Tribünlerin durumu ve sıkıntılar..

Tribünlerdeki parçalanmayı,bölünmeyi yaratanlar da yönetimlerdir her zaman...Başarısız olduklarında taraftar satın almayı iyi biliyorlar baskı ile susturmayı.. Adnan Polat'ın kankası Aziz Yıldırım olursa zaten üzüm üzüme baka baka kararır hesabı başka neyi beklersin ki..

Şimdi de;

uA-UNI - Bahçeşehirli Aslanlar
uA-UNI - 18 Mart UNI

feshetmişler kendilerini.. Artık yalnızca Bağımsız münferit Galatasaray taraftarıyız demişler..

Çatırdama devam ediyor..

galatasaray tribünlerine hiçbirşey olmaz arkadaşlar
bu felakat tellalığı neden onu da anlamış değilim
16 yıldır maça gidiyorum
herkes hep eskilerden bahsediyor
evet eskiden daha sağlamdı tribün daha heyecanlıydı
ama eskiden kombine yoktu
sabahın köründe giderdik maça
eskiden futbol=para değildi en azından bu kadar
bu sıkıntı sadece bizde değil fener ve beşiktaş da da aynı sıkıntı var
sefa neden sürekli stada giriş cezası alıyor yada alen neden vuruldu......
tamam sıkıntılı bir durum var ama bu felaket tellallığı na ortam yaratmamalı...
galatasaray tribünü asla sahipsiz kalmaz......

GS'lı gruplar, bu son olayda spontane şekilde takımını kollayan, GS'a karşı yapılan terbiyesiz ve küstah sözlere karşı armasını sahiplenen insanalrın yanında yer aldı. ultrAslan bunları yapanlar GS'lı değiller açıklaması ile ateşi yaktı aslında. Başına çuval geçirdi. Öyleyse bizlerde sizin dediğiniz GS'lıalrdan değiliz o ıslıklayanlardanız diyen ayrılıyor feshediyor kendini.

GS yönetimi adam gibi bir duruş sergilese, biz o stadı istemiyoruz özür dilenmediği sürece de kullanmayacağız Olimpiyatta oynayacağız maçlarımızı desin, olimpiyatta her maç 50 bin kişiye oynamazlarsa adam değilim. Gs taraftarı farklıdır kimse ile bir tutmayın. GS sokakta maç yapsın yere çöküp izleyecek adamlar var tribünlerde, ,ama onurumuzla izleriz kimseye tamah etmeden.

GS tribünü geri geliyor arkadaşlar bu sesler güzel sesler.

Yeterki dik durun oturur mahalle arasındada izleriz seni!
Dİk durki çocuklarımıza neden Galatasaray'lı olması gerektiğini net bir biçimde anlatabilelim,dik durki biz biriz siz birsiniz diyebilelim...

Bizler adam değilmiyiz Can. GS zaten aylardır o anlamda başsız. Bu yüzden direksiyona taraftar geçti. Armanın gururunu taraftar koruyor artık devlet erkanının önünde.

Bu arada bazı arkadaşlar demiş ki Mehmet Demirkol güzel konuştu. E abicim o adam ahngi Liseden mezun? Ogün o maça gelen 10 bin kongre üyesinin en azından 5 bini (yanalrında getirdikleri veya kombineliler hariç) GS liseli. Ve başkan o adamlara hakaret etti tabiikji onunda ağrına gitmiştir. Ben İnan Kıraç'ın canlı yayına bağlanıp başkanla alakalı konuştuğunu gördüm ya daha denecek bişi yok.

Tahminimce Adnan Polat stadın büflerini dükkanalrını sponsor işlerini pazarlamadan gitmeyeyim derdinde. Stadın localarında VİP salonunda Cola Turka veriliyormuş. Bİzde burda kendi kendimize gelin güvey oluyoruz Ülkerden kurtulalım diye. Direk göbekten bağlıyız başkan sayesinde. Ondan sonra fenere bunu verdi bık bık bık GS'a bunu verdi bık bık bık diye konuşurum ben. Ne anlamı varsa...

Sühan Abi ben başkanı kast ettim, ama tabii ki zaman taraftar olarak kenetlenme zamanıdır. Adnan Polat'ı istifaya zorlayıp, dik duruş sergileme zamanıdır.

Can Altay' Alıntı:
Sühan Abi ben başkanı kast ettim, ama tabii ki zaman taraftar olarak kenetlenme zamanıdır. Adnan Polat'ı istifaya zorlayıp, dik duruş sergileme zamanıdır.
Biliyorum Can ;) Şaka yaptım ben. Açıkcası keyfim yerine geldi biraz bu haberlerden sonra.

NTV Ana Haber?e konuk olan Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi Hayrettin Kozak, Can Dündar?ın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena?nın açılışında başbakan Recep Tayyip Erdoğan?a yapılan protestolarla ilgili sorularını yanıtladı.
Hayrretin Kozak NTV'ye konuştu

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat?ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın şahsından özür dilediğini; ancak başkalarının karşısında da çok zayıf kaldığını belirten Kozak, bu konuda başkan Adnan Polat?ı oldukça sessiz ve çekingen bulduğunu söyledi.
Galatasaray Türk Telekom Arena?nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?a yapılan protestoları değerlendiren Kozak, ?Saçmalıklar silsilesi diyelim bu olaya. Hiç olmaması gereken bir tabloydu. Her şey abartıldı, gereksiz bir program yapıldı. Son derece bilinçsiz bir program çıkarıldı. Konuşmaların içeriği çok farklıydı ve orayı dolduran insanlar hayretler içinde kaldı? dedi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın neden protesto edildiğini anlatan Kozak, ?Bütün olayı tamamen hükumetin ve TOKİ?nin eseri haline getirme çabası olayları bu noktaya getirdi. Elbette katkılar, destekler vardır. Ama bu işin bir geçmişi var. Sıcak bir ilişkiyle Galatasaray ile devleti birleştirip çok güzel bir şekilde sunulabilirdi. Kırgınlıklar, hassas noktalar oldu. Öte yandan başbakanın stada gelişi olağanüstü abartıldı, böyle olmamalıydı. Sayın başbakanın bunu bilmesi ve düşünmesi gerekirdi. Ben onu da suçlamıyorum herhalde bunu ekibi yaptı. Olağanüstü bir kişi gibi geldiği zaman Galatasaray seyircisi bundan da rahatsız olur. Açılış çok daha doğal ve samimi bir şekilde olmalıydı? diye konuştu.
Saçmalıklar silsilesinin devam ettiğinin altını çizen Kozak, ?Kamera kayıtları neyi tespit edecek? Orada 40 bin kişi var. Bunu hemen unutmaları lazım. Yuhalama ve ıslıklama şu anda Türkiye?nin her tarafında, siyasetin de içinde olan bir şey. Kime, ne cezası vereceksiniz? Bu son derece yanlıştır. Konu bir özür dilemekse, fazlasıyla ödenmiştir? dedi.
Başkan Adnan Polat bazı kişiler karşısında çok zayıf kaldığını vurgulayan Kozak, ?Başta başkan Adnan Polat olmak üzere, başbakanın şahsından özür dilemiştir, ama başkalarının karşısında da çok zayıf kalmıştır. Bazıları da abartmışlardır. Galatasaray da 20 milyon taraftarı olan bir camiadır. Sıradan bir camia da değildir. Başkanımızı ben bu konuda oldukça sessiz ve çekingen buldum? şeklinde konuştu.
Başbakanın ?henüz stat konusunda kararımızı vermedik? şeklindeki açıklamalarına da değinen Kozak, ?Hayır öyle bir durum yok. Ortada net bir mukavele var. Galatasaray Spor Kulübü, üzerine gelen bütün her şeyi eksiksiz olarak yerine getirmiştir. Bu nedir, Ali Sami Yen?in 36.5 dönüm üst yapım hakkını devretti. Seyrantepe?de 384 dönüm yine 30 yıllık kullanım hakkını devretti. Karşılığında stadın üst hakkını kullanmak üzere TOKİ ile anlaşma yaptı. Başbakanın ?Galatasaray 50 kuruş ödemedi? sözüne hiç katılmıyorum. Tabii ödemeyecek, her şeyi vermiş Galatasaray. Sarı kırmızılılar kendi fedakarlığını yaptı, karşı tarafında stadı tamamlamasını bekledi? dedi.

bu arada son dakıka haberi: tff gs-sivas macının nerde oynanacagı bilgisini resmi siteye koymamıs..sadece bizim macın stadını boş geçmişler..anlasılan ortada bir sıkıntı var..bu iş çok can sıkmaya başladı..birileri birşeyler yapmaya devam ediyor...

arkadaşlar bizim tribünde tek yumruk diye bir grup var mı? ben ilk kez duydum...
galatasaray tribünleri adına açıklama yapmışlar basına
açıklama yaptıkları kanalda doğu perincek yanlısı ulusal tv
nerelere geldi olay
iyice siyasete malzeme yaptılar bu işi
yazık çok yazık :(

Tek Yumruk diye bi grup var evet çokda düzgün insanlar bu grubun içindekiler bir çoğunuda tanırım, bir çoğu demeyeyimde içindeki bazı insanlarla çok ciddi samimiyetim var çok sevdiğim abi dediğim insanlar var bu grubun içinde.

Kişisel fikrim tribünde siyasi algılanabilecek bir isimle bulunmak, savunduğu siyasi fikri minicik de olsa tribünlere taşımak çok yanlış. Bu gün Tek Yumruk olur yarın Bozkurtlar olur öbür gün Baş Parmak olur bi bakmışsınız işaret parmağı olmuş mesele görüşün ne olduğu veya çeşidi türü değil buradaki mentalite. Velhasılı kelam ben karşıyım tribünde siyasetin her türlüsüne.

Şu an tribünlerde en fazla ihtiyacımız olan şey kucaklayıcılık, birlik mesela ben çok sevdiği insanlar olmasına rağmen asla bu grubun içine girmem çünkü benim tribün anlayışıma ters olur kendime saygısızlık yapmış olurum.

Alparslan Dikmen e ssaygım sonsuzdur cenazesi için nerelerden gelmiştim şişiliye onca işim arasında,büyük bir teşkilatçı ve tribüncüdür ama ultraslan kanımca ondan sonra devrini tamamlamış ve artık apandist gibi kuyruk sokumu gibi 20 yaş dişi gibi körelmiş işlevini kaybetmiş bir organa dönmüştür,hayatımın hiç bir anında yok ultraslan mış yok çarşıymış yok karşıymış bir gruba aidiyet hissetmedim bunlar gitgide daha büyük aidiyetimiz olan galatasaraya ulaşmak için bir yol olmaya başlarlar,ve buda olaya gereksiz yere bir aracı sokmaktır ben galatasaray ı tarifsiz manifestosuz severim kendi manifestomu kendim yazarım ultraslan zaten bir ultras değildir başbakandan özür dileyen ultras mı olur yahu :=) ne desen boş "v for vendetta" yı damı izlemediniz be arkadaşım

valla şamil ben ilkez duydum tek yumruk diye bir grup
bu kadar abartmamak gerek ti
her kanalda bizi konuşuyorlar
iyice dallandı budaklandı herşey
birilerinin tansiyonu düşürmesi gerek biran önce...

Mert Karahan' Alıntı:
arkadaşlar bizim tribünde tek yumruk diye bir grup var mı? ben ilk kez duydum...
galatasaray tribünleri adına açıklama yapmışlar basına
açıklama yaptıkları kanalda doğu perincek yanlısı ulusal tv
nerelere geldi olay
iyice siyasete malzeme yaptılar bu işi
yazık çok yazık :(

evet böyle bir grup var. yaptıkları açıklama kendi adlarına, tüm tribünlerin adına değil tabiki. kendi sitelerinde bu açıklamanın metni var.

"Özür dilemiyoruz! Özür dilemeye ve istifaya çağırıyoruz!

Cumartesi akşamı Galatasaray'ımız yeni evine kavuştu, yeni evine onurlu bir merhaba dedi. Galatasaray adı ile rant sağlamaya çalışanlar, kulüp yönetiminden devlet yönetimine, büyük Galatasaray taraftarının tepkisi ile hakettikleri cevabı aldılar.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi, şehrin ortasındaki evimiz Ali Sami Yen'imizin yerine bize tahsis edildi. Değeri yüksek olan Mecidiyeköy'deki araziyi alıp, kuşa döndürülmüş bir proje ile yeni stad yapılmış olmasına rağmen başbakan ve devlet erkanı Galatasaray Spor Kulübüne büyük bir lütufta bulunmuş gibi davranarak kendi siyasi hesaplarını hayata geçirmek istediler. Yapılan propaganda, Adnan Polat'ında katkısına rağmen Cumartesi günü kulübün gerçek sahibi Galatasaray taraftarının bilinçli tepkisi ile bir balon gibi patladı.

Bizlerin bu stad için, ne devlet erkanına, ne de Adnan Polat'a bir borcumuz var. Bu stad kimsenin cebinden çıkan para ile yapılmadı. Kendi yandaşlarına peşkeş çektiği Ali Sami Yen arazisi karşılığı yapılan stad için bizim tek borcumuz, bu stadı yapan, üçünü çalışmalar sırasında yitirdiğimiz emekçileredir. Bizler bu stad için sadece evine ekmek götürmek derdinde olan, günlerini gecelerini şantiye alanında geçiren, kimi zaman maaşını bile alamayan, iş güvenliği olmadan çalıştırılan emekçilere teşekkür ederiz.

Cumartesi akşamı yapılan protesto için Galatasaraylılığımızı sorgulayan, ancak kendi çıkarlarının söz konusu olduğunu bildiğimiz Adnan Polat'ı, Galatasaray taraftarından özür dilemeye ve istifa etmeye davet ediyoruz. Aynı şekilde Recep Tayyip Erdoğan ve tokinin başkanı olan şahsı da büyük Galatasaray taraftarından özür dilemeye davet ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübünün gerçek sahibi büyük Galatasaray taraftarına; Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin açılışında onurlu duruşunuzla kulübümüzü kimsenin kendi çıkarları, rantı için kullanamayacağını gösterdiniz. İyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de bu kulüp bizim. Yapılan ve yapılacak tüm saldırılara karşı, kulübümüzü kendi menfaatleri için kullananlara karşı, tek çıkarı arma aşkı olan bizler tek yumruk, tek yürek olarak duralım. Biliyoruzki büyük kulüp, büyük taraftar olmak, alınan kupalarla, tribünü kaplayan pankartlarla değil, zalimin önünde başını eğmeyen onurlu duruş ile mümkündür.

Yaşasın Galatasaray! Yaşasın büyük Galatasaray taraftarı!

Tekyumruk Galatasaray Taraftar Grubu"

demişler... burada forum üyelerinin genel kanısı da okuduğum kadarıyla açıklamaya paralel.
perinçek'in kanalında yapılan açıklama genel açıklamalardan bir tanesi sadece. cnnturk'e de çıktılar. hayat tv'ye de. eh doğallığında-ortada bir başbakan protestosu olduğundan- sol ya da hükümete muhalif kanalların bu açıklamaya daha fazla ilgi göstermesi kaçınılmazdı. başbakan sadece fenerli olduğu için protesto edilmediğine göre olay zaten son derece siyasi bir olaydı.