• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

YGS-LYS

Veysel Kaya' Alıntı:
[quote="Berkan Karadurmuş":37q2r4ym]Noluyor yahu :shock: Heyecanlandım, ben 20' si diyordum herkese :)

Aynen herkes beni taşlıyacak :)[/quote:37q2r4ym]
Aynen :)

Halen YÖK'ü tanıyamadık mı ;)

Daha dün öğrendim pazar günü açıklancağını, ayın sonunda sanıyordum ben.

Hay ben bu YÖK'ün :)

Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre üniversite yerleştirme sonuçları yarın saat 10.00'da açıklanacak.

Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre üniversite yerleştirme sonuçları yarın saat 10.00'da açıklanacak. Yerleştirme sonuçları yarın saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin ?www.osym.gov.tr? internet adresinden öğrenebilecek.

Beş ayrı oturumda gerçekleştirilen LYS sonucunda, 784 bin 564 aday 180 ve üstünde puan alarak, tercih yapmaya hak kazanmıştı.

Heyecan yaptım şimdi bak :)

Olmadı bu, ben sahurdan sonra erken kalmam ki :)

İnşallah bütün kardeşlerim diledikleri mutlu olacakları bölümlere yerleşirler.

Yerleşemeyen de üzülmesin her zaman bir şans daha olacaktır, yeterki ne istediğinizi bilin ve bunun için çabalayın. Hadi hayırlısı arkaşlar.

inşallah benim bu sene marmara tıp gelirde bende tribünde yerimi alırım (son 583dk :D )

İlk güzel haberi Berkan´dan aldık...

Kahramanmaraş Tıp Fakültesi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi - İnşaat Mühendisliği

Haydi hayırlısı...

Uğur, kalbimiz mi temiz, aptala malum mu olur bilmiyorum ama dün gece Burak´la Trabzon´a gitme ihtimalini konuştuk bir süre. : )

Burak´a yakınlaştığın için, gözün aydın mı demeli, yoksa geçmiş olsun mu? : )

Kutlarım seni ve kazanan tüm adayları...

Geliyorum, Burak Abi :)

Gsbasket Ankara güçlenmeye devam ediyor. : )

Alperen - Bilkent Uluslararası İlişkiler

Doğrusu beklemiyordum Maraş' ı. En kötü KTÜ' de durur diyordum ama Maraş geldi. Ne diyelim hayırlısı :) Minimum 6 sene Maraş' lıyız artık :)

Ah be Berkan az daha Trabzon GSBasket'i tavan yaptırıyorduk desene :) Tebrikler Berkan...

Alperen'in 1905.liğine Galatasaray UA giderdi ama olsun, Onur Abi'nin yanına gitti. Tebrikler Alperen...

Enes Kömürcü Mersin Üniversitesi - Dış Ticaret ..

Onur abi yardım edersin artık :)

kutluyorum kazananlari

Uğur, Berkan da KTÜ olsaydı üçünüz basket maçları için organizasyon düzenlerdiniz İstanbul´a.

KTÜ´lü Aslanlar Galatasaray C.C. - Fener Ülker gidiyor afişlerini asardınız kampüse.

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Enes Kömürcü Mersin Üniversitesi - Dış Ticaret ..

Onur abi yardım edersin artık :)

kutluyorum kazananlari

Erken davranmışsın kardeşim :)

Kopamıyorum Mersin'den :)

Belki bunu söylemek için daha erken ama sektöre hoş geldin Enes. : )

Erdal, tabii ki elimden geldiğince Enes´e yardımcı olmak isterim.

Onur Yavuz' Alıntı:
Belki bunu söylemek için daha erken ama sektöre hoş geldin Enes. : )

Erdal, tabii ki elimden geldiğince Enes´e yardımcı olmak isterim.

Teşekkür ederim Onur Abi : )

Diğer kazananları da tebrik ederim bu arada.

Geri