Tribünlerin durumu ve sıkıntılar..

Bir diğer başlıkta dediğim gibi, alt kaltlar genelde alkışlıyordu. Siz zaten Adnan Polat'ı da paso alkışlıyordunuz. Olay benim için başbakan değil burada. Hakedene bi tepki gösterilmesi gerekir artık. Durum ortada. Hep destek tam destek mantığı bitti artık bu yönetim için. Siz Adnan Polat'ı şakşaklamaya devam edin. Cidden yazık..

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Bir diğer başlıkta dediğim gibi, alt kaltlar genelde alkışlıyordu. Siz zaten Adnan Polat'ı da paso alkışlıyordunuz. Olay benim için başbakan değil burada. Hakedene bi tepki gösterilmesi gerekir artık. Durum ortada. Hep destek tam destek mantığı bitti artık bu yönetim için. Siz Adnan Polat'ı şakşaklamaya devam edin. Cidden yazık..

Can uA'da desteği büyük ölçüde kesti zaten.

Ayrıca şak şak'çılık zihniyeti konusundada haklısın ancak Adnan Polat bile olsa Ali Samiyen'in son maçı ile Aslantepe'nin açılış maçı protesto yeri değildir.Bu zamanlar dışında ne zaman yapıyorsan yap.En az 9 maçın var önümüzdeki 5 ayda orada doya doya protesto ederiz.Hatta gel bir maça beraber gidelim beraber edelim,ama bu maça yazık edildi.

Maçın bazı bölümlerde çok yoğun ıslıklamalar oldu.Bu ıslıkları taraftarlar mı yaptı yoksa hoperlörlerden de takviye alındı mı?

Doğan Sağlam' Alıntı:
Can uA'da desteği büyük ölçüde kesti zaten.

Ayrıca şak şak'çılık zihniyeti konusundada haklısın ancak Adnan Polat bile olsa Ali Samiyen'in son maçı ile Aslantepe'nin açılış maçı protesto yeri değildir.Bu zamanlar dışında ne zaman yapıyorsan yap.En az 9 maçın var önümüzdeki 5 ayda orada doya doya protesto ederiz.Hatta gel bir maça beraber gidelim beraber edelim,ama bu maça yazık edildi.

Valla abi, hak veriyorum ilk-son maç konusuna ancak ben uA'nın senelerdir şu takımı sahiplendiğini görmedim adam akıllı. Dertlerini bilmiyorum gerçekten. Sabır politikası mı izliyorlar yokda gözleri mi görmüyor. Ya da biz mi abartıyoruz. Karışıyor bazen kafam, en önemli kitle hiç gık bile demiyor.. Bana çok ilginç geliyor cidden..

Maç bana göre de yazık edilen bir maç oldu. Ancak, Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda o kadar ıslıklanması Tayyip Bey'in konu edilmedi de biz yapınca mı bu kadar gündeme oturdu ? Galatasaray'ın bir suçu mu var bunu cidden basına sormak isterdim.. Dünyanın gözü önünde ıslıklamalara konu açılmaz, Galatasaray yapınca ama niyeyse bu kadar oturur gündeme. Yarın gazeteler güzel iş çıkartır bu konuyla ilgili

'Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, stad fikrini rahmetli Özhan Canaydın ile birlikte geliştirdiklerini belirterek "Rahmetli Özhan bey ile bu kararı verirken, Galatasaray gibi bir kulübümüzün böyle bir stada sahip olması ve Türkiyemizin ululslararası müsübakalarda böyle bir stadı olması düşüncesi bize bu adımı attırdı.'

Bizim başımıza başkan diye seçtiğimiz adam bir kez adını anmazken stada geldiği anons edilince yuhalanan fbli başbakan bunu söylüyor kısa konuşmasında.Sonrada ne güzel yuhaladım ohhh mu diyoruz yani arkadaş.Hayır ben bu konuda ısrar ettikçe sonunda bana Tayyipçi diye damga vurulacak o yüzden uzatmakta istemiyorum açıkçası ama ayıp yinede.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Pazartesi itibariyle ultrAslan Uni üyeliğimi iptal ettirip kartımı geri veriyorum.

Bağımsızlığınız bu kadarmış...

Bu konuyu atlayamalım lütfen. Birilerinin maşalığını yapanların çatısı altında olmayı istemeyenler gereğini yapsın arkadaşlar.

Oğuz abi çok iyi niyetli bir şekilde çalışıyor didiniyor ama, ben pek bi etkisinin olmadığını düşünmeye başladım açıkçası. Kazım için yaptığı açıklama sonrası Eski Açıkta yaşananlara binaen.

Doğan Sağlam' Alıntı:
'Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, stad fikrini rahmetli Özhan Canaydın ile birlikte geliştirdiklerini belirterek "Rahmetli Özhan bey ile bu kararı verirken, Galatasaray gibi bir kulübümüzün böyle bir stada sahip olması ve Türkiyemizin ululslararası müsübakalarda böyle bir stadı olması düşüncesi bize bu adımı attırdı.'

Bizim başımıza başkan diye seçtiğimiz adam bir kez adını anmazken stada geldiği anons edilince yuhalanan fbli başbakan bunu söylüyor kısa konuşmasında.Sonrada ne güzel yuhaladım ohhh mu diyoruz yani arkadaş.Hayır ben bu konuda ısrar ettikçe sonunda bana Tayyipçi diye damga vurulacak o yüzden uzatmakta istemiyorum açıkçası ama ayıp yinede.

doğan diğer başlıktada yazmıştım,ordan kopyalıyorum direk.

Benim yıllarca beklediğim stadımın ,evimin açılışında;
- başbakanın mitinglerdeki konuşmaları dev skorboardlarda yayınlanıyorsa
- tokinin yaptığı projeler yine skorboadlardan yayınlanıyorsa

ben orda tepkimi ortaya koyarım. Olaya siyaset biz değil onlar karıştırdı.

Eline mikrofonu her alan mustafa sarıgül,özhan canaydın adını söylemeden değerli başbakan derse ben yine tepkimi koyarım.

Benim verdiğim vergilerle yatırım yapan bir devlet kuruluşunun başkanı benim açılış törenimde benim yönetimime ve kulubüme dil uzatıyorsa, ts-bursa-fb ye yapılıcak stad ve tesisleri anlatıyorsa, yanını yapılıcak hastanenin 620 odalı olduğunu bana anlatıyorsa ben yine tepki ortaya koyarım.

Anıl Yılmaz' Alıntı:
doğan diğer başlıktada yazmıştım,ordan kopyalıyorum direk.

Benim yıllarca beklediğim stadımın ,evimin açılışında;
- başbakanın mitinglerdeki konuşmaları dev skorboardlarda yayınlanıyorsa
- tokinin yaptığı projeler yine skorboadlardan yayınlanıyorsa

ben orda tepkimi ortaya koyarım. Olaya siyaset biz değil onlar karıştırdı.

Eline mikrofonu her alan mustafa sarıgül,özhan canaydın adını söylemeden değerli başbakan derse ben yine tepkimi koyarım.

Benim verdiğim vergilerle yatırım yapan bir devlet kuruluşunun başkanı benim açılış törenimde benim yönetimime ve kulubüme dil uzatıyorsa, ts-bursa-fb ye yapılıcak stad ve tesisleri anlatıyorsa, yanını yapılıcak hastanenin 620 odalı olduğunu bana anlatıyorsa ben yine tepki ortaya koyarım.

Valla bende diyeceğimi dedim açıkçası dünden beri çok kez kendimi tekrarladım insanlar sıkıldı belkide.

Diyorum ya orası bu dediğiniz olaya tepki için uygun yer değildi.Hee işte tepki verildi ne oldu,ne kazandık biz? Şimdi herkes stadı Sarıgül ile Canaydın mu yaptı diyor?Hayır.

Netice olarak burada yazı yazan ve sahada tepki veren arkadaşların bir çoğu devletle ,devlet kuruluşları ile iş yapmadığı için 'karşığını verdik ya daha ne ?! ' tarzı bir düşüncede olabilir ama öyle değil hani diyorlar ya başbakanın desteği olmasa bu stad başlamazdıda bitmezdide diye doğru diyorlar.He belki bu onun zaten yapmadı gereken bir işti ama yapmak istemesede olmazdı. Onlar bunu kendileri yönünde kullanacaklar,senin kulübün ise işin başbakana teşekkür dip işin Canaydın ve Sarıgül boyutunu anlatacak.Çıkıpta başbakandan yada Toki'den Canaydın'ı, yada Sarıgül'ü anlatmasını bekliyorsanız valla daha çok beklersiniz.7 ülke gezdim daha bu dediğinizi yapacak bir siyasi adam görmedim.

Nerden tutsan elinde kalırt. Bİr kere ultrAslan'ın açıklamasını o kadar ciddi bazda düşünmeyin arkadaşlar. Böyle bir açıklama yapılmak zorundaydı. GS taraftarlarının temsili açısından bunu yapmak ultrAslan'a düştü. Sonuçta devlet üzerindne yapılmasını sitediğimiz başka işlerd evar bu yüzden Türkiye gibi hala krallık padişahlıkla yönetildiğini düşünen ülkelerde direk karşı set çekemezsin. Başımızdada niteliksiz bir Başkan olduğu için bu açıklama yapılmak zorundaydı.

Tugay bu arada ultrAslan üyelik gerektiren bir kurum değil. ultrAslan değilim dersin bitmiştir. ultrAslan'ım dediğinde de kimse sen ultrAslan değilsin diyemez.

Başbakan'ın açıklamaları ondan beklediğimiz üsluptaydı. Bence koca başbakan kendine ayzık etti. Aklı başınd aher insan Başbakanımızın bugün Sinan Erdem de yaptığı konuşmadan sonra utanmaya başlamıştır böyle başbakanlık olmaz çünkü. Ben şahsen bugün öğlen konuşmaları dinleyince böyle bir başbakana sahip olduğumdan dolayı utandım.

Dünkü ıslıklamaların siyasetle alakası yoktu. Stada geldiğinde bile ağzından FB'yi eksik etmeyen birileri GS'lıalrdan tepki görür. Çünkü dünün kendine has bişr özelliği vardı. GS sekansından hareket eden bir gündü. Ve o günde başka şeylerin şakşakcılığını onurlu insanlar yapmaz. TOKİ başkanında onur varsa şu an çoktan istifa etmiş olmalıydı. GS'ın stadının asçılışına geliyor GS'ı, yönetimini kötüleyip Başbakabı ve rakiplerimizi övbüyor. Dua etsinelr küfür yemediler başlarına bişi atılmadı.

Recep Tayyip Erdoğan aklını başına almalı. Danışmanalrının gazına gelmemeli. Aslantepe TT Areena açılışını siyasi şova çevirmeye kalktı. Stadın skorboardlarından AKP hükümetinin yaptığı icraatleri anlatmak spora siyaset sokmak değilmidir?

:Adnan Polat demişki bunalrı yapanlar GS'lı değil. Hadi benim gibi salak olan stadı görmeden kombinesini alan 19000 salağı es geçiyorum. Peki diğer 20000 kişi kimlerdi sayın başkan? Ben hatırlatayım 10000'i GS KONGRE ÜYESİ 10.000'i de bu üyelerin yanında getirdiği kişiler. Şimdi hadi benim gibi sabah akşam GS ile yatıp kalkan GS Dergi, GS TV, GS Bonus, GS Mobnile kullananları geçtim, Bu 10000 genel kurul üyesi GS'lı değil de senmi GS'lısın Adnan Polat?

Dün orda ıslıklayanalrdan biri bendim. Bulsunalr görüntülerimi Pegasus tribünü üst kattaydım. Hadi benim kombinemi iptal ettirmeye kalksın Adnan Polat. Denemeye kalksın hadi bakalım burdan meydan okuyorum GS yönetimine. Denesin de bakın neler oluyor. DÜnyanın heryerinde olabilecke gayet medeni şekilde yapılan bir protestonun sonucunda kimse benim elimden kombinemi alamaz GS'lılığımı sorgulayamaz. Bunu yaptıkları an Adnan Polat'ın özneline, Klüp yönetimine dava açarım. Üstüne beni afişe ettikleri için manevi tazminat davası açarım. Bunu da o stadda çatır çatır yerim.

Adnan polat akıllı olacak önce. Öyle şuursuzca konuşmaları kesecek. Mikrofon gördümü konuşmayı bırakacak. Bak Başbakanımız GS'ın bir kuruşu geçmedi oradan diyor birde 600 trilyon fatura çıkarıyor. Alelacele basın toplantısı yapıyorsun çıkıpda Ali Samiyen'i 500 milyon euro'ya kim sattı Recep Bey diyemiyorsun. Acizsin acizlikte de sınır tanımıyorsun.

Ha bu arada bu GS kongre üyeleri danışıklı olarak Başbakanımızı protesto ettilerse zaten o zaman Adnan Polat'ın istifa etmesi lazım. Çünkü Taraftardan izole edip o adamları DAVETİYE yoluyla o stada getirende kendisi. Olayların tüm müsebbibidir.

Bu olaya siyaset gözü ile bakan herkese ah ediyorum. Blogumda bunun detayına ve daha sert ifadelere de gireceğim. TOKi başkanına ayrı yer ayıracağım.

koltukların üstüne çıkıp kırıcağınıza veya maç sonrası başkan ve başbakana yalakalık yapacağıza, sivas maçında basın pankartları ezdirmeyin kendinizi ve kulubünüzü.

seçimlerde görüşürüz efendiler nasıl mesela

Sühan Abi, çok güzel özetlemişsin durumu. Yüreğine sağlık.

Adnan Polat bugün iş hayatını, Galatasaray başkanlığına tercih etmiştir. İhale alabilme olasılığını açık tutmaya çalışmaktadır. Bu kadar basit.

İS-Tİ-FA

İlk once herkesin ellerine saglik Turk Telekom'da protesto eden tum herkesin ben dahil..Ve şunu tüm Galatasaray'lılar bilsin ki,bu yönetim olduğu sürece iç huzursuzluklar bitmeyecek ve Ultraslan her zaman bu tarz olumsuzlukların takipçisi olacak.

Toki başkanına yanıt vermekten aciz bir şahıs olduktan sonra Galatasaray'ın kadrosunda Pino olmuş,Ronaldinho olmuş,Barış olmuş pek bir fark olmaz.

Birde Adnan Polat'ın tehdit vari açıklamaları var.Protesto edenleri stadyuma almayacağım diyor kendileri. Böyle bir somut durumun gerekleşmesi demek Galatasaray'da her maç yönetim-toki aleyhine başta olmak üzere koro halinde protestoların artması demek olacaktır.

Adnan Polat Galatasaray tarihinin en kötü başkanıdır.Özhan Canaydın başarısızdı ama Galatasaray'ın haklarını koruyabildi bir çok yerde.

Sühan Cem' Alıntı:
Nerden tutsan elinde kalırt. Bİr kere ultrAslan'ın açıklamasını o kadar ciddi bazda düşünmeyin arkadaşlar. Böyle bir açıklama yapılmak zorundaydı. GS taraftarlarının temsili açısından bunu yapmak ultrAslan'a düştü. Sonuçta devlet üzerindne yapılmasını sitediğimiz başka işlerd evar bu yüzden Türkiye gibi hala krallık padişahlıkla yönetildiğini düşünen ülkelerde direk karşı set çekemezsin. Başımızdada niteliksiz bir Başkan olduğu için bu açıklama yapılmak zorundaydı.

Tugay bu arada ultrAslan üyelik gerektiren bir kurum değil. ultrAslan değilim dersin bitmiştir. ultrAslan'ım dediğinde de kimse sen ultrAslan değilsin diyemez.

Başbakan'ın açıklamaları ondan beklediğimiz üsluptaydı. Bence koca başbakan kendine ayzık etti. Aklı başınd aher insan Başbakanımızın bugün Sinan Erdem de yaptığı konuşmadan sonra utanmaya başlamıştır böyle başbakanlık olmaz çünkü. Ben şahsen bugün öğlen konuşmaları dinleyince böyle bir başbakana sahip olduğumdan dolayı utandım.

Dünkü ıslıklamaların siyasetle alakası yoktu. Stada geldiğinde bile ağzından FB'yi eksik etmeyen birileri GS'lıalrdan tepki görür. Çünkü dünün kendine has bişr özelliği vardı. GS sekansından hareket eden bir gündü. Ve o günde başka şeylerin şakşakcılığını onurlu insanlar yapmaz. TOKİ başkanında onur varsa şu an çoktan istifa etmiş olmalıydı. GS'ın stadının asçılışına geliyor GS'ı, yönetimini kötüleyip Başbakabı ve rakiplerimizi övbüyor. Dua etsinelr küfür yemediler başlarına bişi atılmadı.

Recep Tayyip Erdoğan aklını başına almalı. Danışmanalrının gazına gelmemeli. Aslantepe TT Areena açılışını siyasi şova çevirmeye kalktı. Stadın skorboardlarından AKP hükümetinin yaptığı icraatleri anlatmak spora siyaset sokmak değilmidir?

:Adnan Polat demişki bunalrı yapanlar GS'lı değil. Hadi benim gibi salak olan stadı görmeden kombinesini alan 19000 salağı es geçiyorum. Peki diğer 20000 kişi kimlerdi sayın başkan? Ben hatırlatayım 10000'i GS KONGRE ÜYESİ 10.000'i de bu üyelerin yanında getirdiği kişiler. Şimdi hadi benim gibi sabah akşam GS ile yatıp kalkan GS Dergi, GS TV, GS Bonus, GS Mobnile kullananları geçtim, Bu 10000 genel kurul üyesi GS'lı değil de senmi GS'lısın Adnan Polat?

Dün orda ıslıklayanalrdan biri bendim. Bulsunalr görüntülerimi Pegasus tribünü üst kattaydım. Hadi benim kombinemi iptal ettirmeye kalksın Adnan Polat. Denemeye kalksın hadi bakalım burdan meydan okuyorum GS yönetimine. Denesin de bakın neler oluyor. DÜnyanın heryerinde olabilecke gayet medeni şekilde yapılan bir protestonun sonucunda kimse benim elimden kombinemi alamaz GS'lılığımı sorgulayamaz. Bunu yaptıkları an Adnan Polat'ın özneline, Klüp yönetimine dava açarım. Üstüne beni afişe ettikleri için manevi tazminat davası açarım. Bunu da o stadda çatır çatır yerim.

Adnan polat akıllı olacak önce. Öyle şuursuzca konuşmaları kesecek. Mikrofon gördümü konuşmayı bırakacak. Bak Başbakanımız GS'ın bir kuruşu geçmedi oradan diyor birde 600 trilyon fatura çıkarıyor. Alelacele basın toplantısı yapıyorsun çıkıpda Ali Samiyen'i 500 milyon euro'ya kim sattı Recep Bey diyemiyorsun. Acizsin acizlikte de sınır tanımıyorsun.

Ha bu arada bu GS kongre üyeleri danışıklı olarak Başbakanımızı protesto ettilerse zaten o zaman Adnan Polat'ın istifa etmesi lazım. Çünkü Taraftardan izole edip o adamları DAVETİYE yoluyla o stada getirende kendisi. Olayların tüm müsebbibidir.

Bu olaya siyaset gözü ile bakan herkese ah ediyorum. Blogumda bunun detayına ve daha sert ifadelere de gireceğim. TOKi başkanına ayrı yer ayıracağım.
imza atarım buna.

Birde utanmadan çıkıp provakasyon var diyorlar.
Evet var, birileri gidip TOKI başkanı olacak adamın yaptığı konuşmayı incelerse provakasyonun nasıl olduğunu iyice anlarlar.
Bende buradan öncelikle başkan Polat'a sesleniyorum. Islıklayanlardan biri de bendim. Kombinem güney 1. katta. Adım Mazhar Özsoy. Gelin sıkıyorsa alın kombinemi...

Bir hodri meydan da başbakan'a. Hadi sıkıyorsa geri al stadı ver samiyeni. Kasımpaşalısın ya. Hadi al.

Kim ne derse desin Mehmet Demirkol kadar mantıklı bir adam yok bu medyada. Adama katıldığım oluyor katılmadığım oluyor ama tamamen kendi mantığıyla konuşuyor. Şuan medyada hangi Galatasaraylı konuşuyor böyle hepsi sümüklü yalaka oldu adeta.

M.Demirkol ne dedi derseniz. Bu kadar sık biz yaptık Başbakan yaptı denirse tepki gösterilebilir diyor. Kime neden ceza verecekler yuhalama etik değil ama suç değil diyor. Kısacası adam mantıklı işte rengi falan beni bağlamaz. Çoğu Fenerbahçeli bizi daha iyi savunuyor.