Yardım Sayfası

nba 2k9 olupta bana kargoyla yollayacak birisini arıyorum? Hiçbir bedel ödemeden yok mu hayırsever :) Bu memlekette yok o yüzden yardıma ihtiyacım var...

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":3n4ysnea]Pek umutlu olmasam da söyleyeyim.2 adet kombineye ihtiyacım var...

Kerem Abiye sor istersen Gazanfer, kiralayacağım falan diyordu kendisi...[/quote:3n4ysnea]

Tugay onu biliyorum da bana sezonluk lazım.Sağol yine de...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Sezonluk kombineyi git kulüpten al o zaman Gazanfercim neden uğraşıyorsun... :)

Ahh ahh...İstanbul'a gitme şansım olsaydı keşke...Tam kombine alabilecek birilerini bulmuşken de kulüpten 11-23 Ağustos arası kombine satışı yapılmayacağına dair açıklama geldi.Şanssızım ben şanssızım...

Bu ay sınırsıza geçmek farz oldu. Sınırlı 8 mbit'lik tarife kullanıyoruz 30 lira ödeyeceğimize her ay 50-60 lira öder olduk. Yemin ederim bu ay 3 şarkıdan başka hiçbir download yapmadığım halde, geçen ayda taş çatlasa 100 mb'lık download yaptığım halde kota bakınız ne kadar kullanmışım;

resim editlendi.

Dilekçe verdik nafile cevap yok.Ayrıca wireless şifresini 984534 kere değiştirdim, ttnet şifresini 425675 kere değiştirdim ama nafile! Anladığım şu ki ttnet ayak üstü kotalı kullanıcıları kandırıyor. :) Sınırlı tarifecilere burdan sesleniyorum alın sınırsız tarife onu kullanın.

Bende geçmedim sınırsıza ama ay sonunu bekliyorum eğer ay ortasında geçme şansım varsa, pazartesi sabah ilk işim bu olacak? Bilgili kullanıcıların cevap vermesini taleb ediyorum.

Eğer ki sınırsıza geçeyim birkaç gün içinde 1 ay sonuna kadar 100 gb kullanmassam adam değilim. Çok öfkeliyim, hesabını keseceğim ttnet'in. Beter olsunlar.

---------------------------------------------------------------------------

Pes 2009 oynuyorum. Yeni kadro yaması aradım ama bulamadım. Acaba Eylül ayına kadar olan; Elano,Keita vs. gibi transferlerin yer aldığı kadro yaması arıyorum. Ayrıca türkçe spiker,forma yaması olan yamalarda varsa rica ediyorum. Download azsa indirebilirim 1-2'e kadar eğer ki sınırsız tarifeye geçersem farketmez hertürlü. :)

Teşekkürler.

IP işi falan değil bu Eren. Daha ayın üçte biri, 3 GB oldu şimdiden. Sadece kendimde olsa, yaptım diyeceğim; ama herkeste olunca şüphelerim kesinleşiyor artık.

Yok Onur Abi yanlış anladın sen. Burak'ın attığı resimde ip adresi ayrıntıları ile yazıyorduda onu gizle dedim :) Yoksa kota ile ipnin alakası olamaz tabi :)

Beyler bayanlar telefon hattı ile ilgili bana yardım eder misiniz? Benim bir avea faturalı hattım var ancak bir çok kişi ile sms ile irtibat kurduğum için fatura kabarık geliyor, her ay sırf sms'lere 15-20 Lira veriyorum, konuşma vs. falanda ayrı. E haliyle üstesinden pek gelemiyorum açıkcası, bütçe el vermiyor. Şimdi kontörlü ikinci bir hat alayım diyorum ve 2-3 ayda 100 kontör yüklesem sanırım kafi gelir ancak hangi hat ve tarife daha uygun açıkcası pek bilgim yok. Sizlerin düşüncelerini almak istiyorum, mesela bizim Gs Mobile sms olarak nasıldır veya diğerleri?

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim, arkadaş çevrem hep sms attığı için haliyle bende atmak zorunda kalıyorum ama baba evinde de bir yere kadar oluyor.. =)

Abi öncelikle sms ile çok işin varsa kontorluden başka tecih yapmaman lazım. Önünde iki seçenek var avea öğrenci tarifesi ve gsmobile. Ben gsmobile'ı seçmeni öneririm. Nedenleride Galatasaray'lı filan olmak değil. Normal avea öğrenci hattı alsan 150 kontor yüklediğin zaman 180dk avea içi bedava dakika kazanıyosun, birde 39 kontore her yöne 500 sms alıyorsun. Gsmobile'ye hattını taşırsan yılbaşına kadar 4 ay boyunca her ay 300'er dakika bedava konuşman olacak ayda 100 kontor yükleme şartı ile. Ayrıca yine ayda 100 kontor yükleyerek 1905dk diğer Gsmobile olanlarla bedava konuşma var. 44 kontore her yöne 500 sms ve gsmobile içi ve avea içi kullanılmak üzere 44 kontore 5000 sms var. Yani avea öğrenci tarifesinden sadece 5 kontor daha fazla ama 1905 dk avea içi ve 4 ay toplam 1200 dk konuşmada çabası. Avea'dan hat taşırken 8 tl ödüyorsun ve 1 gün içinde yeni sim cart verip hattını açıyorlar. Durum böyle abi:)

Bilgiler için teşekkürler Eren ancak ben var olan hattımı kontörlüye geçirmek istemiyorum, benim telefon rehberinde her hattan insan var çoğunluk avea ve turkcell olmak üzere.

Kontörlü hatlarda en iyisini arayıp bulmam lazım. :)

Barış Şişman' Alıntı:
Beyler bayanlar telefon hattı ile ilgili bana yardım eder misiniz? Benim bir avea faturalı hattım var ancak bir çok kişi ile sms ile irtibat kurduğum için fatura kabarık geliyor, her ay sırf sms'lere 15-20 Lira veriyorum, konuşma vs. falanda ayrı. E haliyle üstesinden pek gelemiyorum açıkcası, bütçe el vermiyor. Şimdi kontörlü ikinci bir hat alayım diyorum ve 2-3 ayda 100 kontör yüklesem sanırım kafi gelir ancak hangi hat ve tarife daha uygun açıkcası pek bilgim yok. Sizlerin düşüncelerini almak istiyorum, mesela bizim Gs Mobile sms olarak nasıldır veya diğerleri?

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim, arkadaş çevrem hep sms attığı için haliyle bende atmak zorunda kalıyorum ama baba evinde de bir yere kadar oluyor.. =)

sms konusunda avea yı tek geçerim .alıcaksan avea al hat olarak.