Nerden tutsan elinde kalırt. Bİr kere ultrAslan'ın açıklamasını o kadar ciddi bazda düşünmeyin arkadaşlar. Böyle bir açıklama yapılmak zorundaydı. GS taraftarlarının temsili açısından bunu yapmak ultrAslan'a düştü. Sonuçta devlet üzerindne yapılmasını sitediğimiz başka işlerd evar bu yüzden Türkiye gibi hala krallık padişahlıkla yönetildiğini düşünen ülkelerde direk karşı set çekemezsin. Başımızdada niteliksiz bir Başkan olduğu için bu açıklama yapılmak zorundaydı.
Tugay bu arada ultrAslan üyelik gerektiren bir kurum değil. ultrAslan değilim dersin bitmiştir. ultrAslan'ım dediğinde de kimse sen ultrAslan değilsin diyemez.
Başbakan'ın açıklamaları ondan beklediğimiz üsluptaydı. Bence koca başbakan kendine ayzık etti. Aklı başınd aher insan Başbakanımızın bugün Sinan Erdem de yaptığı konuşmadan sonra utanmaya başlamıştır böyle başbakanlık olmaz çünkü. Ben şahsen bugün öğlen konuşmaları dinleyince böyle bir başbakana sahip olduğumdan dolayı utandım.
Dünkü ıslıklamaların siyasetle alakası yoktu. Stada geldiğinde bile ağzından FB'yi eksik etmeyen birileri GS'lıalrdan tepki görür. Çünkü dünün kendine has bişr özelliği vardı. GS sekansından hareket eden bir gündü. Ve o günde başka şeylerin şakşakcılığını onurlu insanlar yapmaz. TOKİ başkanında onur varsa şu an çoktan istifa etmiş olmalıydı. GS'ın stadının asçılışına geliyor GS'ı, yönetimini kötüleyip Başbakabı ve rakiplerimizi övbüyor. Dua etsinelr küfür yemediler başlarına bişi atılmadı.
Recep Tayyip Erdoğan aklını başına almalı. Danışmanalrının gazına gelmemeli. Aslantepe TT Areena açılışını siyasi şova çevirmeye kalktı. Stadın skorboardlarından AKP hükümetinin yaptığı icraatleri anlatmak spora siyaset sokmak değilmidir?
:Adnan Polat demişki bunalrı yapanlar GS'lı değil. Hadi benim gibi salak olan stadı görmeden kombinesini alan 19000 salağı es geçiyorum. Peki diğer 20000 kişi kimlerdi sayın başkan? Ben hatırlatayım 10000'i GS KONGRE ÜYESİ 10.000'i de bu üyelerin yanında getirdiği kişiler. Şimdi hadi benim gibi sabah akşam GS ile yatıp kalkan GS Dergi, GS TV, GS Bonus, GS Mobnile kullananları geçtim, Bu 10000 genel kurul üyesi GS'lı değil de senmi GS'lısın Adnan Polat?
Dün orda ıslıklayanalrdan biri bendim. Bulsunalr görüntülerimi Pegasus tribünü üst kattaydım. Hadi benim kombinemi iptal ettirmeye kalksın Adnan Polat. Denemeye kalksın hadi bakalım burdan meydan okuyorum GS yönetimine. Denesin de bakın neler oluyor. DÜnyanın heryerinde olabilecke gayet medeni şekilde yapılan bir protestonun sonucunda kimse benim elimden kombinemi alamaz GS'lılığımı sorgulayamaz. Bunu yaptıkları an Adnan Polat'ın özneline, Klüp yönetimine dava açarım. Üstüne beni afişe ettikleri için manevi tazminat davası açarım. Bunu da o stadda çatır çatır yerim.
Adnan polat akıllı olacak önce. Öyle şuursuzca konuşmaları kesecek. Mikrofon gördümü konuşmayı bırakacak. Bak Başbakanımız GS'ın bir kuruşu geçmedi oradan diyor birde 600 trilyon fatura çıkarıyor. Alelacele basın toplantısı yapıyorsun çıkıpda Ali Samiyen'i 500 milyon euro'ya kim sattı Recep Bey diyemiyorsun. Acizsin acizlikte de sınır tanımıyorsun.
Ha bu arada bu GS kongre üyeleri danışıklı olarak Başbakanımızı protesto ettilerse zaten o zaman Adnan Polat'ın istifa etmesi lazım. Çünkü Taraftardan izole edip o adamları DAVETİYE yoluyla o stada getirende kendisi. Olayların tüm müsebbibidir.
Bu olaya siyaset gözü ile bakan herkese ah ediyorum. Blogumda bunun detayına ve daha sert ifadelere de gireceğim. TOKi başkanına ayrı yer ayıracağım.