Peki Kerem.
ultrAslan için satılmış demediğimi hala söylüyorum. Dünyanın 4 bir yanında bu oluşuma destek veren insanlar var. Onlara satılmış demek mantıksız. Ama geçtim ultrAslan liderlerini, geçen sene FB maçı gibi bazı maçlarda aldıkalrı beleş biletleri kombinelerini ona buna satan, bir şekilde amatör veya profesyonel analmda karaborsacılığa batmış insanalr var satılmış lafım onalr içni geçerli.
Ama ultrAslan'ın genel profil olarak hiç de düşündüğünüz gibi yönetimlerin maşası olduğu yok. Misal Canaydın döneminde 2004'den itibaren düzenli bir ultrAslan protestosu vardır. İlk zamanalr maçların başında 5 dakikalık alkış protestosu ile başlayan zamanla şiddeti azalan veya dahada artan. İlla bu adamalr yönetimlerin uşağıysa Canaydın döneminde tasfiye olması da gerekirdi. Kedi sevenler derneği kursan üye sayın 200'ü geçtiği an üyelerin karakteri konusunda garanti veremezsin. Her yer ordu gibi değildir. Ordunun yüzyılalrdır gelen bir geleneği istihbaratı ve ciddi disiplini vardır. Buan rağmen orduda görevli askerler arasında bile iyi niytliler kadar kötü niyetlilerde bulunmakta. Ki ultrAslan gibi direk üyelik kaydı olmayan, daha önemlisi gönüllülük bağı ile yürüyen bir oluşumda insan karakterinin tanımıda daha farklı olacaktır. En basiti Misimoviç'in kadro dışı bırakılmasına büyük tepki gösteren insanalr olduğu gibi, ne verdi zaten GS'a diyende var geç bile kalındı diyende. Her olay hakkında farklı düşünlere sahip insanlrın sesi olurken genel duruşa göre hareket etmek gerekir. Burda aslolan abzen çoğunluğun sesi olmak lazım bazen azınlıkta bile oslan doğrunun sesi olman lazım. ultrAslan'ın bu anlamda bir çok defa yanlışlara düştüğünü düşünüyorum. Ama pazar günü o anlamda iyi iş yapmışalrdır. Daha önce eleştirdiğim gibi bu ekzde arkasında yer alırım. Eğer yönetimin istifasını istemiyorsan sen karşı olabilirsin. Ama bildiğim gibi sende yönetimin istifasını istiyorsun. O zaman ultrAslan'ın tepkisine en azından saygı duyman gerekir.
Beste olayına gelince. Neden adnan sEzgin var da Adnan polat yok sorusunun sorulacağı kişi ultrAslan değil besteyi yapan kişi olmalı. ultrAslan'ın duyurduğu yeni beste ve sözleri ise şunlar
Senin sevginle çoşar taraftar
Adınla inliyor bütün stadlar
Sarı kırmızıya aşık milyonlar
Peşindeyiz yine GALATASARAY
Olmasın ne para ne de sevgili
Hiçbişey tutamaz senin yerini
Sensiz geçen ömür ne işe yarar
Hayatın anlamı GALATASARAY
Link:
http://www.ultraslan.com/videoGoster.as ... =988#video
Ki sözünü ettiğin beste ultrAslan tarafından yapılmış bir beste olsaydı zaten aynen bu şekilde foruma hatta ana sayfaya koyarlardı. Bildiğin gibi Arda turan'ı üzdüğü söylenen beste ultrAslan ana sayfada yayınlanmıştı mesela.
Şu an ultrAslan'ı koruyor olmam yarın onları savunacağım anlamına gelmez. Bu arada sarhoştum gibi kelimeler ben hiç etmedim. Ki beni yakından tanıyanlar bilir çok iyi içki içerim sarhoş olduğumu gören daha olmamıştır. Ki sarhoştuım hatırlamıyorum gibi şeyler diyeyim.
Gazanfer'in iletisine ise kısa yanıt vermek zorunda kaldım. Merak ettiği bir konu varsa detaya inebilirim. Ki onunda bildiğini düşünüyorum.
Deniz, Aklı selim derken ne demek istiyorsun?