Bana dönem ödevi için istiklal marşı'nı açıklamış bir şair adı veya edebi kişilik lazım .Yani bir siteden buldum yaptım ama hoca kaynak site olamaz dedi illa isim istiyor ve bende bulamadım.Yardım ederseniz çok sevinirim.
Canberk Işcan' Alıntı:Benim internetteki yazılar büyüdü.Nasıl küçültebilirim ?
Erdem Yazıcı' Alıntı:Kardeşim var 10 yaşında.Basketbol oynuyor İstanbul Üni'nin altyapısında ama oradaki çalışmaları yeterli bulmuyorum.İstanbul'da Avrupa yakasında bildiğiniz, biraz ciddi çalışan, ücreti de fazla astronomik olmayan basketbol okulları-kursları var mıdır?Bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim.
Doruk Ünlü' Alıntı:[quote="Erdem Yazıcı":28b96kzw]Kardeşim var 10 yaşında.Basketbol oynuyor İstanbul Üni'nin altyapısında ama oradaki çalışmaları yeterli bulmuyorum.İstanbul'da Avrupa yakasında bildiğiniz, biraz ciddi çalışan, ücreti de fazla astronomik olmayan basketbol okulları-kursları var mıdır?Bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim.
Veysel Kaya' Alıntı:Şimdi ben Nisan 1992 doğumluyum.. Össyi kazanamadığımdan sigortam yok mu? İşsiz statüsünde sayılıyorum galiba
Devlet hastanesine gidersem ne kadar ücret veririm?? Birde ameliyat olmam lazım o nasıl olcak?? Tahliller falan hepsi ücrete dahil midir?
Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.. Teşekkürler..
Veysel Kaya' Alıntı:Babam Dsi de çalışıyor.. Yani devlet dairseinde.. Birde 18i bitirip 19a geçince mi direk 18e geçince mi kesiliyor onu öğrenmek istiyorum.. Birde dershanede okumak bir şeye yaramıyor değil mi
Veysel Kaya' Alıntı:Abi ameliyat önemli değil zaten sonradan öyle birden karar verdim seneye de ertelerimde zaten bademcik ameliyatı ama şimdi olsaydım kışa rahat rahat girseydim güzel olurdu..
Bu arada yokmuş sosyal güvencem 18 yaşına girinceymiş..Sühan Abi 19 yaşına girmedim 18i bitirdim 19dan gün alıyorum ama 18 kabul ediliyorum bu tartışma her yerde var
Neyse artık sadece muayene ücreti ile bir kadriyolojiye gidelim yeter KBB sonra kalsın