Gündemden

Fenerbahçe yandaş medyasınıda yanına alarak borsada tavan yaptı.Bugünkü olaylar prosedürmüş yani UEFA kararı daha vermedi.[/QUOTE]

Ben bunlara baktıkça üzülüyorum birde gazeteler susun gibisinden hemşire fotoğrafları koymuşlar manşetlere bir güzel süslemişler birinci sayfaları koskoca Fenerbahçeyi resmen alay konusu haline getirdiler önceden bende dalgama bakıyordum ama artık üzülüyorum en büyük rakibim baş düşmanımın itibarının yerlerde oluşu üzüyor beni
hepsinden ziyade milyonlarca Fenerliyi salak yerine koyuyorlar resmen siz salaksınız diye bağırıyorlar ,aklı başında olan herkez "son kararın UEFA Disiplin Kurulunda olmak kaydıyla" parafının ne anlama geldiğini anlar
Fener ŞL ye katılsa bile play-off ları geçebileceğine zaten inanmıyorum o ayrı tabi

Boluda yaşanan olay Türk sporunun genel sorunu malesef bizim sahamızda da yaşanmışdı benzer bir olay sorumlular cezalandırılmadıkça benzer olaylar karşılıklı şekilde yaşanmaya devam edecekdir.

Ben bunlara baktıkça üzülüyorum birde gazeteler susun gibisinden hemşire fotoğrafları koymuşlar manşetlere bir güzel süslemişler birinci sayfaları koskoca Fenerbahçeyi resmen alay konusu haline getirdiler önceden bende dalgama bakıyordum ama artık üzülüyorum en büyük rakibim baş düşmanımın itibarının yerlerde oluşu üzüyor beni
hepsinden ziyade milyonlarca Fenerliyi salak yerine koyuyorlar resmen siz salaksınız diye bağırıyorlar ,aklı başında olan herkez "son kararın UEFA Disiplin Kurulunda olmak kaydıyla" parafının ne anlama geldiğini anlar
Fener ŞL ye katılsa bile play-off ları geçebileceğine zaten inanmıyorum o ayrı tabi

Boluda yaşanan olay Türk sporunun genel sorunu malesef bizim sahamızda da yaşanmışdı benzer bir olay sorumlular cezalandırılmadıkça benzer olaylar karşılıklı şekilde yaşanmaya devam edecekdir.
Güzel söylüyorsunda, ayni olay bizim basimiza gelseydi onlar üzülecek miydi Serkan abi?

Fb'nin başına gelen yetmez 3-5 misli gelsin, darma duman olsunlar, yok olup gitsinler, 20 milyon fb'nin hepi cümlesi embesil yerine konsun kılım kımıldamaz, acayip eğlenirim, öyle böyle değil, her gün bir kasa biramı alır Antu'nun başına geçer F5 yaparım sürekli :)

Arkadaşlar şu lanların değil yarısı %10'u bizim başımıza gelse bizi öyle bir duruma düşürür ve 'takipçisi' olurlardı ki aklımız şaşardı, unutmayalım bunu.

Beşiktaş'ta büyük bir rezalet yaşandığı ortaya çıktı.
Beşiktaş transfer komitesinin yaklaşık 15 gün önce İsveçli ünlü teknik direktör Göran Eriksson'la sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Beşiktaş transfer komitesinin bu durumu başkan Fikret Orman'dan bile sakladığı iddia edildi.

Transfer komitesi yıllık 1.3 milyon euroya ünlü teknik adamla sözleşme imzaladı ancak daha sonra Eriksson'a "Biz bu transferden vazgeçtik" mesajını iletti. Ancak Eriksson Beşiktaş yönetimine başvurarak,, "Sizin vazgeçmeniz beni ilgilendirmez. benimle çalışıp çalışmamanız çok umrumda değil. Madem imzalar atıldı ve siz vazgeçtiğiniz o zaman bir yıllık ücretimi isterim" diye karşılık verdi. İsveçli teknik adamın avukatları geçtiğimiz gün bu parayı tahsis etmek için Beşiktaş kulübü'ne başvurdu. Büyük şok yaşayan yönetim kurulu olayı kapatmak için harekete geçti.

Tamer Kıran Milano'ya gitti
Beşitaş yöneticisi Tamer Kıran bu rezaleti örtbas etmek için İtalya'nın Milano kentine uçtu. Kıran yarın sabah saat 11.00'de Göran Eriksson'la pazarlık masasına oturacak ve İsveçli teknik adamın elindeki sözleşmeyi almaya çalışacak.

:D :D

Ho ho ho bjk'nin son 8 yılda tazminatlara ödediği para ile sil baştan takım kurar şampiyonluğa oynatırdım, tazminat ödemeden rahat edemiyor adamlar :D

Bazen kendi kendime ben nasıl bir ülkede yaşıyorum demeden edemiyorum. Düşünün bir adam 6 küsür yıl hapis cezası alıyor ama haberin manşeti tahliye! Basın resmen insanları istediği gibi yönlendiriyor. Hisselere tavan yaptırıyor. Tam o arada seans bitiyor. Şimdi öğleden sonra o hisseler duman olacak gibime geliyor. Çünkü milletin jetonu köşeli biraz zor düşüyor. İşin en acı tarafı başkanı şike yapan takımın taraftarı onunla gurur duyabiliyor. Neyse biraz daha yazarsam ağır küfürlü olacak. O yüzden uzatmıyorum.

UEFA bu kararı önemseyecektir. Mahkeme Fenerbahçe'nin şike yaptığına resmen karar verdi. Aynı zamanda Beşiktaş ve Sivas da bu karardan kulüp olarak etkileneceklerdir. TFF'nin böyle bir durumda ne yapacağını çok merak ediyorum.

Tamamen Fenere odaklıyız ama Bu arada mevcut TFF başkanının başkan olduğu takımının da o başkanken şike yaptığı tescillenmiş oldu böyle bir federasyonun ve organlarının hiç bir kararı meşru değildir artık.

Evet borsada da balon söndü. %10 artan Fener hisseleri şu an taban yapmış durumda. O tahliye başklıklarını atan medyadaki insanlarda ellerindeki hisseleri güzelce kakalamış oldular böylelikle.

Kamuoyuna Açıklama

Bugün açıklanan mahkeme kararları sonucu gerek beraat eden, gerekse mahkumiyetlerine karar verilerek tahliye edilen kulüp yönetici ve sporcularına geçmiş olsun diyor, bu vesile ile Türk Spor camiasının böyle bir sorunu tekrar yaşamamasını gönülden diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Süper bir yönetimimiz var. Evlerine geçmiş olsuna gidin. BJK ya stadı verin. Birde vizyon diyosunuz... Ateş üfleyerek sönmez Başkan...

Kamuoyuna Açıklama

Bugün açıklanan mahkeme kararları sonucu gerek beraat eden, gerekse mahkumiyetlerine karar verilerek tahliye edilen kulüp yönetici ve sporcularına geçmiş olsun diyor, bu vesile ile Türk Spor camiasının böyle bir sorunu tekrar yaşamamasını gönülden diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Süper bir yönetimimiz var. Evlerine geçmiş olsuna gidin. BJK ya stadı verin. Birde vizyon diyosunuz... Ateş üfleyerek sönmez Başkan...

Lisanı münasiple mahkumiyet kararları olduğunun altı çizilmiş bence bu açıklmada yoksa herkese geçmiş olsun derdi "gerek beraat eden gerek mahkumiyet kararı verirerek..... ibaresi" açıklamadaki asıl vurgusu aslında

Lisanı münasiple mahkumiyet kararları olduğunun altı çizilmiş bence bu açıklmada yoksa herkese geçmiş olsun derdi "gerek beraat eden gerek mahkumiyet kararı verirerek..... ibaresi" açıklamadaki asıl vurgusu aslında

Yüce Türk Yargısının aldığı karar gün gibi ortadayken, bu işi sulandırıp, sahaya yansımadı diyenlerin TAKİPÇİSİ olacağız deselerdi sonunda eyvallah ama bıraksınlar inceden dokundurmayı...