Dediğim gibi Muhtarda fakirlik kağıdı aldın demi Veysel
Sühan Cem' Alıntı:Dediğim gibi Muhtarda fakirlik kağıdı aldın demi Veysel
Bağdat KAYNAK' Alıntı:Batarya dolunca fişten çekmek de bir çözüm. Sadece bataryayı kullanmış olursun. Ömrü uzayabilir.
Söz bilgisayardan açılmışken. Bir netbook almak istiyorum. Genel olarak Word Excel falan bir de internet kullanaağım. Film izlemek de vazgeçilmez. Yavaş olmayacak beni idare edecek ve çok pahalı olmayacak(en fazla 650) bir netbook tavsiyesi olan var mı? Notebook tavsiye etmeyin çünkü zaten var.
Çok teşekkür ederim. Ama benim sadece World kartım var. 600'e alabilsem bu bilgisayar gayet iyiymiş.Kerem Seçer' Alıntı:Bağdat Hanım,
http://www.exa.com.tr/samsung/netbook/s ... 12227.html
Buradaki fiyata bakmayın, Bonus Card'a 12 taksit 600 TL'ye alabilirsiniz.
Bir de burada Packard Bell satılıyordu ama şu anda yok. Onu da önerebilirim. Kız arkadaşıma aldık.
Yalnız bunlarda Windows 7 Starter yüklü, onun yerine Windows 7 Ultimate kurarsanız çok güzel performans alırsınız.
Tolga Kaplan' Alıntı:[quote="Bağdat KAYNAK":35qgxzjg]Batarya dolunca fişten çekmek de bir çözüm. Sadece bataryayı kullanmış olursun. Ömrü uzayabilir.
Söz bilgisayardan açılmışken. Bir netbook almak istiyorum. Genel olarak Word Excel falan bir de internet kullanaağım. Film izlemek de vazgeçilmez. Yavaş olmayacak beni idare edecek ve çok pahalı olmayacak(en fazla 650) bir netbook tavsiyesi olan var mı? Notebook tavsiye etmeyin çünkü zaten var.
Kerem Seçer' Alıntı:Önlisans mezunları için puan türü Tugay. Yani önlisanstan sınava girenlerin puanı bu adla anılıyor. Lise mezunları da KPSSP94. Lisans mezunları da yüzde 50 Genel Kültür, yüzde 50 Genel Yetenek oranı alınırsa KPPSP3 oluyor. Lisans mezunları için alandan girenlere onlarca puan türü var.
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Arkadaşlar bana Türkçe movie maker lazım yanlız internet'ten indirdiklerim çalışmıyor nedeni nedir ?