumuz daha olsaydı bugün hala uA en güçlü,en tepedeki taraftar grubu olarak kalırdı.

Açıkçası bu ayrılıklardan büyük üzüntü duyuyoruym zira yeni stadta taraftara hakim olmak gerçekten çok zor,tyüm stadı destek için faliyete geçirmek çok zor oluyor.Ajax maçındada görüldüğü üzere bazen tekrara düştü,yaratıcılıktan uzaktı ama 90 dakika takıma destek veren tek tribün uA'nın bulunduğu taraftı.

Ben tekrar diyorum yeni oluşum uA'ya güç katar,yanlıştaysa yolunu düzeltir, bu konuda muhafazakar olmaya hiç gerek yok.

Can Çetin' Alıntı:
http://ekonomi.milliyet.com.tr/yildiz-galatasarayli-olmayi-askiya-aldim-/ekonomi/ekonomidetay/17.01.2011/1340370/default.htm

Yıldız: "Galatasaraylı olmayı askıya aldım"
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Ben Cumartesi gününe kadar Galatasaraylıydım. Şuan ilişkilerimi gözden geçiriyorum. Çocuklarımla beraber konuştuk bundan sonraki haftalarda Galatasaraylı değiliz. Bu durum mutlaka düzeltilecektir. Şuan Galatasaraylı olmayı askıya aldık" dedi

Birde buradan gelin.. Galatasaray'lı olmayı askıya almış..Siz gidin Arabistan'da bir futbol takımını tutun,ne işiniz var Galatasaray ile..Bak,başbakanın fenerli,tam da takımını tutuyor,bence Taner Yıldız,TOKI başkanı gitsin Galatasaray'dan uzak dursun. Allahım ne insanlar var ya adamı günaha sokarlar.
Galatasaray'dan istediğini aldı,tabi bırakacak.Güdümündeki medyanın yayınlarıyla mağdur rolünü de oynadı.Halk desen olayları değerlendirmekten bihaber.Oylar da yağar bunun üstüne,ohh mis.

bence bugun ntvspor da mehmet demirkol çok iyi değerlendirdi olayı..toki başkanı orda nasıl oyle bir konuşma yapar hala anlamış değilim ayrıca tamam stadı yaptılarda bunu bin kere heryerde tekrar tekrar söylemenin ne anlamı var dedi...
bu arada enerji bakanı zaten galatasarayı böyle tuttuysa bundan sonra hiç tutmasın..çocuk oyuncagımı bu...nerde takımına inanç nerde takımına destek..iyi acılış macında protesto edildin diye galatasaraylılığını askıya al..böyle şey olmaz..bence zaten siz galatasarayı tutmayın....