Tribünlerin durumu ve sıkıntılar..

Sühan Cem' Alıntı:
Ama ultrAslan'ın genel profil olarak hiç de düşündüğünüz gibi yönetimlerin maşası olduğu yok. Misal Canaydın döneminde 2004'den itibaren düzenli bir ultrAslan protestosu vardır. İlk zamanalr maçların başında 5 dakikalık alkış protestosu ile başlayan zamanla şiddeti azalan veya dahada artan. İlla bu adamalr yönetimlerin uşağıysa Canaydın döneminde tasfiye olması da gerekirdi.

Şu verdiğin örneğin sebebini eminim benden iyi biliyorsundur Sühan Abi.

Acaba Canaydın döneminde bedava kombineler, uA'ya akan paralar kesildiği için olmasın yönetime tepki?

Ki olayın içinde olan kişilerden öğrendim bunu, kulaktan dolma şeyler değil.

Çok elitist yaklaşmışsın. Kapalı, Eski AÇık, Yeni açık, bunların hepsinde aileler var. Küfür konusunda mevzu çok uzun. Zamanınd akadınalrın tribünde artması küfürü azaltır deniyordu. Ama çok rahat görüyorum kızlar daha küfürbaz bile olabiliyor. Sevgilisi ile gelen erkek hemen kibarlaşıyor ama kız aynı gaz devam ediyor. İşte sevgilisi ile gelen erkeğin sevgilisiz de geldiğind eaynı rtuh halinde olamsı lazım ama zor. Küfür konusund abakalım bir şeyler yapmak istiyorlar. Mesela Efes basket maçından sonra o bjk için yapılan besteyi söylemeye çalışanlar engellendi. Eğer bu günelrde bile o küfürü etmemek içni mücadelesini devam ettirirler ve küfür etmezlerse tribünde o zaman aslantepede nsipeten daha az küfürlü bir tribüne sahip olabilriiz. Ama tepkileri karmakarışık olmuş. sevindiğinde de üzüldüğünde de aynı küfürle tepki verebilen bir halkın bunu kolay aşabileceğini sanmıyorum.

Kapalı'da olan kavgaların sebebini nerden biliyormuş numaralıdaki adamlar? Misal Enis fosforoğlu kapalıya takılıyor(muş). Şimdi bu adamın serseri olduğunu mu düşünelim? Kapalı tribünde numaralı tribünde oturandan daha elit insanlar var. Günlük hayatta milleti soyup soğana çeviren adamın, stadda kaba etine deri koltuk değdiği gibi birden insan moduna geçmesi daha ilginç.

Bu arada taraftar olmak ile kaliteli olmak arasındaki bağlantıyı sağlayabilmiş değilim. Ne yapalım Mehveş Emeç, Suna Kan, Candan Erçetin'mi gelsin sadece tribünlere? Protokol tribününde küfür olmuyormu? En çok bilineni zamanında Haldun Üstünel, Faruk Süren'e numaralıdan protokole dönüp ana avrat sövmemişmi?

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":2aix0k34]Ama ultrAslan'ın genel profil olarak hiç de düşündüğünüz gibi yönetimlerin maşası olduğu yok. Misal Canaydın döneminde 2004'den itibaren düzenli bir ultrAslan protestosu vardır. İlk zamanalr maçların başında 5 dakikalık alkış protestosu ile başlayan zamanla şiddeti azalan veya dahada artan. İlla bu adamalr yönetimlerin uşağıysa Canaydın döneminde tasfiye olması da gerekirdi.

Şu verdiğin örneğin sebebini eminim benden iyi biliyorsundur Sühan Abi.

Acaba Canaydın döneminde bedava kombineler, uA'ya akan paralar kesildiği için olmasın yönetime tepki?

Ki olayın içinde olan kişilerden öğrendim bunu, kulaktan dolma şeyler değil.[/quote:2aix0k34]

Gazanfer dikkat ettiysen ilk cümlem aslında açıklıyor durumu.ultrAslan yönetimlerin maşası değil her zaman dedim. Bu arada gene sen de yazmamışmıydın Hagi'ye yapılan protesto'yu, Ergün Gürsoy'un organize ettiğini? Aynı yıllara denk geliyor. Bu adamlar yönetimi protesto ederken bu arada Ergün Gürsoy'dan (o zaman yönetimdeydi) Para alıp Hagi'yi protesto ediyor bu esnada yönetimi protesto ediyor. Ama yönetimin adamı diye adı çıkıyor aynı tarihlerde de:)) Sence de orada bir çelişki yok mu?

Not esas başka sebepler var bildiğim ama bilet milet olayı değil mevzuu

Geçmiş zaman olur ki..

[youtube:3o1lcjiw]http://www.youtube.com/watch?v=gf1qnf8i6Io&feature=player_embedded[/youtube:3o1lcjiw]

leeds'li taraftarların ölümü ile ilgili kasap gökhan'ı tutuklamışlar..
sanıyorum yargıtay cezasını onaylamış..
çoook eski zamanlardan beri kapalı tribünde, tayfa ile beraberdi..
hagi'nin ilk galatasaray formasını giydiği gün uğur tütüneker'in jübile maçında, monaco maçında tanımıştım ilk..
o gün kapalıda meşaleler yüzünden polisle bir kavga çıkmıştı..
orada hatırlıyorum ilk..
uzun zamandır da yasaklı olduğu için maçlara giremiyordu.
10 yıl kesinleşmiş cezası var diyor milliyet'te ama öyle mi bilmiyorum.

üzülerekte söylesem maalesef trıbun olarak hıc bır organızasyonda ne hakemlere ne de rakıp takıma hıc bır baskı kuramıyoruz.

[
Sühan Cem' Alıntı:
Gazanfer dikkat ettiysen ilk cümlem aslında açıklıyor durumu.ultrAslan yönetimlerin maşası değil her zaman dedim. Bu arada gene sen de yazmamışmıydın Hagi'ye yapılan protesto'yu, Ergün Gürsoy'un organize ettiğini? Aynı yıllara denk geliyor. Bu adamlar yönetimi protesto ederken bu arada Ergün Gürsoy'dan (o zaman yönetimdeydi) Para alıp Hagi'yi protesto ediyor bu esnada yönetimi protesto ediyor. Ama yönetimin adamı diye adı çıkıyor aynı tarihlerde de:)) Sence de orada bir çelişki yok mu?

Not esas başka sebepler var bildiğim ama bilet milet olayı değil mevzuu
Sühan aynı tarihler değil maalesef. Ergun Gürsoy Hagi aleyhine tezahürat yaptırdığında 2004-2005 sezonuydu. Canaydın yönetimi 2005-2006 sezonunda protesto edildi...
Ben bizzat ultraslan'ın içinden biliyorum o sıralar neden hep arkasında durdukları kişileri birden protesto etmeye başlamalarının sebeplerini. Geçen sene yönetime sallamayıp bu sene birden yönetim aleyhine tezahürat yapmalarının sebebini bulabilirseniz 2005 te de ne olduğunu anlarsınız.

Ya son üc senedir baskı altina aldıgımız bir mac varmı cok saglam karsı takımı?Bitmisiz okeye donuyoruz...

Kendimizi hala kandırıyoruz Galatasaray-Fenerbahce macında ben Fener trbinünü macın ilk dakikasindan son dakikasına kadar duyosam fazla söze gerek yok...

Manisa macındaki ilk protesto müdavimlerden geldi kimsede kendini kandırmasın kapalının eski acıga yakın tarafından.Sonra bütün kapalı eşlik etti. Eski acıkmı naptı hic bisey yapmadı keşke birsey yapsalardı..

Büyük baskan diye bagırsalardı keşke en azından ,Adnan polata destek veriyolar Kapalıya uysalardıda keske deseydim yönetime karsılar,Öle boşa türkü sarkı name sölemek EN BÜYÜK SORUN budur.

Ne yaptgını niye yaptıgını bilmeyen okadar cok insan varkı tribünü yönlendiren...

Basket macında bile ıslık yapılması gereken yerde saldır galatasaray diye bagrıtıyor,bagrılması gereken yerde koltuklara vurduyor...

Macda mac ortada 15 dk saldır galatasaray baska birsey yok kusucam artık saldır galatasaraydan yeter...

Eski acık ilk önce safını belli etsin bosa türkü ninni dinlemeyelim sora Takımda savasan ayhan ıslık calmayıp, kendi kendine calım atan sihirbaza ıslık calsınlar

uA artık Bagımsızlıgını sevdanın adının GALATASARAY oldugunu hatırlasınlar...

AH ALPASLAN ABİ AH seni arıyor hep bu gözler

Volkan Özger' Alıntı:
Ya son üc senedir baskı altina aldıgımız bir mac varmı cok saglam karsı takımı?Bitmisiz okeye donuyoruz...

Kendimizi hala kandırıyoruz Galatasaray-Fenerbahce macında ben Fener trbinünü macın ilk dakikasindan son dakikasına kadar duyosam fazla söze gerek yok...

Manisa macındaki ilk protesto müdavimlerden geldi kimsede kendini kandırmasın kapalının eski acıga yakın tarafından.Sonra bütün kapalı eşlik etti. Eski acıkmı naptı hic bisey yapmadı keşke birsey yapsalardı..

Büyük baskan diye bagırsalardı keşke en azından ,Adnan polata destek veriyolar Kapalıya uysalardıda keske deseydim yönetime karsılar,Öle boşa türkü sarkı name sölemek EN BÜYÜK SORUN budur.

Ne yaptgını niye yaptıgını bilmeyen okadar cok insan varkı tribünü yönlendiren...

Basket macında bile ıslık yapılması gereken yerde saldır galatasaray diye bagrıtıyor,bagrılması gereken yerde koltuklara vurduyor...

Macda mac ortada 15 dk saldır galatasaray baska birsey yok kusucam artık saldır galatasaraydan yeter...

Eski acık ilk önce safını belli etsin bosa türkü ninni dinlemeyelim sora Takımda savasan ayhan ıslık calmayıp, kendi kendine calım atan sihirbaza ıslık calsınlar

uA artık Bagımsızlıgını sevdanın adının GALATASARAY oldugunu hatırlasınlar...

AH ALPASLAN ABİ AH seni arıyor hep bu gözler

Çok güzel özetlemişsin tebrikler.

Bence ikiye ayırmak lazım. Basketbolda basketbolu bilen kemik bir taraftar kitlesi oluşmuş durumda ve giderek de artıyor. Açıkçası birden çok başarılı bir basketbol takımımız olup, futbol taraftarının basketbol salonlarını doldurmasındansa böyle yavaş yavaş bir kitlenin oluşturulup belki 10-15 yıl sonra salonu dolduran basktebol taraftarı oluşmasının daha kalıcı ve güzel sonuç vereceğini düşünüyorum. Mutasyon iyi sonuç vermiyor malum.
Futbol taraftarına gelince, yönetimle bir ilişkileri olduğu açık ve yönetimin de bu taraftar zihniyeti ile birlikte değişmesi gerekiyor.

Sevgili Kardeşlerim,

ultrAslan Yurtiçi Temsilcilikler Sorumlularından Utku BOZTEPE özel nedenlerden dolayı görevinden alınmıştır.

ultrAslan Bağımsız Taraftar oluşumu ile hiç bir bağlantısı kalmamıştır.

Bilgilerinize.

ultrAslan Genel Koordinatörü
Oğuz ALTAY

Üzüldüm açıkcası.

Yalnız "..görevini bırakmış.." değil de "..görevden alınmıştır.." denmiş. Yanlışlıkla olmuşsa bile ilginç bir kelime tercihi olmuş.

Adnan Polat ve yandaşları gitmeden Seyrantepe´ye gitmek yok....
Biz Seyrantepe´ye koltuğu yolu tuvaleti cafe için değil
Galatasara´ ı izlemek için gidecektik...
Bu gün 8 arkadaş aldığımız 12 Aslantepe kartını iade için kulübe gittik kabul etmediler... Gerekirse dava açacağız dedik... Adnan Polat gitmeden Aslantepe´ye gitmeyeceğiz........ 105 yıllık şanlı tarihimizin, en kötü dönemini yaşatan bu yönetime bir tepkidir bu....

Mert Karahan' Alıntı:
Galatasaray´ ı izlemek için gidecektik...
Bu gün 8 arkadaş aldığımız 12 Aslantepe kartını iade için kulübe gittik kabul etmediler... Gerekirse dava açacağız dedik... Adnan Polat gitmeden Aslantepe´ye gitmeyeceğiz........ 105 yıllık şanlı tarihimizin, en kötü dönemini yaşatan bu yönetime bir tepkidir bu....

Bu anlayış kabul edilmez işte.

Galatasaray kazandığında, şampiyon olduğunda Galatasaray;
Galatasaray kaybettiğinde, küme düştüğünde Galatasaray değil yani?

Tribünümüzün en büyük sıkıntısı, eskiden ölüyü dirilten tribünün şimdi geriye düştüğünde sus pus olması.

Peki bu yazdıklarınızla paralel bu tribünün değişme ihtimali var mı sizce? Bunları yazan adam geriye düştüğünde de oyunculara küfür ediyordur eminim statta.

Takımı bu kişilere karşı sahipsiz bırakmak mıdır Galatasaraylılık?

Herkes Aslantepe kombinelerini iade etse bu kulüp nasıl transfer yapar, nasıl değişime girer?

Tutarsızlık...

GS'ın maçını kaçırmayı düşünmüyorum ma gerçekten bende kombinemi geri vermeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Ki Adanan Polat devre arası transferde show yapmak için sıcak para bulamasın diye. Ama maçları bırakacağım desemde buna inanmayın derim.

Bu arada tribünle ile ilgili denilen şeylere katılıyorum. İyi gün dostları sarmış dört bir yanımı. Dün maçta en çok, "bağırsanıza!!" demek için bağırdım. Ben kendimden utandım. 37 yaşıma gireceğim ben böyle insan grubu çok az gördüm. Geçen seneki Fb maçı ayrı bir alemdi bu seneki BJK maçı ayrı alem. Tribün öyle bitik ki "yönetim istifa" diye bile bağıramıyor. Eskiden en azından takımın aleyhine bağırmaya başlandı mı sesler gürleşirdi.

Ciddi ciddi Gs tribününde bir devrim gerekiyor ki her devrimde olduğu gibi bu devrimde kanlı olmalı. Gelmesin kardeşim bu tarz tipitipler maça. Ciddi ciddi gelmesin. Maçtan önce, maçtan sonra bağırmasını biliyorsun ama maç seyredip bağırmak gibi gayet basit iki işi yapamıyorsun. Sakız çiğnerken yürüyemeyeceklerini düşünüyorum ben artık bu adamların.

Mert Karahan' Alıntı:
Galatasara´ ı izlemek için gidecektik...
yazık taraftarlık bu değil biz daha ne günler gördük seyirci değil taraftarız biz adnan polatmış oymuş buymuş değil biz kara günde armamız için gideceğiz oraya ne olursa olsun küme düşme maçı bile oynasak orada olup desteğimizi vereceğiz ..