#10 Blake Schilb

Bu savunma anlayışıyla nasıl olacak.Son zamanlarda en kızdığım oyuncu.Hücum da zekasını kullandığı gibi saçmaladığı çok anlar da oluyor.Bilmiyorum bence F4 gibi bir hedef varsa Schilb'ten daha iyileri aranmalı.Yoksa zaten kalır.Bir de play-off dönemini izlemek lazım oradaki performans belirleyici olacaktır

Bence sekiz yabancı ile başlayacağız sezona. Bu durumda yedek kalmayı dert etmeyecek, verimlilik/para oranında bu kadar iyi oyuncu bulamayız. Çok bütçemiz olmayacak bunları da düşünmek gerek. Schilbb defolarına rağmen formda iken çok üst seviye bir oyuncu... takımda chuckla beraber 7 ve 8. yabancılar olmalı..

Adam gibi adamdır. Başarılı olmasını çok isterim ama şu an bu isteğimi yerine getirecek performansı sergilemiyor bayadır.

Euroleague tecrübesi var OK. Lakin tecrübesi Euroleague'de başka zaaflarını kapatacak seviyede mi onda şüpheliyim ışte.

400.000 $ gibi bir maaş alıyor. Rakam düşük lakin Schilb'in bölgesinde tasarruf edelim derken başarıdan mahrum kalmayalım.

Bence alkışlarla beraber teşekkür edilmeli. O çok iyi biri.

Adam maçlara gazozuna çıkıyor, yani ondan kupa, şampiyonluk, hırs beklemek çok çok fazla olur. Bu paraya bukadar mı oynarım demek istiyor, yoksa karakteri bumu ben anlayamadım açıkçası.

Tek beklentim schilb'in seneye bu takımda olmaması. Adam 2.ci yarıdan bu yana hiç bir maçta yok sağ olsun bu maçtada kenan sipahi'yi yıldız yaptı savunması ile uzun süredir bu kadar ruhsuz bir oyuncu görmedim.

Maçlara gazozuna çıktığını, maçı "takmadığını" ya da umursamadığını hiç sanmıyorum. Schilb kötü başladığı bir maçta oyuna ağırlık koyma konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor. Fazla duygusal ve kırılgan bir yapısı var.

Çok seviyorum ve emeklerine büyük saygı duyuyorum fakat maalesef sezon sonu yollarımızı ayırmalıyız.

sene başında en sevdiğim oyunculardandı ama Schilble olmayacak benchteki suraf ifadesinden bile çok belli kafa olarak bitmiş. Umarım Ergin hocam seneye kendisiyle devam etmez.

Kardeşini kaybetmesi çok etkiledi sanırım inanılmaz duygusal biri. Ne yaşıyor bilemeyiz tabi sezonun bir bölümü çok iyiydi aslında o elim hadiseden önce ve sonra birkaç maç

Çok kaliteli oyuncu aslında ama maalesef stres kaldıramıyor.
Seneye kalsa yine sene başı stresin düşük olduğu dönemler yine iyi performanslar koyup muhtemelen kritik dönemde düşecektir
Klas ama fiziği ve mental özellikleri zor maçları kaldırmıyor maalesef

Salonda net olarak gözlemlediğim için diyebilirim ki çok duygusal biri. Ne oldu, morali neden bozuk, acaba kardeşinin eksikliğini mi kapatamıyor bir türlü? Ya da formdan düşünce mental olarak kendini mi toparlayamadı? Anlayamıyorum...

En azından "vasat"ı bulmalı ki en azından yarı finalde dişe diş mücadele edebilelim.

Gelsin Ataman'ın yardımcısı olsun, şubede çalışsın, başımın tacıdır ama seneye bu takımın şutörü olmamalı maalesef.

S.Meija'da bu kadar katkı verir.Hatta J.Carter kalsaydı eminim çok daha memnun kalırdık.Bu Schilb'i bazı arkadaşlar çok tutuyor.Sempatik diye mi tutuluyor anlamadım gitti.Bence savunması facia hücumda da istikrarsız.Hoca da artık benchten dahil ediyor.Ben hocanın Schilb'i tutacağını düşünmüyorum forumdaki genel yazılanın aksine

S.Meija'da bu kadar katkı verir.Hatta J.Carter kalsaydı eminim çok daha memnun kalırdık.Bu Schilb'i bazı arkadaşlar çok tutuyor.Sempatik diye mi tutuluyor anlamadım gitti.Bence savunması facia hücumda da istikrarsız.Hoca da artık benchten dahil ediyor.Ben hocanın Schilb'i tutacağını düşünmüyorum forumdaki genel yazılanın aksine

2.lig topçusu Sammy Meija'dan bahsediyoruz değil mi? Başka bir Sammy Meija yok.

Ayrıca modern basketbolda benchteysen, 5'tekilerden kötü oyuncusun anlamına gelmiyor. Eurocup'ta 23 maçın 22'sine ilk 5 çıkmış demek ki hoca sadece 1 maç memnun kalmamış ki kendisinden ilk 5'e almamış.

Errick de sezonun bir bölümünde benchten geldi. Errick kötü müydü? hayır.

2.lig topçusu Sammy Meija'dan bahsediyoruz değil mi? Başka bir Sammy Meija yok.

Ayrıca modern basketbolda benchteysen, 5'tekilerden kötü oyuncusun anlamına gelmiyor. Eurocup'ta 23 maçın 22'sine ilk 5 çıkmış demek ki hoca sadece 1 maç memnun kalmamış ki kendisinden ilk 5'e almamış.

Errick de sezonun bir bölümünde benchten geldi. Errick kötü müydü? hayır.
Sevgili Furkan o Meija'da C.Davis gibi Banvit'te iyi işler çıkarttı.Hatta birçok arkadaş transferini arzuladı bu forumda da.İsimler önemli değil ben Schilb konusunda sizin kadar umutlu olamadım sadece onu demek istiyorum.Mc'nin kenardan gelmesi tamamen taktik icabı bence.Schilb,Micov gibi oyuncuları daima 5'te başlatır hoca.Tabi bu benim görüşüm sizinkine de saygı duyarım