• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Gündemden

2 haftalık mini Süper Final oynayacağız demekki.Sorun değil daha zorunu başardık geçen sene.

Ayrıca Bursa maçıyla başlayan ve G.Antep maçıyla biten 11 haftada 33 puan bekliyorum.İlk 2 haftada ve son 2 haftada puanları kaybedebiliriz.Fikstürden memnun kaldım.

Yaşasın kupayı yine kadıköyde alıcaz :)

1. Hafta: Galatasaray - Kasımpaşa
2. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray
3. Hafta: Galatasaray - Bursaspor
4. Hafta: MP Antalyaspor - Galatasaray
5. Hafta: Galatasaray - Akhisar Bld.
6. Hafta: Orduspor - Galatasaray
7. Hafta: Galatasaray - Eskişehir
8. Hafta: Gençlerbirliği - Galatasaray
9. Hafta: Galatasaray - Kayserispor
10. Hafta: İstanbul Büyükşehir Bld. - Galatasaray
11. Hafta: Mersin İ.Y. - Galatasaray
12. Hafta: Galatasaray - KDÇ Karabükspor
13. Hafta: Elazığspor - Galatasaray
14. Hafta: Galatasaray - Gaziantepspor
15. Hafta: Sivasspor - Galatasaray
16. Hafta: Galatasaray - Fenerbahçe
17. Hafta: Trabzonspor - Galatasaray

İlk haftalar ve son haftalar biraz sıkıntılıda olsa,işi Kadıköy'e gitmeden bitiririz :)

biraz tuhaf bi fikstür var bunun kura olmadığını genelde digitürk yada federasyonun belirlediğini herkes bilir...ama bjk 2. haftada bizle fatih terim cezalıyken ...fenerle de seyircisiz oynaması çok garip geldi bana sanki bjk bu ligi götüremez biraz yardım edelim demişler...

biraz tuhaf bi fikstür var bunun kura olmadığını genelde digitürk yada federasyonun belirlediğini herkes bilir...ama bjk 2. haftada bizle fatih terim cezalıyken ...fenerle de seyircisiz oynaması çok garip geldi bana sanki bjk bu ligi götüremez biraz yardım edelim demişler...
Fatih hoca neden cezalı ? Cezası birdaha tekrarlanması halinde geçerli değil mi ?

Beşiktaşın geçen seneden 1 maç seyircisiz oynama cezası kalmıştı diye hatırlıyorum ama yanlışmıyım?

lig başlamadan, maçlar oynanmadan hemen havalara girmesek arkadaşlar, kadıköye şampiyon gideriz diyerek

fikstur guzel.. haydi hayirlisi..

hayır gelecek sezona ertelenmişti cezası diye biliyorum....

Ozaman yanlış biliyorsun Tunahan. Fatih Terim'in cezası 1 yıl için ertelendi ve bu süre içindede tekrarlanmadığı taktirde kaldırılmasına karar verildi.

Ujfalusi Süper Final'deki son maçta kırmızı kart görmüştü, bu yüzden FB ile olan Süper Kupa maçında oynamayacak diye biliyorum, doğru mu?

Formalar satısda fiyat 120tl

Formalar satısda fiyat 120tl

Daha satışa sunulmadıki saat 16'da diyolardı. Lansman yapılmadan ne satışı.Formaları yorumlamak gerekirse parçalı güzel ama tam parçalı değil maalesef beyaz forma hoşuma gitti.Kırmızı formayı da pek beğenmedim beklediğim gibi değildi.

Daha satışa sunulmadıki saat 16'da diyolardı. Lansman yapılmadan ne satışı.Formaları yorumlamak gerekirse parçalı güzel ama tam parçalı değil maalesef beyaz forma hoşuma gitti.Kırmızı formayı da pek beğenmedim beklediğim gibi değildi.

Parçalı forma,gerçek parçalıya uygun şekilde yapılmış.

Parçalı forma,gerçek parçalıya uygun şekilde yapılmış.

Sarı ve kırmızı doğru yerde ancak forma olduğu gibi değil maalesef arkası düz kırmızı formanın tam parçalı olması için 8 parça olması gerekiyor ama bu forma öyle değil ne yazıkki.

Geri