#10 Blake Schilb

Sadece bu maçtaki performansı değil, sezon genelindeki performansı eleştiri konusu zaten... Sene başından beri bir maç var, üç maç yok?.. İyi oyuncudur veya değildir; mesele bu değil... Bize ne alacağımızı bileceğimiz oyuncular lazım. Schilb ise tam bir papatya falı... Oynuyor, oynamıyor, oynuyor, oynamıyor...

Büyük ihtimal sezon sonundan itibaren bizimle olmayacak. Aldığı paraya göre elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını düşünüyorum. Kah yaptı, kah yapamadı. Bunları hep beraber oturur tartışırız ama hep güzel hatırlayacağım. Yaptığın fedakarlığı unutmadan.

Bu adama 3 aydır 4 maçta bi pozisyon falan hazırlıyoruz, adam kendisini tamamen bıraktı takımın hücumunu döndürmeye çalışıyo, son 2 hafta dışında maçlarda hücumlarımızın yüzde90ında bu adamın eli var abi. Tempoyu belirleme işini sinan güler değil bu adam yapıyor, kendisi hızlı oynarken daha iyi olduğu için arada hızlı şutlar attı ama bunu baya az yaptı hepsinde sövdünüz. Bu adam 4 sayı atarken niye 33 dakika oynuyodu diye sormadınız mı biriniz de? sebepsiz mi oynuyodu Kardeşini kaybetti bi kaç saat sonra maça çıktı siz savunma yapmıyo dediniz. 400bine aldığın adamın handikapları olur ama hakkına giremezsin. 4 kısayla oynarken bu adam her ribaunda eline soktu. dediğim gibi eleştrin hakkına girmeyin. Çok büyük karakter, bu sene iyi ki izledim, çok seviyorum.

Ben seneye kalır diye düşünuyordum ama yanılmışım muhtemelen gidecek .Play-off'danönce gideceğinin mesajını falan mı aldı anlamadım daha önce de pek iyi değildi ama insiyatif alıyordu.Play-off ile birlikte çok pasif bir hal almaya başladı.Günün sonunda aldığı paranın hakkını verdiğini düşünüyorum.

Benim düşüncem Schilbin seviye arttıkça sindiğiydi ve bu hiç değişmedi. Hep bekledik yanıltmasını ama olmadı maalesef. Koçun kafasında 7. yabancı olarak bile yoktur artık. Kardeşi vefat ettikten sonra maça çıkmasını ve adamlığını hiç unutmayacağım. Yolu açık olur ve finali de güzel yapar inşallah.

Pazar günü ipekci'de macin kahramani olacagini düsünüyorum . Normal sezon macinda ipekci'de 16 sai farkla kazanirken Shlibb tek basina dagitmisti fbyi.

Destek veren arkadaslar, agzınıza sağlık!

Gidecek ya da kalacak orasına koç karar verecek ama gidecek olanın kuyruğuna teneke baglayarak kovalamaktan vazgeçin. 7 kisiyle EL ikincisi takıma karşı oynanan maçta ne yapması gerekiyordu da yapmadı Schilb? Biz bu adamla Eurocup aldık. Eurocup finalinde el yakan topları soktu çatır çatır.

Her şey için teşekkürler Schilb, gideceksen de kalacaksan da.

Eurocup kazanmış takımın önemli parçalarından bir tanesi. Sezon genelinde çok istikrarsız performanslar gösterdiği gerçek. ama bu sezon oyuncularından kimseyi kötü şekilde hatırlamamız gerektiği de gerçek.
Seneye olmayacaktır takımda. Şimdi İpekçi de güzel performansları ile bize veda etmeli. Edecektir de.

Schilb bu maç özelinde iyi katkı sağlasa da, sezon sonunda teşekkür edilmesi lazım..10 maçın 2'sinde katkı gösterecek oyuncu ile Euroleague'de var olamayız..

Eurocup Seviyesi bu eleman...Biz Euroleague de oynıyacağımıza göre seneye Bye Bye...ha para yok daha iyisini alamayız denirse Euroleague de Zalgiris gibi dipler de takılırız

Schilbin en sıkıntılı özelliği sorumluluk almaması onun pozisyonundan alcağımız katkı çok önemliyken büyük maçlarda top kullanmaktan kaçınıyor, 4-5 şut kullandığı bir çok maç var.

Pozisyonuna göre boyunun uzunluğu ribaund avantajı, yüksek top hakimiyeti ve şut tekniği de önemli avantaj. Ha bazı maçlar kötü oynar da herkesin öyle bi süreci illa ki oluyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi