nba 2k9 olupta bana kargoyla yollayacak birisini arıyorum? Hiçbir bedel ödemeden yok mu hayırsever Bu memlekette yok o yüzden yardıma ihtiyacım var...
Gazanfer Tosun' Alıntı:Pek umutlu olmasam da söyleyeyim.2 adet kombineye ihtiyacım var...
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Gazanfer Tosun":3n4ysnea]Pek umutlu olmasam da söyleyeyim.2 adet kombineye ihtiyacım var...
Tugay Aktepe' Alıntı:Sezonluk kombineyi git kulüpten al o zaman Gazanfercim neden uğraşıyorsun...
Barış Şişman' Alıntı:Beyler bayanlar telefon hattı ile ilgili bana yardım eder misiniz? Benim bir avea faturalı hattım var ancak bir çok kişi ile sms ile irtibat kurduğum için fatura kabarık geliyor, her ay sırf sms'lere 15-20 Lira veriyorum, konuşma vs. falanda ayrı. E haliyle üstesinden pek gelemiyorum açıkcası, bütçe el vermiyor. Şimdi kontörlü ikinci bir hat alayım diyorum ve 2-3 ayda 100 kontör yüklesem sanırım kafi gelir ancak hangi hat ve tarife daha uygun açıkcası pek bilgim yok. Sizlerin düşüncelerini almak istiyorum, mesela bizim Gs Mobile sms olarak nasıldır veya diğerleri?
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim, arkadaş çevrem hep sms attığı için haliyle bende atmak zorunda kalıyorum ama baba evinde de bir yere kadar oluyor.. =)