Arkadaşlarımın dediğide aynı, vodofone ve avea arasında seçim yapacağım ama galiba gidip avea alacağım.
Cevap içinde teşekkürler Pınar.
Abi vodofone evde bile çekmiyorBarış Şişman' Alıntı:Arkadaşlarımın dediğide aynı, vodofone ve avea arasında seçim yapacağım ama galiba gidip avea alacağım.
Burak Ceyhan' Alıntı:Bu ay sınırsıza geçmek farz oldu. Sınırlı 8 mbit'lik tarife kullanıyoruz 30 lira ödeyeceğimize her ay 50-60 lira öder olduk. Yemin ederim bu ay 3 şarkıdan başka hiçbir download yapmadığım halde, geçen ayda taş çatlasa 100 mb'lık download yaptığım halde kota bakınız ne kadar kullanmışım;
resim editlendi.
Dilekçe verdik nafile cevap yok.Ayrıca wireless şifresini 984534 kere değiştirdim, ttnet şifresini 425675 kere değiştirdim ama nafile! Anladığım şu ki ttnet ayak üstü kotalı kullanıcıları kandırıyor. Sınırlı tarifecilere burdan sesleniyorum alın sınırsız tarife onu kullanın.
Bende geçmedim sınırsıza ama ay sonunu bekliyorum eğer ay ortasında geçme şansım varsa, pazartesi sabah ilk işim bu olacak? Bilgili kullanıcıların cevap vermesini taleb ediyorum.
Eğer ki sınırsıza geçeyim birkaç gün içinde 1 ay sonuna kadar 100 gb kullanmassam adam değilim. Çok öfkeliyim, hesabını keseceğim ttnet'in. Beter olsunlar.
Teşekkürler.
Barış Şişman' Alıntı:Beyler bayanlar telefon hattı ile ilgili bana yardım eder misiniz? Benim bir avea faturalı hattım var ancak bir çok kişi ile sms ile irtibat kurduğum için fatura kabarık geliyor, her ay sırf sms'lere 15-20 Lira veriyorum, konuşma vs. falanda ayrı. E haliyle üstesinden pek gelemiyorum açıkcası, bütçe el vermiyor. Şimdi kontörlü ikinci bir hat alayım diyorum ve 2-3 ayda 100 kontör yüklesem sanırım kafi gelir ancak hangi hat ve tarife daha uygun açıkcası pek bilgim yok. Sizlerin düşüncelerini almak istiyorum, mesela bizim Gs Mobile sms olarak nasıldır veya diğerleri?
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim, arkadaş çevrem hep sms attığı için haliyle bende atmak zorunda kalıyorum ama baba evinde de bir yere kadar oluyor.. =)
You want to download the following file
Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become a Premium member
Please note, the server is not going to check again within the next 2 minutes if downloading is possible again. To provide a fair platform, all user get the same options. Your last attempt was 30 seconds ago.
Barış Yavruoğlu' Alıntı:Arkadaşlar Samsung PL50 digital fotoğraf makinesi hakkında bir bilgisi olan var mı ?
Samsung PL50 dijital fotoğraf makinesi : Samsung 10 megapiksellik yeni modeli Samsung PL50 dijital fotoğraf makinesini duyurdu. ABD'de Samsung SL202 ismiyle piyasaya sunulacak olan Samsung PL50 dijital kamera Samsung'un büyük beğeni ile karşılanan kullanıcı dostu kompakt modellerinin en yeni üyesi. Samsung PL50 fotoğraf makinesi kullanıcıların kolay ve rahat fotoğraf çekmelerini sağlayan çeşitli özelliklere sahip. Samsung PL50 dijital kamerada ayrıca 3x optik zum objektifin yanı sıra kamera veya kullanıcının elinin sarsıntısından kaynaklanan bulanık görüntülerin önüne geçen dijital görüntü sabitleme fonksiyonu da bulunuyor.Barış Yavruoğlu' Alıntı:Arkadaşlar Samsung PL50 digital fotoğraf makinesi hakkında bir bilgisi olan var mı ?
Burak Barut' Alıntı:[quote="Barış Yavruoğlu":2lqxy250]Arkadaşlar Samsung PL50 digital fotoğraf makinesi hakkında bir bilgisi olan var mı ?
Recep Fatih Sarımeşe' Alıntı:Tekrar selam. Yine birkaç sorum var .
Pc'me format atacağım fakat pc baya eski olduğundan driverları filan yok.Netten indiricem driverları.Sorum şu :
Format attıktan sonra yüklemem gereken driverlar neler ?
Sadece ses kartı ve ekran kartı mı ?
Birde ses kartının , ekran kartının vs. ne olduğuna bilgisayarda nereden bakıyorduk ? Unuttum da
Berk Tuna Tertipli' Alıntı:N85 için tema lazım..