Kendisine ilk geldiği günden beri soğuğum bir türlü ısınamadım,beğenmiyorum oyunu gözüme hoş gelmiyor aynısı Mccollum içinde geçerli.
O top kaybı maçı vermemize neden oldu. Bu kadar laubali oynamaya kimsenin hakkı yok.Dün resmen hasta etti beni. Bukadar vurdum duymazlık olmaz ya. Micov yanında bomboş ona pas vereceğine salladı diğer köşeye topu, sonra çok gereksiz top kaybı oldu.
Savunmada hiç hata yapmıyor ve rebo konusunda çok iyi. Hücum performansı en kötü günde dahi bunları söylemek mümkün.
Hücumdaki fundamentalını ise seviyorum. Ayrıca şut soktuğunda gerçekten mutlu oluyor adam. Savunmacısını sırtına aldığında da kolayca itebiliyor.
Savunmada her pozisyon geçildiğinden dolayı gülmekle bile uğraşmadım. Hani pas kanallarını okuyan bir oyuncu olsa acaba filan derdim ama o da yok. Hücum performansı kötü olduğunda bir de ayrıca fast break ten sayı yiyoruz, o da ekstrası.
Memnun muyum, evet; orası ayrı. Seneye bütçe artarsa farklı bir oyuncuyu tercih ederim, orası da ayrı
Schilb gercek bir eurocup ilk 5 oyuncusu. Euroleague icin ancak bench oyuncusu olur. ( 7. yabanci rolunde ). Seneye euroleague'de , bu ligi oynamis isimler gerekiyor. Eurocup ekibine( butce-verimlilik) tesekkur edilip, daha tecrubeli isimlerle bazi bolgeleri takviye etmemiz gerekir bence. Takim'da Lasme olmasa pivot yok cidden. Dusan ve diger yabanci arkadas,ikiside yabanci takima cidden. Toplasan Lasme'nin verdigi performansin % 5 ini veremiyorlar. Oyun kurucu,pivot,sutor guard ve bir 4 numara.... 4 dogru yabanci transferi ile euroleague'de deplasmanda mac kazaniriz kesinlikle.!