genç voleybolcu kızlarımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. yaptıklarının erkeklikle alakası yok...
Güzel söylüyorsunda, ayni olay bizim basimiza gelseydi onlar üzülecek miydi Serkan abi?Ben bunlara baktıkça üzülüyorum birde gazeteler susun gibisinden hemşire fotoğrafları koymuşlar manşetlere bir güzel süslemişler birinci sayfaları koskoca Fenerbahçeyi resmen alay konusu haline getirdiler önceden bende dalgama bakıyordum ama artık üzülüyorum en büyük rakibim baş düşmanımın itibarının yerlerde oluşu üzüyor beni
hepsinden ziyade milyonlarca Fenerliyi salak yerine koyuyorlar resmen siz salaksınız diye bağırıyorlar ,aklı başında olan herkez "son kararın UEFA Disiplin Kurulunda olmak kaydıyla" parafının ne anlama geldiğini anlar
Fener ŞL ye katılsa bile play-off ları geçebileceğine zaten inanmıyorum o ayrı tabi
Boluda yaşanan olay Türk sporunun genel sorunu malesef bizim sahamızda da yaşanmışdı benzer bir olay sorumlular cezalandırılmadıkça benzer olaylar karşılıklı şekilde yaşanmaya devam edecekdir.
iddaa mı bu yoksa kesin mi doğruysa tam rezalet...gitti 1.3milyon euro
Kamuoyuna Açıklama
Bugün açıklanan mahkeme kararları sonucu gerek beraat eden, gerekse mahkumiyetlerine karar verilerek tahliye edilen kulüp yönetici ve sporcularına geçmiş olsun diyor, bu vesile ile Türk Spor camiasının böyle bir sorunu tekrar yaşamamasını gönülden diliyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
Süper bir yönetimimiz var. Evlerine geçmiş olsuna gidin. BJK ya stadı verin. Birde vizyon diyosunuz... Ateş üfleyerek sönmez Başkan...
Lisanı münasiple mahkumiyet kararları olduğunun altı çizilmiş bence bu açıklmada yoksa herkese geçmiş olsun derdi "gerek beraat eden gerek mahkumiyet kararı verirerek..... ibaresi" açıklamadaki asıl vurgusu aslında