Yardım Sayfası

Arkadaşlarımın dediğide aynı, vodofone ve avea arasında seçim yapacağım ama galiba gidip avea alacağım.

Cevap içinde teşekkürler Pınar. ;)

2-3 gündür nette bir problem var ama problemin ne olduğu hakkında bir fikrim yok =)

Modemin tüm ışıkları yanıyor (AirTies) buraya kadar herşey normal.Fakat neredeyse 10 dakikada bir yandaki AirTies kutucuğunda ''İnternet Bağlantısı Kesildi'' yazısı çıkıyor.Dandik bir bilgisayara sahip olduğumdan acayip bir şekilde kasılıyor bilgisayar.1-2 dakika geçmeden de '' İnternete Bağlandınız'' yazısı çıkıyor.Bunlar olurken modemin tüm ışıkları yanmakta.

Bir yol gösterin abiler :)

Burak Ceyhan' Alıntı:
Bu ay sınırsıza geçmek farz oldu. Sınırlı 8 mbit'lik tarife kullanıyoruz 30 lira ödeyeceğimize her ay 50-60 lira öder olduk. Yemin ederim bu ay 3 şarkıdan başka hiçbir download yapmadığım halde, geçen ayda taş çatlasa 100 mb'lık download yaptığım halde kota bakınız ne kadar kullanmışım;

resim editlendi.

Dilekçe verdik nafile cevap yok.Ayrıca wireless şifresini 984534 kere değiştirdim, ttnet şifresini 425675 kere değiştirdim ama nafile! Anladığım şu ki ttnet ayak üstü kotalı kullanıcıları kandırıyor. :) Sınırlı tarifecilere burdan sesleniyorum alın sınırsız tarife onu kullanın.

Bende geçmedim sınırsıza ama ay sonunu bekliyorum eğer ay ortasında geçme şansım varsa, pazartesi sabah ilk işim bu olacak? Bilgili kullanıcıların cevap vermesini taleb ediyorum.

Eğer ki sınırsıza geçeyim birkaç gün içinde 1 ay sonuna kadar 100 gb kullanmassam adam değilim. Çok öfkeliyim, hesabını keseceğim ttnet'in. Beter olsunlar.

Teşekkürler.

ay ortasında tarife değişikliği yapılabiliyor sanırım.bizde de sınırsız vardı fatura 60-70 civarı birşey geldi diye ay ortasında değiştirmiştik tarifeyi.

Barış Şişman' Alıntı:
Beyler bayanlar telefon hattı ile ilgili bana yardım eder misiniz? Benim bir avea faturalı hattım var ancak bir çok kişi ile sms ile irtibat kurduğum için fatura kabarık geliyor, her ay sırf sms'lere 15-20 Lira veriyorum, konuşma vs. falanda ayrı. E haliyle üstesinden pek gelemiyorum açıkcası, bütçe el vermiyor. Şimdi kontörlü ikinci bir hat alayım diyorum ve 2-3 ayda 100 kontör yüklesem sanırım kafi gelir ancak hangi hat ve tarife daha uygun açıkcası pek bilgim yok. Sizlerin düşüncelerini almak istiyorum, mesela bizim Gs Mobile sms olarak nasıldır veya diğerleri?

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim, arkadaş çevrem hep sms attığı için haliyle bende atmak zorunda kalıyorum ama baba evinde de bir yere kadar oluyor.. =)

Her iki hattı da uzun süre kullandığım için biraz bilirim neyin ne olduğunu :p :p

Kesinlikle Avea al derim ben..

Rapid'den dosya indiremiyorum, acaba genel midir bu sorun?

Free User diyorum ve aşağıdaki çıkıyor.
You want to download the following file

Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become a Premium member

Please note, the server is not going to check again within the next 2 minutes if downloading is possible again. To provide a fair platform, all user get the same options. Your last attempt was 30 seconds ago.

--------------------------

Bir başka sorumda Digitürk ile ilgili. Bu ay ki faturada maxi puan gibi bir puan var ve detaylı bilgi için 555 no'lu kanalı ziyaret edin diyor ancak benimki giriş paketi olduğu için 555 no'lu kanal yok, bu puan meselesini de bilen var mı?

Rapiddeki sorununa cevap vereyim Barış. Rapidshare serverlarında yoğunluk olduğu zaman önceliği Premium üyelere veriyor. Uyarı yazısında da; 2 dakika sonra tekrar deneyiniz yazıyor zaten. Genelde akşam saatlerinde falan yoğunluk oluyor çünkü. Geçici bir durum yani, birkaç denemede indirebilirsin..

Cevap için sağol Ferhat, bende 2 dakika meselesini öyle çevirebildim ama 2 değil 12 dakikadır devamlı deniyorum, böyle olunca buraya yazayim dedim..

Barış Yavruoğlu' Alıntı:
Arkadaşlar Samsung PL50 digital fotoğraf makinesi hakkında bir bilgisi olan var mı ?
Samsung PL50 dijital fotoğraf makinesi : Samsung 10 megapiksellik yeni modeli Samsung PL50 dijital fotoğraf makinesini duyurdu. ABD'de Samsung SL202 ismiyle piyasaya sunulacak olan Samsung PL50 dijital kamera Samsung'un büyük beğeni ile karşılanan kullanıcı dostu kompakt modellerinin en yeni üyesi. Samsung PL50 fotoğraf makinesi kullanıcıların kolay ve rahat fotoğraf çekmelerini sağlayan çeşitli özelliklere sahip. Samsung PL50 dijital kamerada ayrıca 3x optik zum objektifin yanı sıra kamera veya kullanıcının elinin sarsıntısından kaynaklanan bulanık görüntülerin önüne geçen dijital görüntü sabitleme fonksiyonu da bulunuyor.
samsung-pl50.jpg

Samsung PL50 kullanıcı dostu kamera
"Yeni bir bas-çek türü fotoğraf makinesi arayışında olan giriş seviyesi fotoğrafseverler açısından fiyat seviyesi ve basit kullanım özellikleri ön plandadır ancak bu görüntü kalitesi veya fonksiyonlardan fedakârlık yapmaları gerektiği anlamına gelmemeli," diyen Samsung Stratejik Pazarlama Bölümü Başkan Yardımcısı ChoongHyun Hwang sözlerine şöyle devam etti: "Yeni Samsung PL50 modelimiz, bir araya getirdiği ve fotoğrafçılığa ilk adımını atanların dahi cihazı kutusundan çıkartır çıkartmaz fotoğraf çekebilmesine olanak tanıyan çeşitli kolay kullanım özellikleriyle başlangıç seviyesi kullanıcılara alternatif oluşturuyor."
samsung_pl50.jpg

Samsung PL50 ile MPEG video kayıt
Fotoğrafseverler Samsung PL50 ile sadece fotoğraf değil aynı zamanda MPEG formatında video film de çekebiliyorlar. Video kayıtlar VGA çözünürlüğünde ve saniyede 30 kare çekim hızı ile gerçekleştiriliyor. Samsung PL50 fotoğraf makinesi video kayıt esnasında duraklayıp daha sonra kalınan yerden devam edecek şekilde video kaydetmeye de imkan tanıyor. Fotoğraf ve videoları kameranın 2.7 inç büyüklüğündeki LCD ekranından izlemek mümkün.

Samsung PL50 Akıllı Otomatik Çekim Modu
Samsung PL50 fotoğraf makinesinde bulunan Samsung'a özgü Akıllı Otomatik (Smart Auto) Çekim modu kullanıcı dostu cihaz yapısını bir adım daha ileri taşıyor ve ürünün tam anlamıyla bas-çek türü bir işlev görmesini sağlıyor. Akıllı Otomatik Çekim modunda fotoğraf makinesi mevcut 11 adet hazır çekim modundan o andaki duruma en uygun olanını tespit ederek otomatik olarak seçiyor. Bu modda kullanıcıların çekimle alakalı herhangi bir ayar ve hazırlık yapmasına gerek kalmıyor.
pl50.jpg

Samsung PL50 Akıllı Albüm fonksiyonu
Samsung PL50 dijital fotoğraf makinesinde bulunan Samsung'a özel Akıllı Albüm (Smart Album) programı çeşitli dosyalar arasından dilediğiniz bir görüntü için arama yapmanızı sağlıyor. Smart Album özelliği kullanıcının dijital fotoğraflarını organize ederek görüntülerin çekilmiş oldukları tarih veya aya göre sınıflandırmalarını ve böylece arama kriterlerini de daraltabilmelerini sağlıyor. Bu işlemler fotoğraf, video film ve ses kayıtları gibi dosya türlerinde de gerçekleştirilebiliyor.
samsung-pl50-camera.jpg

amsung PL50 fotoğraf makinesi özellikleri
Çekilen görüntülerin daha kaliteli olması için Samsung PL50 fotoğraf makinesinde Yüz Tanıma Teknolojisi ve Gülümseme Moduna yer verilmiş. Özellikle portre çekimleri ve grup fotoğrafları çekimlerinde kullanıcın işini kolaylaştıran ve daha kaliteli fotoğraflar elde etmesini sağlayan bu özellikler fotoğraf karesindeki insan yüzlerini dokuz kişiye kadar tespit edip netleme ve pozlama değerlerini otomatik olarak ayarlıyor. Samsung PL50'nin Gülümseme Modu fotoğraf karesindeki insan yüzü güldüğü zaman çekimi otomatik olarak gerçekleştirirken Kapalı Göz Tespit Modu (Blink Detection) da iki adet çekim yapıyor ve fotoğrafı çekilen insanların gözleri kapalı çıkmışsa bir üçüncü çekim daha gerçekleştiriyor.
samsung-pl50-camera.jpg

Samsung PL50 Fiyat ve Piyasaya çıkış tarihi
Samsung PL50 dijital fotoğraf makinesi Şeker Pembesi, Gümüş ve Siyah renk seçenekleriyle ve 119 Sterlin satış fiyatıyla 2009 yılının mart ayından itibaren satışa ve piyasaya sunulacak.

Samsung PL50 dijital kamera incelemesi
Samsung PL50 dijital fotoğraf makinesinin test örneği elimize geçer geçmez yüksek çözünürlüklü test ve deneme çekimlerinden oluşan fotoğraf galerisini ve teknik test verileriyle destekli kapsamlı Samsung PL50 dijital kamera incelemesini sizlere sunacağız.

samsung-pl50-review.jpg

Herkese selam.

Pc'min sevgili tüplü monitörüne sanırım elektrik gelmiyo.Düğmesine çok fazla basmışım galiba :) Yani benim tahmin ettiğim sorun bu. Eğer sorun buysa tamirciye götürsem muhtemelen ne kadar tutar sizce ? =)

Tekrar selam. Yine birkaç sorum var .

Pc'me format atacağım fakat pc baya eski olduğundan driverları filan yok.Netten indiricem driverları.Sorum şu :

Format attıktan sonra yüklemem gereken driverlar neler ?

Sadece ses kartı ve ekran kartı mı ?

Birde ses kartının , ekran kartının vs. ne olduğuna bilgisayarda nereden bakıyorduk ? Unuttum da :)

Recep Fatih Sarımeşe' Alıntı:
Tekrar selam. Yine birkaç sorum var .

Pc'me format atacağım fakat pc baya eski olduğundan driverları filan yok.Netten indiricem driverları.Sorum şu :

Format attıktan sonra yüklemem gereken driverlar neler ?

Sadece ses kartı ve ekran kartı mı ?

Birde ses kartının , ekran kartının vs. ne olduğuna bilgisayarda nereden bakıyorduk ? Unuttum da :)

Format attıktan sonra bazı bilgisayarlar ses kartı driver haricinde birşey istemiyor. Fakat benim sana tavsiyem bu driver'ların 4'ü 1 yerde olanları falan var, tek yükleme ile iş bitebilir. Ses kartı onboard ise anakart driver'ı zaten karşılıyor onu.

Ses ve ekran kartı gibi donanımsal araçların modeline bakmak için ben olsam kasayı açıp bakardım ama en kolay yolu Everest (yanlış hatırlıyor olabilirim ismini) adlı programı yükleyip donanım bilgisine bakmak.

İnşallah yardımcı olmuşumdur Reco.