Tribünlerin durumu ve sıkıntılar..

bu bir tepkidir arkadaşlar...
içinizde benim kadar deplasman varmıdır bilmiyorum,
15 senedir tribündeyim bu kadar acir bir takımda yönetimde görmedim
ama hala adnan efendiden masallar dinliyoruz
fener yada beşiktaş bu halde olsa nasıl tepkiler olurdu düşünün
bizde TIK yok....
on senedir bu stad bekleniyor ajax gibi bir takımla açılış maçı alıyorlar
ben arma sevdalısım arkadaşlar
şanlı formamıın içinde o ruhsuzları seyretmek zorundaa değilim.....

arkadaşlar takım 14 maçta 7 malübiyet almış,
gazanfer arkadaş güzel diyor kombine almazsak takım nasıl tranfer yapar diye
adnan efendi sattı 3 senelik locaları, 60 milyon deolar yok... paralar nerde... yok
adam resmen dalga geçiyor bizimle

Adnan babanın bir çiftliği var
Çiftliğinde sarpları var
"Pino pino ...." diye bağırır
Çiftliğinde adnan babanın
Adnan babanın bir çiftliği var
Çiftliğinde servetleri var
"Sattım sattım " diye bağırır
Çiftliğinde adnan babanın
...
Galatasaray kimse'nin çiftliği değildir. Gitsin hayalindeki çiftliği başka yerde kursun. Bu yüzden de bana göre kulube en çok sahip çıkılması gereken zamanlardır. Bir de herkes boşverse ne hale gelir belli değil. serveti sarpı sezginini alsın gitsin bir an önce ama aa maça gelmediler diye de yapmaz bunu herhalde. Yapsa bile bu süreçte Galatasaray daha da fazla zarar görür göreceğinden.

Mert Karahan' Alıntı:
Adnan Polat ve yandaşları gitmeden Seyrantepe´ye gitmek yok....
Biz Seyrantepe´ye koltuğu yolu tuvaleti cafe için değil
Galatasara´ ı izlemek için gidecektik...
Bu gün 8 arkadaş aldığımız 12 Aslantepe kartını iade için kulübe gittik kabul etmediler... Gerekirse dava açacağız dedik... Adnan Polat gitmeden Aslantepe´ye gitmeyeceğiz........ 105 yıllık şanlı tarihimizin, en kötü dönemini yaşatan bu yönetime bir tepkidir bu....
En doğru kararı vermişsiniz arkadaşım,bütün taraftarlar sizin gibi gerektiğinde tepki koyabilse bu yönetimler böyle istedikleri gibi yönetemez kulübü.

Patron onlar değil,Patron taraftar'dır.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
En doğru kararı vermişsiniz arkadaşım,bütün taraftarlar sizin gibi gerektiğinde tepki koyabilse bu yönetimler böyle istedikleri gibi yönetemez kulübü.

Patron onlar değil,Patron taraftar'dır.

Şu dediğin cümle sadece Polat için değil genel olarak anlaşılsa zaten liseli ,lisesiz diye bir ayrım bile kalmayacak.

Aynı moddayım. Geri verebiliyor muyuz kombineyi ?

Sühan Cem' Alıntı:
GS'ın maçını kaçırmayı düşünmüyorum ma gerçekten bende kombinemi geri vermeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Ki Adanan Polat devre arası transferde show yapmak için sıcak para bulamasın diye. Ama maçları bırakacağım desemde buna inanmayın derim.

Sühan Cem' Alıntı:
GS'ın maçını kaçırmayı düşünmüyorum ma gerçekten bende kombinemi geri vermeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Ki Adanan Polat devre arası transferde show yapmak için sıcak para bulamasın diye. Ama maçları bırakacağım desemde buna inanmayın derim.

Sühan,

Bildiğim kadarıyla yönetim TT Arena'nın bilet satış hakkını Denizbank'a verdi ve parayı peşin cebine koydu. Şu an satılan kombinelerin parası Denizbank'a gidiyor yani.

Tabi canım,yok ultrAslan'ın başkan ile ilişkisi,bizde her durumda ultrAslan'a saldırıyoruz demi...Bağımsız(!) ultrAslan grubuna yakışıksız sözler edenler ve saldıranlar derhal özür dilemeliler...

Demekki bir duruş sıkıntısı var,umarım birilerinin altında olmak yerine kendileri olmak için çekilmişlerdir tribünlerden...Tek ses olmak bazen iyi olsada olaylara çabucak tepki vermek vs vs. gibi birçok olumsuzluğuda beraberinde getiriyor...

Ne olursa olsun,insanın canını sıkıyor bu veda,tribünlerimizin en dik duruşlularına saygıyla...

Kamuoyuna Duyurulur!

Sevgili Galatasaray'lı kardeşlerim,

Avrupa'nın en modern stadlarından birine sahip olmanın haklı gururunu bu akşam hep beraber yaşadık. Bu stadın projesinden yapımına kadar geçen süreçte tüm emeği geçen kişilere, Başkanlarımıza ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz teşekkür ve minnetlerimizi borç biliriz.

Özellikle batıya açılan pencere olan Galatasaray'ımızın böyle bir mabede kavuşması için tüm bürokratik engelleri ortadan kaldıran, yapım aşamasında ise tüm birimlerin bil fiil 24 saat çalışması için gerekli talimatları veren, tabiri caizse bu stadın bitmesini belkide tüm Galatasaray'lılardan daha fazla isteyen ve bekleyen Başbakanımızın bugün stadımızda protesto edilmesi ne spor ahlakı ne siyasi görüş nede ezeli rekabetle adlandırlılabilir.

Bu prıotestoya katılan tüm Galatasaraylı taraftarları ultrAslan olarak çok ciddi bir şekilde kınıyoruz.

Daha düne kadar eski stadımızda şu yok, bu yok diye sitem edenler bize bu imkanın verilmesini sağlayan Başbakanımıza ancak teşekkür etmeli ve alkışlamalıydılar. Siyasi görüşleri için fırsat bekleyen bu aciz kişilerin aile terbiyelerini, Türk misafir perverliğini ve ahte vefalarını tekrar gözden geçirmelerini şiddtle tavsiye ediyorum.

Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğana tüm iyi niyeti ve katkılarından dolayı ultrAslan olarak teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

Oğuz ALTAY
ultrAslan Genel Koordinatörü

şu açıklamadan sonra ultrAslan nın

ultrAs kısmı bitmiştir.

ultras felsefesini geçtim ironiye döndü olay artık.

"lan" adıyla devam etmelilerdir.